Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öccá

19 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
harminc Éjszakai műszak 2011.01.28 20:50:00
Reggel fél nyolckor ébredtem, tudjátok, úgy, amikor egyszer csak kipattan a szemed és egyáltalán azért hálás vagy, hogy ennyit is aludni tudtál, annyira tele van a fejed minden megoldatlan, bántó, fenyegető, rád mozduló szarral. Este tízre megyek vissza a céghez, ott leszek reggel…..
Kocsmablog Blaha söröző 2010.06.29 15:10:00
Helyszín: 1088 Bp., József körút 9.Látogatás: 2010. június 22. 19:30-22:00 > Épp csak a Roxy rádiót kellett előtte elviselni, a vékony, fekete, diszkós stílusú pultos lányok ízlésének megfelelően. Adatlap Elérhetőség: +36 20 490 9770Web: -Facebook oldal:…..
budapesti epizódok Elegáns 2009.05.11 13:01:00
 Tíz perccel azelőtt még aludtam. Álltam a téren a buszmegállóban, megnéztem a menetrendet és arra jutottam, hogy már nincs értelme lesétálni a villamoshoz, úgyhogy a várakozás idejére elővettem egy szál cigarettát. A busz már tele volt nénikékkel meg bácsikákkal, akik…..
A Megasztár amerikai nagynénjét American Idolnak hívják, és ugyan jóval jobb képességű emberkéket fedeznek fel benne, és persze jobban is menedzselik őket, mint mondjuk Puskás Pétert, de a rajongótábor nagyjából ugyanaz, a 12-18 éves tinilányok, és telefonszámláikat fizető…..
Szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy  a készítők nevében elnézést kérjek az ország minden tisztességes és becsületes, Cillit Bang-et még az életben nem látott Kovács Lajosától, akiknek nevét hónapokon keresztül gyalázták sárba a Cillit Bang reklámok, egy életve…..
öccá 2008.12.10 12:55:30
Az eutanázia, avagy kegyes halál az egyik olyan téma, amivel az emberek lehetőség szerint csínján bánnak, nem nagyon lehet semleges álláspontot képviselni ugye, mert vagy támogatjuk a halálos betegségben szenvedők öngyilkosságának elősegítését, vagy konokul elutasítjuk -…..
A Bravo nevű kábeles adó Inside the Actors Studio című műsorában vendégeskedett a brit komikus, és nagyon készségesen osztotta meg a nagyérdeművel azt, hogyan vizelt a konyhai mosogatóba rendszeresen karrierje elején és kivesézte saját péniszméretét is. ..
öccá 2008.12.04 12:31:22
Találtunk megint egy elrettentő példát arra, hogy mi történik, ha egy túl lelkes kollégát magára hagynak a fotósopp mellett egy órára. Szeretjük mi a Lostot, már hogy a fenébe ne szeretnénk, de ez a kép borzalmas. Klikkolásra nagyobb lesz. ..
Ha most én lennék az ORTT, akkor előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy itt a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek. Erre különösen felhívnám a figyelmét a mélyen vallásos olvasóknak, mert a Björn Borg divetcég reklámfilmjében olyan dolgokat láthat, amiken ha…..
öccá 2008.11.26 14:02:22
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.19 09:00:00
Szereposztunk: Rashida Jones (Office) is szerepelni fog Amy Poehler új vígjátékában, amit direkt csak neki írnak az Office készítői. Áprilisi premierről szól a fáma, az NBC-nek elment volna az esze? Elaine Stritch visszatér a 30 Rockba, ahol ugye Alec Baldwin muterját alakítja. A…..
Aki látta a jövőben játszódó Minority Report (Különvélemény) című filmet, az biztosan emlékszik arra a furcsa módszerre, ahogy a főhőst alakító Tom Cruise egy hatalmas, üveglap vékonyságú monitor előtt egy furcsa kesztyűben hadonászva rendezgette a képeket és…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
Hihetetlen, hogy külföldön mennyivel másképp állnak egy celebeket használó reklámhoz. Persze ott is vannak Jakupcsek "Fresenius" Gabriellák vagy Vágó "Credithill" Istvánok, de ezek mellett rengeteg olyan reklám is készül, amelyben a főhős nemcsak úgy…..
               Mert hát ugye dobermannak túl kicsi. Amúgy a golyófejű kutya egy verziója...
Szinte már megható az az igyekezet, ahogy a Soproni próbál pozitív képet alkotni a magyar bohócligáról, vagyis az első osztályúnak nevezett futballbajnokságról. Nekik hivatalból hinniük kell ebben, hiszen amúgy feleslegesen költöttek volna súlyos százmilliókat arra, hogy…..
 Feltételezett ügyfél: OKITisztelt Galla úr!Köszönöm, hogy vállalkozott a felkérésre. Asszisztensem nyilván már elmondta a részleteket, én csak megerősíteném: valami olyan abszurd, csavaros dologra vágyunk, mint amilyet a Holló Színházban Önök is rendszeresen…..
öccá 2008.11.14 12:16:51
comment:com Novemberi dvd-naptár 2008.11.12 12:00:00
A kis kiadók által mindenféle különösebb cécó nélkül megjelentetett dvd-k a múlt hónaphoz hasonlóan gyakorlatilag megduplázták a megjelenések számát. A Dotkom Média elsősorban a Monty Pyton rajongóit célozza be három Repülő Cirkusz elötti tévésorozattal (A hiba nem az ön…..
öccá 2008.11.12 20:44:12