Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ribizli_me

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csupán az zavarta Vikit, hogy Péter annyira gyors, és határozott, hanem az is, hogy neki már nem marad módja a kezdeményezésre. Egyszerűen csak történnek vele a dolgok, és mire felocsúdik, már túl is van az egészen, mintha az együttműködésére se lenne szükség. Passzívnak…..
ribizli_me 2011.02.01 22:35:52
Jóreggelt!Eljött a vég napja! Mármint nem a világé, csak a felhívásnak járt le ma a határideje. Mivel összesen 4en jelentkeztek (aminek nagyon örülök, hogy legalább 4 ember érzett magában elég erőt a jelentkezéshez), így a mai post-al lezárom az egészet. Fogadjátok…..
ribizli_me 2010.11.28 14:30:59
4!!
Az első éjszaka volt a legrosszabb. Viki szülei nem hozatták rendbe a lakást, a lány a délutánt takarítással töltötte. Azon nem csodálkozott, hogy senki nem várta a reptéren, de mikor magára zárta az ajtót, kicsit elszomorodott, hogy nincs kit felhívnia azzal a hírrel, hogy…..
ribizli_me 2010.10.26 18:26:21
@gabor4x: 14:47es kommentel nagyon egyet ertek.
ami magat a fejezetet (bejegyzest) illeti, igazan figyelemremelto! ;)
Mind a hárman kiszálltak. Otávia megfogta Viki karját.- Kérlek, gondold át alaposan. Én tudok neked segíteni, még ezek után is. De nem vesztegetheted az időt. - Miért akarod annyira, hogy visszamenjek Carloshoz? Otávia eleresztette Viki karját. Diogo az autó mellett állt, és úgy…..
A dalsjöfårs-i (Borås környéke) körzeti rendelő és patika (Vårdcentral) szerda délelőtt különös látogatót kapott. Egy zavart älg keresztül robogott a rendelőn. Az állat egy ablakon keresztül ugrott be a folyosóra majd egy másik ablakon keresztül távozott.Végül egy vadászt…..
ribizli_me 2010.09.11 14:02:16
Gyorsan ki kellett találniuk valamit. Egyikük sem akarta, hogy Otávia tudomást szerezzen Viki jelenlétéről az irodában, tehát úgy egyeztek meg, hogy Diogo lemegy a portára, távozik a kedvesével, Viki pedig vár tíz percet, csak akkor hagyja el az épületet. A lány idegességében meg…..
Megint csókolózni kezdtek, és Vikiben azonnal újjáéledt az izgalom. Aztán a férfi ráparancsolt, hogy tárja szét a lábait, és húzódjon az ágy végébe. Ő maga kiszállt az ágyból, letérdelt, és egy hirtelen nyelvmozdulattal végignyalta a lány punciját. Viki teste…..
Szűzgarázs 100. Vita nuova 2010.07.26 08:00:00
Megtörtént. Kiköltöztem. Ingóságaim: némi ruhanemű és könyv. Füzetek, jegyzetek, papírhalmaz. Hivatalosan semmi nem dőlt még el, aláírni nem írtam semmit. Sőt,  megmondtam, hogy hajlandó vagyok továbbra is bejárni dolgozni, nem is akarok felmondani. Ha Agapé akar, rúgjon…..
Beléptek a szobába, a férfi lepakolt. Viki hanyatt vágódott az ágyon. Diogo kiment a mosdóba. Lehet, hogy lezuhanyozik? Lehet, hogy elvárja Vikitől is? Ki tudja, elképzelhető, hogy nála ez a szabály. Különben is megizzadtak egy kicsit. Viki kivárt. Kényelmesen elnyújtózott a…..
Ebéd után megittak egy kávét, Viki mégis nagyon elálmosodott. Lassan andalogtak a városban, igyekeztek árnyékban maradni. De az utcákon alig lézengett valaki. A helyiek sziesztáztak, csak néhány turista tartott ki a melegben. - Látom, nagyon elpilledtél. Jó lenne ledőlni, nem?…..
Kedves Olvasóim,szerencsés egybeesés, hogy pont kitört a nyár, és ilyenkor a tévé-sorozatok is szünetelnek ... De ne csüggedjetek, én nem tűnök el, csak ritkítom a posztok publikálását. Mostantól heti 2 alkalommal, kedden és csütörtökön olvashattok új részeket.Jó nyaralást…..
ribizli_me 2010.07.03 17:15:43
Vasárnap van...délután 3 és baszottul unom magam, plusz dől rólam a víz...nem fekának való ez az idő :D Mindenki véleményére kíváncsi vagyok?!Akkor te vagy a KSH?A fiúk mér nem adnak szex közbe hangot?De adnak. Max annyira hangos vagy, hogy nem hallod... "Ne harapdáld a…..
Testimese Ajánlat 2019.06.06 10:49:00
Nemrég kaptam ezt a felettébb érdekes levelet: Hali! A napokban olvastam a blogod, baromira tetszett, és megfogalmazódott egy nagy ötlet..... Volna számodra egy ajánlatom, és teljesen komolyan is gondolom, még ha elsőre furán is hangzik.(de lehet hogy nem is...) 40es férj vagyok, 35ös…..
ribizli_me 2010.06.06 12:25:38
  – Nem csaltam meg – suttogta São. – Nem? – Nem. Csak majdnem. Aztán mégsem. – Mi történt? Ha megkérdezhetem. – Csókolóztunk Josuéval. Nagyon jó volt, annyira ... Annyira más, mint Márióval. Végre úgy éreztem, hogy tényleg kellek egy…..
ribizli_me 2010.06.05 17:01:45
@Carmesina: Mert nem volt kimondva, vagy akar utalva sem arra hosz kesz, ez most a vege. Ez csak egy nagyobb veszekedes, Carlos meg elviharzott, mert ilyenkor az a konnyebb. Es a korulmenyek azota nem olyanok voltak hogy kibekuljenek, persze attol meg felhivhatta volna Vikit. De szerintem Carlos jelenleg azt varja hogy Viki kibekitgesse, vagy elvan egymagaban es gondolkodik hogy mit is akar valojaban,hogy megfelel-e neki Viki es igy tovabb.
Szűzgarázs 64. Szívesség 2010.06.03 08:00:00
MC-Richárd állta a szavát, lenyomozta nekem a kis Csabit. Kicsinek egyébként nem nevezném, megvan 190 cm is. Kosarazik, elég tűrhetően tanul, és semmi gond nem volt vele eddig a suliban. MC még az ofőjével is beszélt, nem tudom, mit adott be neki. Tán, hogy valami profi csapatnál…..
Mai posztunkkal újabb vendégszerző iratkozik fel a csurtusblog dicsőségtáblájára, aki ráadásul azzal is tetézi a dolgokat, hogy egy olyan országról (pontosabban annak gasztrokultúrájáról) ad pillanatképet, amely eddig még nem szerepelt a listánkon. Olvassátok tehát P. Tarator…..
A cég Lisszabonon kívül, a Tejo partján foglalt el egy jókora területet, tömegközlekedve tényleg nem volt könnyű megközelíteni. Diogo előtt megnyitották a sorompót, váltott két szót a biztonsági őrrel, behajtott a kocsival az udvarba. Tulajdonképpen több udvar is nyílt…..
Diogo kilencre jött, bordó Volkswagenje volt, biztos céges autó. Nem szállt ki, nem is parkolt le igazán, csak lassított, és Viki behuppant mellé. A szoknyája combközépig felhúzódott. De nem törődött vele. A férfi felé fordult és megpuszilta kétfelől. Diogo idősebb volt, mint…..
ribizli_me 2010.05.28 11:54:32
@Osvaldo Cavandoli: tetszik a konteod :)
Testimese Lidi 2019.05.25 17:02:00
Formás csaj, a segge szinte tökéletes. Hetente egyszer szoktunk kávézni. Fölteszi a kávét főni, és dugunk egyet az ebédlőben/konyhában/nappaliban. Utóbbi alkalmakkor a bevált menetrend: egy kis smárolás, tapizás, majd miközben előveszem az ágaskodó farkam őt leültetem az…..
ribizli_me 2010.05.27 19:09:24
@Banita31: nem arrol van szo hogy durr bele vagy koritessel. hanem a durr bele is minden alkalommal es minden szemellyel mas egy picit. mindig van valami egyedi, valami szemelyes kis erdekesseg, ami megkulonbozteti a tobbitol. nem vagyunk egyformak es ez az agyban is meglatszik. en ezt a megkulonbozteto kis reszletet hianyolom. pl a nev sokszor semmitmondo, de ha egy ra illo becenevvel helyettesitenenk, mikozben a megfelelo neven gondolkozunk, jo esellyel sikerulne ravilagitani h mi az amitol o mas mint a tobbi. meg ha egy "1 a so kozul" numerarol is van szo
Szűzgarázs 57. Nyomozás 2010.05.21 08:00:00
Angéla ügye sürgős. Jártunk már a nőgyógyásznál, elkísértem, de nem mentem be vele a rendelőbe. Utána megmutatta a magzatról készített ultrahangot. A gyerekkel minden rendben. A doktornő kicsit megszidta a lányt, hogy ilyen későn jelentkezett. Angéla majdnem elsírta magát.…..
ribizli_me 2010.05.21 09:42:19
@tiboru: nekem is megakadt rajta a szemem, hogy milyen termesztesseggel van csak ugy odavetve ez a mondat.

lehet nekem van baj a felfogasommal, de miert akar a kedves nyomozo/nover mindenaron talalkozni es beszelni az allitolagos apukaval? nem mondhat neki semmit a terhessegrol. akkor mirol akar vele tarsalogni? szerintem ez veszelyes jatszma, ketlem hogy Angela orulne neki. lehet hogy nem jo otlet titokban tartani a babat az apuka elott, de ez akkor is az o dontese.
ami a nevsor listat, iwiwes kutakodast illeti -nem semmi erobedobas, de ezt meg megertem, egyszeru kivancsisag. en is kivancsi lettem volna ki ez a "csodor" :p
Szűzgarázs 56. Konzultáció 2010.05.20 08:00:00
A prof ismét behívott konzultációra. E-mail-ben, baráti hangnemben. Most sem tett utalást az incidensre. A kórházból megyek, Emerencia nénit beutalta az orvos pár napra. De úgy tűnik, hamarosan kiengedik. Nincs értelme bent tartani. Mivel el tudjuk látni otthon is, pihenjen csak a…..
Végigaludta az éjszakát. Hajnalban ébredt fel, a nap besütött az erkélyajtón. Érezte, hogy a szeme bedagadt az esti sírástól. A ruhája siralmas állapotban volt. Felült az ágyban, körülnézett. Semmi jelét nem látta, hogy Carlos a szobában járt volna. Tehát nem jött vissza.…..
Miböl vetted észre hogy biszex vagy?én eddig még nem vettem észreMostanában a suliban olyan pasik is köszönnek nekem akiket nem is ismerek meg minden. Miért?elkezdtek nőni a melleid. a száuszpark egyik része ezt a jelenséget tökéletesen illusztrálja. vaaaagy túl sokat iszol…..