Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brian_baja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.16 08:01:37
Még Trabant, de már megy! Egy év alatt elég sok mindent változtattam rajta, bár nem azért, mert elromlott ez-az, de az autón elő-elő tűnt, hogy előző gazdái minden törődést megvontak tőle. Én pedig nem szerettem volna, hogy valahol út közben hagyjon cserben. Nyeli a…..
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
Brian_baja 2014.01.01 21:39:04
@AK76:
Szívbemarkoló voltál.
Még pár dolog azért lemaradt a listádról.
Ikarus, MÁV, Magyar Aszfalt, e-on, gazprom, bezzegelő eu-s bürökraták, IMF, bankok, kőolaj, Hernádi és baráti köre, ja meg persze a közgép.
Ezeket is tilcsák már be!
Aztán maradjon pár internetes király, majdcsak a lankábelből vagy a wifi jelből egyszer kinő a kész kilós kenyér, a szlovák tej, meg a lengyel kisipari bicikli.
Az lesz a király világ
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..