Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülyéző

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Hülyéző 2012.03.14 13:03:33
@zero:

Sajnos azt kell mondjam a Vastagbőr nem más, mint egy oktalan hőbörgő blog. Mondom ezt akkor is, ha olyan ügyről szedi le a keresztvizet amitől nekem is ökölbe szorul a kezem és akkor is, ha csak pislogok, hogy mekkora demagóg faszsággal jöttök elő megint.

Mindemellett lehet, hogy fontos mentálhigiénés szerepet tölt be, azzal, hogy az itt szájat tépő és "mindenkielmehetazanyjábasemmisemjó" emberek kiereszthetik a fáradt gőzt. A hozzászólások színvonala közelében sem jár Spaller úr reagálásainak, akinek maximális elismerésem pártállástól függetlenül. Igazából nem értem miért jött ide kommentelni, talán azt hitte ez egy afféle közösség, ahol értelmes társadalmi viták zajlanak. Nagyobbat nem is tévedhetett volna.
Egy talán sokak által ismert társulat vicces jelenetét hasonlatul véve:

Elnézést, Spaller úr, ez a gyalázó szoba. A vitázó szoba egy ajtóval odább van. :D

Kedves, zéró
Egy valamit tényleg el kell ismernem, te valóban pártatlanul tudsz fikázni. Lehet, hogy van az életben valami, amivel elégedett vagy, de azt nyilván nem írod ide, ez rendben is van így.
Úgyhogy jó reggelt, további kellemes hőbörgést! Én mindig jól szórakozok, ha nem is úgy és azért amiért talán eredetileg szántad a blogot. :)
Hülyéző 2012.03.14 14:02:19
@Rufus78:

Félre értesz, nem baj. Szerintem szórakoztató. Nem is sok értelmét látom hozzászólni, össze sem lehet számolni hány higgadt, "talán nem egészen úgy van az..." típusú hozzászóló próbálkozott hiába. Ezért nem értem a képviselőt, mit várt, mit akart itt? Ez nem az a fórum, ahol vitázni lehet. Aki itt vonyít az persze lehet, hogy azt hiszi vitázik, de sajnos ki kell ábrándítsam, ez nem vita. Ez a világfájdalom, elégedetlenség, utálat, szarazélet égbekiáltása. Annak viszont kiváló. Nincs ezzel semmi baj. Így tovább. Sokféle blogot olvasok Grécytől, mandíneren át vastagbőrig. A maga módján mind remek olvasmány.

Még egy megjegyzés: tegyük fel egy témában nem vagyok tájékozott, itt olvasok róla először. Van egy kommentelő, aki lehet a kormány/gonoszmulti/maszop/fasiszták/kaftánosok/szadesz (végtelen a sor kit is lehet gyűlölni éppen) embere és álruhában, higgadtan, udvariasan, tények ruhájába bújtatott hazugságokkal etet, illetve van egy másik kommentelő, aki lehet látja a nagy igazságot (vagy azt hiszi) de, hogy úgy mondjam folyik a szar a szájából. Kinek higgyek? Nem az utóbbinak az biztos. Lehet, hogy sznobizmus, de aki annyira primitív, mint az itt vernyogók némelyike (tisztelet a kivételnek) arról ugyan miért higgyem, hogy kompetens lehet adóügyi, szociológiai, közgazdasági, építészeti, közlekedéstudományi stb kérdésekben? Na ugye...
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
Már csak látványra is nyerő alkat, a jégtáncos Hoffmann Nórát mégis újból faképnél hagyta párja. Miért?Hosszú évekig Elek Attila oldalán láthattuk Hoffmann Nórát, az ifjúkori sikerek után viszont feszültségek miatt elváltak útjaik. Az időközben magyarrá vált Maxim…..
Hülyéző 2011.11.21 17:20:34
@for-avar:

Azért mert tehetségtelen? Miről beszélsz? Te a saját szakmádban benne vagy a világ legjobb 15-ben? Te f@sz köcsög!
Ja és hülye.
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
Hülyéző 2011.09.27 19:21:16
@Karesz4:

"A fociban pont az a szép, hogy ugyanazokkal a szabályokkal lehet játszani a józsefvárosi grundon, mint mondjuk a Allianz Arenaban. Ha itt mindenféle technikai kütyükkel ölik meg a "profi" játékot, akkor pont ez a varázs szűnik meg"

Igen, amióta videóznak a teniszben azóta üresen állnak az amatőr pályák. Nem megy már le Józsi bácsi kicsit ütögetni a haverokkal szombaton, hiszen megölték a játékot mindenféle technikai kütyüvel. Sőt, képzeld, amióta van videóbíró a jégkorongban azóta a kanadai kis srácok nem járnak ki suli után a jégre kicsit korongozni, mert videóbíró nélkül nincs is értelme.

Azt hiszem tudod mi következik: Hülye vagy!
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Azért vicces indok felhozni egy buliban, hogy úgy hallotta, hogy a lányt a szülei nem engedik el sehova, ezért inkább ne járjanak.A kép innensziasztok! nem volt szakítás, mivel a járásig el se jutottunk. és ennek csak egy oka volt részéről. de kezdem az elején. igyekszem…..
örömlány Basszuskulcs :D 2010.07.16 17:54:00
Az alábbi "beszélgetést" kaptam, egy könnyed nyári csevej, vagy csevely :D:X: Szia x. y. vagyok, 38 éves,fugetlen fogorvosmijen kapcsit keresel drága?Y: kellemeset, egy jó fogorvossal :DX: utánam kel érdeklődi, hogy jo vagyok-e dragaküldem fotot, én kapokén nem kapok fotot…..
Subba WTF: Kecskehíd 2010.07.17 13:08:00
Hülyéző 2010.07.17 15:01:17