Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AZATYAURISTEN

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Ez egy tényleg undorító poszt undorító emberekről, erős idegzetű és gyomrú (undorító) embereknek. Amennyiben éppen ettél, nem bírod az ilyesmit, és nincs ott senki, aki majd fogja a hajadat hányás közben, akkor inkább kattints ide.Ha mégis felkészültél, saját…..
Hola Tibi,Írtam nektek egy rövid szösszenetet (ékezetekkel!), hátha érdemesnek tartod leközölni. Egy kis használati utasítás: a dőlt betűs részeket erősen hangsúlyozva, enyhén FELEMELT hanggal kiejtve kell elképzelni! (nem igazán érdemes kiemelni semmit, mert az egész kurvára…..
AZATYAURISTEN 2011.01.28 10:49:27
kikvogymuk KARÁCSONYI VÁSÁR 2010.12.22 07:50:00
Igen! Karácsonyi kámbek, illetve egyelőre egy különszám! Mert megérdemlitek. Chilis Csoki, Aklubisz, Zorita, Levéltáros, Modor Tibi, Frengi, Szalacsi, Vészmadár, Donna Anna, Altoid, Zsanka, Óvári, Blacklord, Nadiposzi, Ernőke, Heliantus, Omanaton, Intizar, Golyó, Lekoid és…..
AZATYAURISTEN 2010.12.22 17:09:15
@Szocio Pata (kikvogymukblog): a becsi nagy piacon a Rathaus elött 5-6 eve 70ezer euro volt egy placc egy szezonra:) Egy masikon, szinten Becs, kisegitettem egy baratnömnek, egyetlen szombaton, betettem minden nagyobb erölködes nelkül 11ezer eurot a kasszajaba. A piac meg kb. 2 honapig tart...talan ez az utcai eves valami exotikus dolognak szamit Magyarorszagon, mert -nem tudom, masnak mit tanitottak- nekem meg a kommunista tanaraim, de a szüleim is, tiltottak az evest az utcan gyerekkoromban:) Es ezt a szabadsagot bizony meg kell fizetni:) Ne mar egy jo sztek egy jo helyen, ugyan mar, egy szar fahejas-paprikas tekert csavaras 3ooo-ert minusz tizben, az am az igazi romantika es persze hagyomany:)
AZATYAURISTEN 2010.12.22 17:35:32
@Frengi: ittal meg egyet-kettöt?:) mindig betetesek a korsok/poharak, Münchenben 2 puncsert eleg sokat fizettünk -jobban szeretem, mint a forralt bort, inkabb rumos vagyok, mint boros-, a betet összesen 10 euro volt es ott ez meg nagyon draganak szamitott igy is, de nem aromaval keszitettek meg koncentratumbol, mint sok helyen, meg hanyszor megy az ember a Marienplatz-ra:) Persze, ezzel szamolnak is, nona, meg hogy hatha elcsuszol es összetöröd a bögret:)
Radio Panic Dani kiszámíthatóan COOL élete idén alaposan felpezsdült! Egyrészt hirtelen váltással zenekarából, a Panic Radióból Radio Panic lett (ugye tudjátok követni?!), másrészt az ország legkúlabb új divatblogját is útnak indította! És akkor még mindemellett arra is van…..
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
És már megint a Szakma az alkotó, úgyhogy minden, a tájékozatlanságunkra és vélt felületességünkre utalgató vád alaptalan.Viora a RádióQ Hotel Végtelen c. műsorából ajánlott nekünk egy gyönyörű tipográfiát a hazai (?) rádiósokról, hát tessék. Önmagában…..
AZATYAURISTEN 2010.04.26 12:00:01
@scsaba1: szoval Neked bejön -ha eppen nincsen jobb- a közepes zene is hatternek, @vészmadár (pica pica): Neked meg csak az igazan jo zene a hallgathato zene. Mit kell tulkomplikalni az egeszet? :D
AZATYAURISTEN 2010.04.26 22:14:57
@Mc_Fly: azert ne keverjük mar a szezont fazonnal, Gloria Gaynor I will survive kultusz, ebben szerintem többen is egyetertünk;)
AZATYAURISTEN 2010.05.10 21:37:27
@scsaba1: igen, sokszor a melegeknek van a jobb izlesük, ebben igazad van, a legjobb bulikat sem a sarki kocsmaban rendezik a kemeny ferfiak:)
Az IT-vezető és ikonikus hősünk, a Kérges sikereit követve Pierre Woodman visszatér hozzánk- a többit elmondja Ő. Szervusz Tibor! Én már régen tudom, hogy notórius készpénz-nemhasználó vagyok, viszont ilyen minőségemben gyakran összehoz a sors egy csomó nem tudatos…..
AZATYAURISTEN 2010.04.25 22:16:44
@katarocks: tenyleg, a többi kartyara most nem is gondoltam:) nona, hogy minden van, kiveve a benzinkutasokat, mert egyreszt nalunk altalaban olcsobb a benzin, mint Magyarorszagon, masreszt meg az valahogy nem szimpi. nem szivesen adom meg az adataimat, de eddig nem kaptam se telefonhivasokat, se ismeretlen postat. gondolom, Neked is az a hosszukas, nagy penztarcad van, amibe lehetöleg mind a 10-15 kartya belefer?:) es a taskat Te is ennek a meretehez veszed? egy kisebb taskaval elindulni valahova (barhova) kesz katasztrofa, mert mindent at kell szortirozni a kartyak miatt, igaz? de hat melyik nem fontos???:D nem beszelve a farmerzsebröl:D
AZATYAURISTEN 2010.04.26 22:23:45
@katarocks: ja, ja, az, igen:D zsele. allitolag nem hasznal semmit csak segit kitenyeszteni ujabb rezisztens bakteriumokat, de hat ha nincs viz es szappan a közelben, megörülök:D most itt a jo idö, a kisebb taskak ideje...mert az azert nyaron huzos, hogy 5 kilos szatyrot cipeljek magamon, telen ez ok, mert en fazos vagyok. de nyaron, erted, kenytelen vagyok szelektalni...igy a kisszatyor a subloton es mellette a nagyszatyor, keszenletben...iderakom, odarakom, erted:) ferjem meg megörül:D kartyatartot keresek eppen:D a penztarcamba nem fer mar penz:D jo erzes tudni, hogy vannak meg örültek rajtam kivül:D es akkor meg nem emlitettem a penztarca szinet es a tökeletesen hozza illö taska szinet..., nem olyan egyszerü ez az egesz:D na de ez (mar?:)) nem ehhez a poszthoz tartozik:D
AZATYAURISTEN 2010.04.26 22:27:13
@katarocks: "a benzinkutasokat nem használom, mert nincs kocsim." te atyauristen ezt csak ugy atrepültem az elöbb, ne haragudj...sulyos...:D
Kedves Tibi,saját és ismerős szülőkről mintázva megírtam a Netfüggő szülő jellemrajzát, ha alkalmasnak találod, tedd ki. Amennyiben poszt lesz belőle, kérlek, említsd meg, hogy az írást nem csak a saját példák, hanem ez a fergetegesen vicces és végtelenül megható rövidfilm…..
AZATYAURISTEN 2010.04.24 20:56:02
@AZATYAURISTEN: most igy visszaolvasva becsuszott egy kis hiba, apam mondta, hogy besült a gep, ha nem volt egyertelmü;)
AZATYAURISTEN 2010.04.24 20:59:58
@vészmadár (pica pica): ha valakinek az az anyanyelve, nem;)
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
AZATYAURISTEN 2010.04.21 21:47:40
@bajor gizella: önszantan felcsavart, eredetileg hosszu szaru kek farmerhoz. ö ezt igy latta mar masokon is:D alap ruhatarat 10 evente varialja, pofozza fel valami kis izgato cuccal, egy-egy ujabb masni ill. gomb sajat felvarrasaval: szeret tervezni, "divatot teremteni". mar irtam, de nem birom kihagyni: "szereti a szepet":D ahanyszor ezt a mondatot hallom valahol, fojtogat a röhöges:D ö tudja, mi kell a ferfiaknak. van a szekrenyeben piros desszu szett is, harisnyatartoval, mellemelö, ami csak alul tamasztja meg gigantikus csöcseit, amik oly mertekben lognak föle, hogy semmi mast nem latni, csak a harisnyak labfejet, amin apolatlan körmei lognak ki:D nem lehet eszrevenni, hacsak nem log meg rajta az arcedula, de string tanga is van rajta:D
AZATYAURISTEN 2010.04.22 22:42:27
@bajor gizella: nem fogod elhinni, de vannak ferfiak, akik a _piacon_ vesznek tangat baratnöjüknek egy-egy viharosabb ejszaka utan, ismerek ilyen sztorikat. na de ez mar szerintem nem balfek, hanem inkabb bunko köcsög mentalitas. persze a balfek nö ezutan is talalkozik vele es nagyon boldog, hogy kedvese ilyen szep ajandekkal lepte meg es vesz neki a piacon egy 5-ös csomag sznikerzoknit, hogy visszaigazolja szerelmet:D persze megprobalja lealkudni az arat, de mivel balfek, nem sikerül- nem baj, gondolja, nem vesz karba az az 500 forint, mert ö ugyis egy dragabb tangat kapott:D
AZATYAURISTEN 2010.04.23 20:53:34
@cd-r: marmint mit ertesz ezen? most hogy mondod, ez tenyleg egy tipikus balfek auto:D
A szellemi szabadfogalkozású végtelenül kreatív és tehetséges - egyben a társadalom áldozata, számkivetetettje is. Örök ígéret marad, és ezzel tisztában is van. Lehet ő zenész, író, költő, festő, szobrász, népművész, bármi. Mindegy. Ő nem kurvult el: neki komoly…..
Idén nem megyünk el, vagy mégis? Józsival megkérdeztünk titeket pénteken, és a párórás címlapos jelenlétnek is köszönhetően több mint 1400 visszajelzés érkezett - ez a magyar internetezők között akár reprezentatívnak is számíthat. Köszönjük szépen. Páran…..
AZATYAURISTEN 2010.04.12 11:13:50
@Zzz_Zorita: ...es befütök a papirral;)
AZATYAURISTEN 2010.04.13 21:39:59
@vortexxxx: ...mert nincs eleg bizonyitek...ebresztö;)
AZATYAURISTEN 2010.04.21 22:32:15
@Styxx: sok a szegeny ember am Magyarorszagon es örül ha igy hozzajuthat valamihez. megveszi, mindegy, ki arulja, kamionrol esett-e le vagy hazhozszallitjak, esetleg megszolitjak utcan. akkor mi van a jozsefvarosi piacon, ahol meg kamerazni is tilos? amig az Magyarorszagon legalisan müködhet, nem lesz sem ezen, sem pedig mas teren pozitiv valtozas. (vagy megszünt mar?)
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
AZATYAURISTEN 2010.04.14 11:33:47
@nosferato: nekem a lanykori nevem egy az egyben mint vincere irja, söt, a tükörforditasa is megvan, egy eletre:) A keresztnev, mint vincere irja;) Nem tudom, öt hogy hivjak, de a leiras pontossaga ijesztö. Csak miutan eletben is lattak mar, mondjak milyen fasza csaj vagyok, huuuha! Na, ma jo a hangulatom, lehet fikazni! :D Let's fight!:D holnap mar nem biztos:D en inkabb mindenkinek azt tanacsolnam, ...:D
AZATYAURISTEN 2010.04.14 12:31:23
@vincere: megnyugtato, hogy egyedül vagyok. biztos?:D egyik kedvenc filmem, a Fightclub jut erröl eszembe:) svab lanykori nevemmel Magyarorszagon eltem es betüznöm kellett, mostani, jugo eredetü osztrak (Kärnten-i, igy helyesen irtam, remelem) nevemmel meg Ausztriaban elek es betüznöm kell. ügyes, tudom, en mindenhol otthon erzem magam:)
Styxx barátom rég volt már, de közben egyre jobb posztokat küld - minden elképzelhető műfajban. A mai párbeszéd alapját ismét neki köszönhetjük, talán sikerült valamennyire az öngyilkos merénylő és a nyelvtannáci után egy újabb jellegzetes csoportot megviccelni a…..
Modorosblog Irénkénél Surányban 2010.04.19 07:00:00
-Szevasz, aranypöcsűkém. Add már oda a jó anyádat nekem. A Ancsát. Pusszancs. Na drága Csőrikém, figyelj már ide. Kinéztem a Hermesben egy nagyon penge vaslétrát meg az mellett egy új búvárszivattyút a telekre, ezt a Gábor két fuvar között nem-e tudná nekem kivinni valamikor?…..
AZATYAURISTEN 2010.04.19 21:30:26
@Fapuma: marmint hopp te Zsiga??? Lehetseges ez??? :)
Kedves Modortibi! Olvastam még egy régebbi tipológiátokat a modoros hobbifocistáról, ehhez tennék hozzá egy kicsit másfajta megközelítéssel. Az én tapasztalataim szerint a fő típusok a következők: Üdv: szeberényi    1) A hajtós A játékot véresen komolyan veszi.…..
AZATYAURISTEN 2010.04.18 22:35:35
@AZATYAURISTEN: ja, a lenyeg!!!!! Rapid veszitett, hogyis hagyhattam ki! :)
AZATYAURISTEN 2010.04.18 22:57:52
@TradeMark: de ha nincs kenyer is van paraszt:)
AZATYAURISTEN 2010.04.18 23:03:11
@El Topo (Sgt. Elias): en meg egy bizonyos szemely kommentjere napok ota sehol es sehogy nem tudok valaszolni!????
Hiányoltam már a témát - és eleddig csak én próbálkoztam meg egy hasonlóval. Lássuk be, lehettem volna alaposabb is. Most Néma Bob helyettem is folytatja.   A Modoros amatőr filmkritikus -Oszikám, hogy tetszett a legújabb Wright film, A kék lóbabemberek támadása? -Látszik,…..
AZATYAURISTEN 2010.04.18 22:53:23
@Püspök utcai gombaszedő: :)

Nemreg neztem meg ezt a rövidfilmet: A mazlista. Ismeritek? Eleg durva.
Micsoda frappáns szójáték, igaz? A továbbiakat pedig Gigger Zulnak köszönjétek (mi ehhez sem értünk), íme: Újmotoros: Általában középkorú, bajuszos, kopaszodó, szemüveges, alacsony férfi, aki gyerekkori álmát valósítja meg a motorozással. Vagy először ül életében…..
AZATYAURISTEN 2010.04.18 21:18:32
A szpides (amugy meg szo szerint is erthetö:)) egy volt baratom volt. Oooo, a csopperesek mind köcsögök, mondta. 1000 cm³-s Hondaval kezdett, alapban, az volt a minimum. Aztan jöttek sokkal jobb es erösebb szuperszonikus masinak olyan 30ezer euros kategoriakban. Total szuper tisztabör motoros vedöruha komplett kesztyü, csizma, protektoros felsö- es alsoresz, ami csak letezik, mindenböl a legjobb a legdragabb üzletböl. Napközben pizzaszelet 2 euroert, motorra meg minden filler mehetett. Parszor mentem vele en is, szeretett szerpentinezni 170-nel, hegyröl lefele, egysavos uton, autopalyan 240-nel szelni a kemeny levegöt. A szabadsagot:D Fura modon biztonsagban ereztem magam mellette (mögötte), mai szemmel halat adok az egnek, hogy velem nem volt balesete. Par eve szakitottunk es ö egy turara indult. Megszallott keleteuropai imado volt, mert "azok csak a jo es tiszta, manipulatlan emberek"...(hogy aztan egy jo dvd-ert meg egymast is megölnek, csak esetleg meg nem lattak dvd-t, arra nem jött ra). Ne ertsen felre senki, elmentek 3-asban 3 allat motorral Bulgaria-Romania-Ukrajna körutra, mindezt biztositas nelkül (fizetese Becsben pincerkent 4000 euro volt netto akkoriban), erre is sajnalta a penzt (20 euro lett volna). Balesete lett. Ejjel atment a szemközti savba egy kanyarban es frontalisan ütközött egy Ladaval, amiben az anyoson a nö fel evvel kesöbb meghalt. Neeem, nem a baleset miatt, mas betegsege volt, hat persze...ö maga egy hajszal hijan ottmaradt, anyja zokogva hivott fel hogy segitsek, haza kell hozni mert ott nem olyan jo az ellatas es nem szallithato...megszerveztem. Darabokbol varrtak össze, egy evre ra talalkoztunk, miutan mar megtanult ujra jarni es büszken meselte, milyen remalmai voltak es hogy koncentralt hogy a csukodo koporsofedel ne csukodjon le, hogy hogyan buritotta ki a vert a csizmajabol a baleset utan es mutogatta mekkora hegek boritjak egesz testet es hol milyen es föleg mekkora csavarok vannak a böre alatt. Mar kezdtem sajnalni. Legnagyobb vagya volt, hogy ujra motorra ülhessen...soha többet nem talalkoztam vele:) Megismerkedett egy csajjal, aki meg szeret autoversenyezni, azota is együtt elnek...biztosan rossz tapasztalataim vannak, de en nem szeretem a motorosokat.
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
AZATYAURISTEN 2010.04.14 16:00:57
@bajor gizella: max. a finom habos latte jön be ha erted mire gondolok hehe;)
AZATYAURISTEN 2010.04.14 22:03:25
@El Topo (Sgt. Elias): ki ez a poni? Mi törtent, hogy igy bekattant? par napja hodit több poszt alatt is, mindig mas fedönevekkel.
AZATYAURISTEN 2010.04.16 18:37:19
@sorica123: kesöbb pedig csoportosulni is tilos volt, hasonlo meggondolasbol;)
Saját szerzeményem, A kommentelő után folytassuk Márk írásával az aktív olvasókról.  A MODOROS HOZZÁSZÓLÓKorábban már szó esett a modoros bloggerről, most jöjjenek a modoros hozzászólók. Mert önmagában már az is modoros, hogy a hozzászólót…..
AZATYAURISTEN 2010.04.13 15:54:14
@Blás Sailor von Wolfhausery: "nyugaton nem dobaljak el az utcan a szemetet az emberek,mint a bunko magyarok"

valoban nem dobjak el, ha hiszed, ha nem

Közben:Nyugaton van arra pénz, hogy hajnalban amíg a bezzeg nyugati alszik, addig a vendégmunkásokat,letelepedett bevándorlókat alkalmazó cégek összeszedik az előző nap mocskot."

nyugaton van olyan is, hogy kollektiv szerzödes, amely megszabja, hogy mennyi penzt kapnak a vendégmunkások, letelepedett bevándorlók, azaz pont annyit, mint a nyugati munkasok, tudod? hacsak nem a hatar menti ideig-oraig betelepedett magyar "vendegmunkasokrol" beszelsz, akik otthon segelyen vannak, Becsben meg összeszedik a ketszintes haz arat 2 ev alatt szerencsetlen kizsakmanyolasuk közepette?
AZATYAURISTEN 2010.04.13 19:32:18
@Zzz_Zorita: egy tuneziai nyaralas alkalmaval volt szerencsem egy francia csoporthoz, nem hittem volna el, milyen nep az, ha valaki elmondta volna! En azt hittem, total kulturalt emberek...hat...azon tul, hogy ebedre (all inclusive) spagettit ettek sült krumplival, zsemlevel es rantott hussal egy tanyeron, nem am a hamutartoba hamuztak, neeem...ök megengedtek maguknak, hogy az asztal melle (!) a földre hamuztak 2 heten keresztül! Szemeteltek, mint az allat! Megdöbbentö volt, es meg a mai napig azt gondolom, valami proli faparasztok voltak, de hat az egesz csoport??? ;)
AZATYAURISTEN 2010.04.13 22:09:24
@AZATYAURISTEN: atyauristen! Meg "Az oda nem illő hozzászólást író" fiokba is sikerült becsusznom...hiaba, az embernek allandoan oda kell figyelnie, egyszerüen igy keptelenseg lazulni! Enyhen logatott fejjel es a remeny apro szikrajaval szemeben felall a körben: "Kovacs Istvan vagyok. Modoros hozzaszolo vagyok. Szolitsatok nyugodtan Pistinek." -nagy a csend, majd leül, meghallgatja a többieket es az 50 perc elteltevel enyhen logatott fejjel, de a remeny apro szikrajaval szemeben hazamegy.:)
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
AZATYAURISTEN 2010.04.13 09:44:25
@nosferato: nem erted, mit akartam mondani, latom. nem baj, csak gunyolodjal.
AZATYAURISTEN 2010.04.13 09:49:33
@nosferato: nem lattad a mediakban a 12 eves szülöket? ezekre utaltam csupan.
AZATYAURISTEN 2010.04.13 16:06:18
@nosferato: nem tudom, minek fikazni egy szerencsetlen, gyerekkoraban meggyötört serült szülöt, aki raaudasul hangulatember is:D en csak megprobaltam tanacsot adni, mert rendkivül tapasztalt vagyok minden temaban:D (modoros hozzaszolo)

engem megkerdezett egyszer a bank amikor epp minuszos volt a bankszamlam, nem akarok-e egyet, biztosan sok remenyt lattak bennem kesöbbre:D hülyere keresik magukat a bankok a kamatokkal.
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
AZATYAURISTEN 2010.04.12 10:08:44
@Egy_Újságíró: ...hat idefigyelj, te!
Ugyan megprobaltad egy kedves bevezetessel benyalni magad a p...ba, de ki kellett szaladnom hanyni:

"Újságíró vagyok, és szeretném egy pár nem teljesen nyilvánvaló dologra felhívni a figyelmeteket a mostani helyzettel kapcsolatban. Szeretném veletek megosztani a magánvéleményemet, ugyanis újságíróként ismerem a politika minden szereplőének valós szándékait."

A legnagyobb baj az, hogy elolvastam ezt a faszalgast, ketsegtelen, sok idöt fordithattal ra, hogy meg a preciz bekezdesekre, mondattagolasokra is figyeltel, köszönöm! Igy könnyebb visszakeresni minden egyes baromsagot es ez uton segitek neked is olvasgatni, hiszen ez (is) a stilusod. Ilyen kommenteket nem szabad elolvasni, ez epp olyan, mint elmenni egy szektagyülesra, csak ugy meghallgatni, mert ez a sok gügyeseg az ember akarata ellenere is belemaszik az agyaba es sajnos DOLGOZIK, gratulalok, celod ha nemis vitted veghez, de kitünöen megalapoztad!

Össze is ültünk mind a 10 millioan es megbeszeltük, ki kire szavaz, nehogy ma valaki többsegbe kerüjjön, heh! Mi idehaza is, a csirkelab pörköt szücsörese mellett beszitük meg öztet oszt ugyis csinatunk, teh! Most aszta izguhatunk 4 evig, mi lesz, teh! Kilathatatlan veszedelmek fognak rankterebelyesedni, teh! Barcsak hallgattunk volna rad, most ujjjsagiro lehetne, teh!
Terasz - a szóvívős poszt szerzője - saját könyve után megpróbálta más nézőpontból is összefoglalni minden Coelho-követő álma, az El Camino lényegét.   Azok a bizonyos Caminósok   Önmagát kereső Bölcsész. Azt állítja, hogy a hétköznapi mókuskerékből…..
AZATYAURISTEN 2010.04.06 20:36:48
@vészmadár (pica pica): hu, ez eleg gusztustalan volt, mar ha abba harapott a kislany tevedesböl (?), amire gondolok:D
AZATYAURISTEN 2010.04.06 23:44:55
@scsaba1: "a marsikus vasas mágnesesség helyett a vénuszi réz simogató és éltető ereje kel életre a Földben" hat, nem mondod...:D ez nagyon allat!

Talan van olyan paraszt is, aki arannyal bevont kapalogepet hasznal? Ez lenne esetleg a megoldas? :DD

Hu, akkor nagyon jo termesem lesz iden a zöldsegesben, mert eszak-deli fekvesüek a barazdak, persze igy is terveztem! Mar alig varom, hogy beleharaphassak egy csodalatos es eröt ado sargarepaba!!! Nyammmm! :D
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
AZATYAURISTEN 2010.04.06 20:22:34
@Rékuc: ez a poszt, eppugy, mint sok masik, egy szivet melengetö, szemet felcsillanto elmenyt nyujt, egy cinikusan vibralo erzest kelt az emberben. Van, aki ezt erzi, van, aki nem;) Nem kell sok vizualis tehetseg hozza, hogy lasd magad elött a kitünöen leirt alakokat. Van, aki latja öket, van, aki nem;)

Kedvenc reszem: "Ha valaki hozzászól az előadáshoz a hátsó sorokból, derékből fordulnak hátra, és jól megnézik maguknak az illetőt, és kézfeltartással és fészkelődéssel jelzik, hogy nekik és épp most jutott eszükbe egy hozzászólás, amit azonnal közölniük kell "

...es persze El Camino;)

Nekem bejött.
Modorosblog A forgalmi vizsga 2010.02.05 07:00:00
  -Pulsay Krisztián, tessék. -Szevasz Krisztiánkám, oktató József vagyok. -Á, jó napot kívánok, Józsi bá. -Szia. Azért hívlak, mert kiírták a forgalmi vizsga időpontját - jövő hét kedden, reggel 9-re kellene valahogy elkéretőznöd az iskolából. -Nem gond, Mutti ír…..
AZATYAURISTEN 2010.03.08 11:52:13
@Animacs: ez nalunk (Ausztria) az L17, 17 evesen lehet vezetni ugy ahogy leirtad, melletted ül apuci vagy anyuci stb...meg kell hogy legyen egy bizonyos kilometer es nem art az ÖAMTC gyakorlopalyajara kimenni neha. egy ismerösöm csinalta meg igy a jogsit. hogy a vizsga milyen volt, nem udom, ö atment, pedig aztan nem egy zseni:) de itt rengetegen buknak meg altalaban, nagyon kevesnek sikerül elsöre, mert a plusz orak ismet egy halom penzbe kerülnek.
AZATYAURISTEN 2010.03.08 12:22:39
@Zzz_: bereltünk egy hazat regebben es "összehaverkodtunk" a tulajjal. ö allitott füt-fat, hogy mindent atepithetünk, ha van szamlank, mindent kifizet ha kiköltöznenk. nem akartam hinni nekem, ferjem radumalt, jo fej, higgyünk neki...felmondtunk par eve, nem akart fizetni egy fillert sem, nona, nem hülye, de a "baratsag" miatt nem hittünk a fülünknek (együtt grilleztünk nyarankent, összejartunk bulizni, vagod)! En akkor vettem egyet, es athivtuk azt a barmot egyik este bekesen beszelgetni...na, többet nem kell mondanom, azt hiszem;) nagyon erdemes beszerezni es abszolut nem vagyok paranoias, de az embernek sokszor szüksege lehet/van ra!
AZATYAURISTEN 2010.03.08 12:24:27
@AZATYAURISTEN: ja, nem am ilyen Broth..s meg hasonlo cegeknel dolgozom, nem reklam volt:D