Regisztráció Blogot indítok
Adatok
implacabile

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés költőinek tűnhet, de a BME Nagyfesz-tanszék szakértői szerint korántsem annyira egyértelmű a válasz. Nekünk bajunk biztosan nem lesz, de - minden óvintézkedés és biztosítás ellenére - egyáltalán nem biztos, hogy egy mai, modern autónak sem. Vagy mégsem? Önökbe…..
implacabile 2014.10.30 12:23:46
@ColT: Minimum összefosod magad...például.
Lapaj szerint TŰZ VAN BABÁM! 2014.10.10 08:30:00
Nem tudom okát adni, de amikor Szuzukában Hamilton megelőzte Rosberget, de főleg, amikor a verseny végén „totál” közeliben megláttam a képernyőn Niki Lauda ráncos, gondterhelt arcát, amely mintha tíz évet öregedett volna másfél óra alatt, nekem valahogy Milos Forman tűzoltós…..
implacabile 2014.10.10 13:22:42
@Vajda Gábor (Gabor_V): Nem az a kérdés, hogy Monte Carloban miért, hanem hogy máshol miért nem...Veszélyes szerintem úgy beengedni egy munkagépet a védőfalon belülre, hogy közben köröznek a versenyautók.
implacabile 2014.10.10 13:32:40
@Vajda Gábor (Gabor_V): Akkor meg hozzanak szabályt arra, hogy ha valaki összetörte a kocsiját és menteni kell, azaz be kell küldeni egy munkagépet, akkor automatikusan menjen be a safety car, vagy korlátozzák a sebességet valami automatikus határolóval, mint pl. a boxutcában.
implacabile 2014.10.10 13:46:44
@nov2016: Sajnos nem tudjuk, mennyire lassított, vagy nem lassított JB. Egy biztos, hogy ilyen extrém körülmények között, tócsás pályán sokkal jobban le kellett volna.
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
Felipe Massa nemrég meglátogatta Michael Schumachert a kórházban. Ebben a kegyben csak nagyon kevesen részesülhetnek, ám ha valaki igen, akkor Felipe biztosan. Elsősorban persze a barátság, a csapattárs jogán. De azért is, mert egy cipőben járnak, illetve Felipe már csak járt,…..
Jajj,de csúnya! Homasita deluxe 2014.01.14 10:16:49
Az orosz ukrán csávókánk agyára mehetett valami (vagy csak a gének dolgoznak benne), de a Homasita kirablása ehhez képest kutyafüle. Az oldalsziluett már sokat sejtet. Fényhíd-utánzat-szerűség, de a BMW emblémák mindenhol se rossz. Az a szent babacsörgő nem tudom, mit jelentene…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
implacabile 2013.12.19 13:50:07
@redriot77: Látod, pont ez a baj, amit leírtál. Előzöl, aztán még egyet előzöl, de ha már ott vagy, akkor előzöl még négyet...Ahelyett, hogy felvennéd a 120-as nyugodt utazódat a külső sávban.

A bibi a gondolatmenetedben ott van, hogy a kamionok mennek mondjuk 100-zal, ezeket megelőzöd, oké. de a 125-130-cal haladók nem is haladhatnak közvetlenül a kamionok előtt, mert annyival gyorsabbak a kamionoknál, tehát kényelmesen besorolhatnál mögéjük...
implacabile 2013.12.19 13:59:47
@redriot77: Ja, hát kifogást találni mindig a legkönnyebb.
Mint ahogy az is könnyen előfordulhat, hogy a mögötted jövő M6-os BMW villogtatás helyett szépen felveszi a 120-as előzési sebességedet, és megvárja, amíg 50 km megtétele után kihúzódsz, mert a benzinkútnál szeretnél egyet pisilni...kacc kacc.
implacabile 2013.12.19 14:01:03
@redriot77: Na látod, ismét hiába írtál kommenteket.

Merthogy pont erről van szó. Figyelni kell, csupán ennyi a feladat.
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
implacabile 2010.04.21 09:44:07
@Lamborghini: Nem véletlenül kellene villanyoszlop helyett földkábel...de ez itt Magyarország.

Amúgy meg szimplán hülye vagy.

Mielőtt jártatod a pampuládat gondolj azokra a szerencsétlenekre, akik vétlenként haltak meg egy balesetben, mert a szemből jövő baromarcú ittasan / szabálytalanul / kivagyiságból vezetett (a nem kívánt rész törlendő). És gondolj arra, hogy talán lett volna esélyük túlélni, ha lett volna hová menekülni. Ha ezt az esélyt útszéli betonkockákkal még tovább rontjuk, akkor lassan csak hozzád hasonló tökorrúak fogják egymást irtani a közutakon. (Mondjuk értetek nem is kár.)
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
implacabile 2010.04.16 11:03:32
@airween: @kixx: @kisir: Mondjátok csak, Ti mi alapján ítélitek Schmitt Pált butának? Két diplomája van (közgáz és sportvezetői), egyetemi tanár, négy nyelven beszél. Nektek ezek közül melyik van meg?
Lehet kussolni, és akkor jártatni a szátokat, ha nála több van a fejetekben.

Egyébként meg abszolút biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem ezek a mondatok hangzottak el szóban, mint amit itt kfunky posztoló leírt. Mivel nem jelölt meg hivatalos forrást, csak annyit írt, hogy "az MTI szó szerinti leirata" (ilyet bárki belebiggyeszthet a posztjába) így részemről nem hihető.

Hiába, az emberi rosszindulat...
Sokat hozzátenni ehhez nem lehet: a törvényekre fittyet hányó rendszabályozási kísérleteiről elhíresült monoki polgármester ismét úgy gondolja, hogy rá nem vonatkoznak törvények. S az hagyján, hogy írottak nem, de még csak íratlanok sem. Ezúttal azonban a saját tartozásával…..
implacabile 2010.04.15 21:57:31
@hungarisztan: Az először is nem "segély", hanem "segíly".
Másodszor meg A8-as Audin járó, csuklóvastag "harmincnígykarátosz" aranyláncos kigyúrt romacsávóknak már hadd ne járjon.
Harmadszor még nem láttam éhenhalt cigányt...
implacabile 2010.04.15 21:58:25
@Bukowszky: Nálad a hangszóró.
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
implacabile 2010.04.13 08:49:25
@Insp. GrossSkin: Ehhhh, vazze, neked magyarázni.... Fogd már föl, hogy NEM VÉLETLENÜL kérdezte a Hír TV-s riporter éppen Morvai Krisztinát... TUDTA, hogy ilyen alpári stílusban fog válaszolni, mert nincs esze. Ha Balczót kérdezte volna, nyilván valami - valószínűleg sablonos - választ kapott volna és nem lenne belőle sztori.

De ha csak annyit mondott volna, hogy "Ne haragudjon, de a Hír TV-nek nem nyilatkozom!" na az lett volna az elegáns válasz. Nem öt percig fröcsögni.

Azt már minden valamirevaló bulvárriporter tudja, hogy ha politikusbotrány kell, akkor bátran forduljon Krisztinához.
implacabile 2010.04.13 08:51:41
@Eddie Krueger: Kösz, Eddie, talán ezt fölfogja GrossSkin is.
implacabile 2010.04.13 08:53:33
@Kicsit Karcos: Igazad van, de Bayer nem "államfőjelölt"...
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
implacabile 2010.04.04 23:28:54
@kispista: "Azon a telken lehet több ház is. Vagy akadályozhatod az asszonyt."

Ez elmebeteg.

@nonolet: "Meg a tűzoltót pl...?
Aki a szomszéd házat akarja oltani
a direkt a házak közöt előírt tűztávolságról ami a telekeden van éppen...és te ne nem vag yotthon , de a tetves autód viszont elállja a közterület ezen részét..."

Ezt meg mellé kéne csukni.

És mindkettőt hidegvízzel öntözni.
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
implacabile 2010.04.03 21:48:05
@Emporio Armany: Minek kocsibeálló? Ott áll meg előtte a villamos...
Vidéki egyetemista, kollégiumban diák, miután elég rosszul érezte magát az egyik hétvégén, fájdította a hasát, gyakori széklete, hasmenése volt, próbálta diétával, teával kúrálni magát, elvégre nem szaladgál egy fiatal gyakran orvoshoz.A családdal otthoniakkal beszélt,…..
implacabile 2010.04.02 21:47:04
@panka: Nem kellett hozzá tudakozó...apuka megmondta neki telefonon a tutit. :-)

Ez is biztos valami fizetős szakon tanul, mondjuk könyvtár-lomtár, vagy médiakommunikáció szakon. Én szégyellném, ha ilyen mamlasz fiam lenne.
implacabile 2010.04.02 21:49:40
@Victoorius: Téged bezzeg teljesen sajnálni kell, hogy ilyen hülye vagy. Mindig gondolj csak arra az orvosra, aki a világra segített...
implacabile 2010.04.02 21:51:03
@Despota: Pánikroham...jaja...biztos lemaradtál aznap a Barátok Közt-ről, mi?
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
implacabile 2010.03.26 22:17:22
Belsőség V8 hang 6 rugóér?! 2010.03.09 14:52:00
Kicsit sok mostanában a svéd téma, de nem tehetünk róla, ha egyszer a svédek nagyszerű témákat biztosítanak. Múlt héten pontonoztunk, most jöjjön egy kis V8. A SoundRacer működő prototípusa a tavaly januári CES szórakoztató elektronikai kiállításon mutatkozott be Las…..
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Tudom, nem leszek túl népszerű ezzel a poszttal, de egye fene!Befizettem egy csúszkásmasszázsra, 12ezer magyar forintokat.Sejtettem hogy milyen lesz, azt is hogy nekem nem az élvezetek csúcsa, de nagyon igazságtalan lennék ha úgy alkotnék véleményt erről az egyre népszerűbb…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..