Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltika2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a TV2 éves nézettségi rekordokat döntögető énekes show-ja, az amatőr celebénekeseket és profikat párban a ringbe küldő Nagy Duett. A döntőbe a végig legmegbízhatóbb (a Keleti-Sramek-duó esetében az első 3-4 adásban unalmasan) három páros került, közülük a nézők teljesen megérdemelten Péter…..
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
zsoltika2 2010.02.08 23:18:49
Látom nem sok választ kaptam...

A fentebb írt problémákhoz:

Nálam is probléma van az origo-val, nekem is a mobil verziója jön be, ráadásul itt még választani sem lehet, hogy töltse be a teljes verziót, mint más honlapoknál. Amúgy rengeteg oldal aminek mobil verziója van, alapból így jön be.

Nekem is van lájt.hu postafiókom, maga a főoldal bejön, de bejelentkezés után jön a hibaüzenet, hogy nem támogatott böngésző...

Nem jön be rendesen nálam az iwiw sem, csak a mobil verzió.
Ha bejelentkezésnél rákkattintok a belépés a normál oldalon linkre, akkor a bejelentkező ablak bal oldalon felül jön be az ablak sarkában, úgy, hogy a bejelentkező ablak bal fele lemarad...

Kipróbáltam nemrég a bolt-ot, ott ezek a hibák nincsenek, minden oldal jól jön be.

Korábban használtam a beta1-et, most viszont a beta2 nem menti el a bejelentkezési adatokat, egyáltalán nem is jön fel az ablak...

Nem hiszem, hogy az én készülékemben lenne a hiba, az origo-t például egyik ismerősöm telefonján sem tudtuk elérni teljes nézetben.

Ezek valaha javítva lesznek? Az iwiw pl. a korábbi verziókkal is ugyanígy jött be.

Nálam is gyakran csinálták a korábbi verziók és ez is, hogy ha egy oldalon (pl. a korábban említett google esetében nagyon gyakori) rákattintok egy linkre akkor újratölti az oldalt.

Most SE W580-as telefonom van, szolgáltató a t-mobile és Opera Mini 5 beta2-t használok.

Előre is köszi a válaszokat.