Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VonGage

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
VonGage 2011.07.01 00:28:16
@Brendel Mátyás:

Na jó, azért Schmitt Pállal jönni ügyetlenség témában övön aluli. Legközelebb Semjén Zsoltot hozod föl, ha a tehetségről lesz szó?!?!?!

Nézd, szerintem igazad van egy csomó mindenben. A mondandóm lényege nem is a Fideszre vagy az MSZP-re vonatkozik, hanem a cikkre. Egyszerűen nem jön át a mondanivalója, mert komolytalanná teszi az érzelmi túlfűtöttség. És szerintem kár ezért.
VonGage 2011.07.01 00:33:28
@Brendel Mátyás:

ehh.

""nem a premisszaja volt az illeto hozzaszolasnak"

te nem tudod, mi a premissza. az volt."

nem volt és ebben az esetben lehet, hogy nem kellene olyan szavakat használnod, amiket nem tudsz helyesen értelmezni.

"nem volt osszefuggesben az elotte es utana levo bekezdesekkel."

""akkor" kötőszóval volt összekötve. ez általában az erős összefüggést akarja kifejezni. értelmes emberek esetén."

jesszus... gondold át újra azt is, hogy mit jelent a bekezdés szó
VonGage 2011.07.01 09:31:52
@Brendel Mátyás: A publikációidhoz gratulálok, tényleg szép lista. Gondold végig azt, hogy még csak meg se próbáltál megérteni egy másik álláspontot. Nehéz lehet így filozófusnak lenni, ezért még inkább értékelem a publikációidat.

Addig is, hogy értsd mire gondoltam a bejegyzéseddel kapcsolatban:
hu.wikisource.org/wiki/Cyrano_de_Bergerac_%28Orr_monol%C3%B3g%29
Ma este 21:40-kor végre adásba kerülhet az új közszolgálat számára, évtizedek óta először készült tévéfilm, a T. Ú. K. - Tanár úr kérem! az m1-en. Mátyássy Áron filmjének első kitűzött premierjét az MTV elhalasztotta, mivel az NMHH szerint a tévéfilm kerettörténetét…..
Ezért szeretem ezt a blogot és Titeket kedves olvasók! Amikor már azt hittem szakmailag topra jutottam, jön egy olvasó ezúttal Tantos András és megdob minket egy ilyen videóval. A gyilkos, kannibál moncsicsik emberekre támadnak! De milyen moncsicsik, félelmetes kreol moncsicsik.…..
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
VonGage 2011.02.15 10:00:31
@NewWay: persze, a demokrácia az, hogy a többség kussoltatja a kisebbséget. Igaz-e, Professzor? :D

Vagy úgy érted, hogy ha a buzik felvonulnak, akkor te is az leszel? Esetleg aggódó tekintettel öleled majd át remegő kis családodat egy biztonságosnak tűnő padlás pókhálós sarkában, mert jönnek a buzik és megfarkalnak mindenkit?

Segíts légyszi, hogy mit kényszerítenek rád, mert lehet, hogy nekem is el kell kezdenem aggódni amiatt, hogy itt nincs demokrácia.
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
VonGage 2011.02.03 09:48:21
@VT22: nemzeti rock. Ez valami olyasmi, mint a lakodalmas rock? Egyáltalán mitől lesz nemzeti a rock? Tud valaki küldeni egy listát, hogy miről kell szólniuk a számoknak? Szeretnék alakítani egy nemzeti rock zenekart, úgy látom, hogy menő. Légyszi segítsetek! Lehet nemzeti rock, ami a magyar nép vérzivataros századairól szól, de angol nyelvű?
Szerinte nincs értelme tovább folytatni a kettőnk közötti dolgot, mert egy kapcsolatban nagyon fontos a szex és nálunk az nem működik.A kép innenKedves Szakítósblog! Rendszeres olvasója vagyok a blognak és bíztam benne, hogy majd egyszer én is átélek egy olyan volumenű…..
VonGage 2011.01.26 23:25:44
@pazola: van olyan 12 év fölött, akit érdekel, hogy ki milyen IM alkalmazást használ? :D
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
VonGage 2010.11.22 10:21:27
@gramercy: Ó, csodálatos teljesítmény! Gratulálok! :D
Majd egy évvel ezelőtt budapesti fiatalok bemutatták, hogyan lehet átkelni egy forgalmas kereszteződésen lépcsőzés nélkül. A Blahán, papírlámpákkal rendezett akció olyan mély nyomot hagyott a forgalomszervezőkben, hogy már át is alakították a Kálvin teret gyalogosbaráttá. A…..
VonGage 2010.09.17 11:36:44
@Shopping: gondolom, nem nagyon szoktál kiszállni az autóból. te, én úgy is el tudok menni SHOPPING-olni (hehe), hogy nincs a seggem alatt autó. Vagy ha 100m-t kell gyalogolnom egy jó SHOPPING-olásért. (höhö)
Subba WTF: WTF 2010.09.15 13:42:00
 A latexruhás férfi!..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..
VonGage 2010.04.13 15:31:43
@gonosztojás: Asszem félreértesz. Nem az célom, hogy bizonygassam, mennyire elcseszték a szervezést. Csupán gyűlöletesnek tartom, hogy van aki hülyének nézi azokat, akik valóban tök türelmesen, órákat álltak azért, hogy szavazni tudjanak.

Szerintem is megérdemelnek minden tiszteletet. Abba kellene belegondolni, hogy egy adott helyzetbe kerültek, amire semmiféle befolyásuk nem volt (tök mindegy, mikor mennek szavazni), és mégse mentek haza, amint meglátták a sort. Sőt még csak egy hangos szót sem hallottam.

Ennek azért lehet örülni szerintem.
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..