Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lara60

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női divatblogok százai foglalkoztak az Oscar díjátadón megjelntek ruháival. A férfiaknál kissé unalmasabb a helyzet (lévén, hogy mindenki fekete öltönyben szmokingban jelent meg), de azért nézzük, ki találta el és ki nem!   Christoph Waltz és párja Az osztrák színész…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
lara60 2010.03.05 08:24:44
@DRtorgyi: Mi a messze,és miért kár?
lara60 2010.03.05 08:27:03
@DRtorgyi: Miért is?
lara60 2010.03.05 09:20:44
@DRtorgyi: Igen,én is tudom,hogy a vizelet fertőtlenít,csak azt nem értem,hogy én miért is használjam?
  A jó pap is holtáig tanul. Nos eddig szokták csak idézni, de a teljes közmondás: ... és mégis hülyén hal meg. Hinni, vagy egy kicsikét gondolkozni? Állítólag már 440 000 ember volt a  ScienNet "vásárlói klub" tagja, amikor a hatóságok felléptek ellene és lehetetlenné…..
lara60 2010.02.08 06:13:42
@killersalmons:
Szia!
Te téves információkat kaptál.Ez az üzlet teljesen másképpen működik.Már a csatlakozás lehetőségeiről is félre informáltak.Sajnos az ilyen emberek keltik a tisztességes cégek jó hírét.
lara60 2010.02.16 06:34:43
@killersalmons: A piramisjáték lényege az,hogy a piramis alján lévő emberek befizetnek x összeget,és majd akkor jutnak hozzá a beígért összeghez,ha fölkerülnek a piramis csúcsára.
Az MLM,vagy más néven többszintű kereskedelem nem így működik.Az FLP példájával élve,itt van több lehetőség a csatlakozáshoz.
1. Egy nettó 55 eurós vásárlás a Te nevedre,és megkapod a diszkontkártyát,amit akkor használsz amikor akarsz,bárhol a világon ahol az FLP raktárt működtet./143 ország/Nincs kötelező havi forgalom,kártya használati díj,tagmegújítás stb..
Ez a kártya örökös.
2.Vásárolhatsz egy úgymond " kezdő dobozt",mai a top termékeket tartalmazza,és +30% grátisz van benne,de ezt,természetesen nem kötelező megvenni!! Ezzel,viszont rögtön az első üzleti szintre jutsz,és ettől kezdve a vásárlásaid után visszatérítésre vagy jogosult. Tehát a pénzedért kapsz termékeket,amit akár tovább értékesíthetsz.Mindezt természetesen nagykereskedelmi áron.A visszatérítést pedig a cég kiskereskedelmi áron fizeti ki.Az árrés 43%.Hozzád csatlakozhatnak,akiket érdekelnek a termékek,és a kereseti lehetőségek.Én vállalkozói igazolvánnyal végzem a munkát,és fizetem az Áfát és az SZJÁ-t becsületesen.14 éve működik Magyarországon.Minden termékhez meg van az OÉTI engedély,és vannak olyan termékeink is amelyek már OGYI engedéllyel rendelkeznek.A fogalom évről-évre nő,válság ide,válság oda!!!!Európában elsők,a világon 2. helyen vagyunk forgalmazásban.Ezt csak kiváló minőségű termékekkel,és korrekt becsületes háttérrel lehet fenntartani,amire a cég igen nagy hangsúlyt fektet.
Amúgy én a harmadik üzleti szinten vagyok jelenleg.
A Nemzetközi Üzletpolitika tartalmazza azokat az információkat,és feltételeket,amelyek szükségesek a munkavégzéshez.ha valaki nem tartja be,vét ellene,azt azonnal és végérvényesen kizárják.