Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrazenec

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
Mrazenec 2015.06.09 22:12:35
@Ne küldj levelet: baszki a szambol vetted ki a szot. Mi is voltunk oltari ergyak a haverokkal Bulgariaban, ahol viszkivel locsoltuk a pincert mert belefert, es en is voltam assyonnyal ugy nyaralni, hogy a rozsaszin napszemcsi nem kerult le az idult vigyorba gyogyult arcunkrol ( telefont nem nyomkodtunk, mert egy alcatel van tacs izi nyomkodasa nem sok elvezetet okoz, facebook meg meg a kanyarban sem volt. Az ujgazdag szarrago poz meg elottunk van, de remelem azt is kiprobalhatom ;-)
Subba Faszombat: Hajtsál pajtás! 2015.05.02 17:36:00
Fószer kicsit meglengette a 'acskót a tavasz szélben, és akkor mivan B) Tökei távlengibe, minden mimicre purrogó mómája ingibe!..
Olvasónk 3 gyermek édesapja, az ő fizetéséből próbálja a lehető legkevesebb megalkuvással eltartani a családját. Komoly kompromisszumokat kell kötnie, hogy sikerüljön, de arra törekszik, hogy a gyerekek ebből semmit se érezzenek. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van…..
Mrazenec 2015.03.11 22:23:52
@Ostobaság_ellenes: az utolso mondatod utan csak annyi jut az eszembe: akkor ki nem szarja le a te velemenyedet????
A pult másik oldaláról ezúttal Albert jelentkezett, aki az egész szállodaipar nevében tartja tükrét vádlón a szőrszál- és berendezéshasogató, pökhendi olcsójános vendégek orra elé. Kétségtelenül elég förtelmes kép, ahol a nem-köszönés meg az ide-odarókázás szinte…..
Mrazenec 2014.08.12 20:41:33
@agresszív kismalac: arulja ma e Kend, hogy ez az Albertes idezgetes mibul van? Nagyon nevettem am...
Mrazenec 2014.08.12 20:53:33
@agresszív kismalac: koszonom, tudom am, hogy ujra meg kene neznem, de nagyon renyhe vagyok, de majd most!
Gyakorlatilag az üzembe helyezés pillanatától hibás mosógéppel lepte meg gazdaságosan karácsonyozó ügyfél feleségét a Háztartási Gép Outletből. Az első instant javítás után három hónapig húzta a cucc, de most hogy végleg elpusztult, a szerelők vissza sem hívják és ki…..
Mrazenec 2014.04.26 14:29:11
@horex: mesélj, hogy miert nem mondhat fel egyszeruen egy hivatasos katona? Nekem 15 aktiv szolgalat utan, ornagykent megis sikerult. Akkor em most csoda vagyok???
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Mrazenec 2013.03.19 22:51:50
@Con Storm: "régi keresztény hagyomány" olvasgasd egy kicsit a régi keresztény inkvizicio jegyzokonyveit, és akkor majd rájossz, hogy annak milyen remek bizonyitasi eljarasai voltak..."csak azt irjuk le, ami bizonyitani tudunk..." te idiota, legalabb ne keverj bele a hagymazas suletlensegeidbe olyan dolgokat, amikhez cseppnyi agyad nem kepes eleg neutront kiallitani....
Akár még örülni is lehetne annak, hogy Hoffmann Rózsa eltűnik a felsőoktatás világából, és „csak” a közoktatásban kontárkodik tovább. De ne legyen illúziója senkinek, hogy a felsőoktatási államtitkári poszton érdemi változás lesz: az utód, bár még ki sem nevezték,…..
Mrazenec 2013.02.14 21:09:51
@Távmunkás: egy komoly egyetemen, megha igen igen barati a viszony az oktato es a hallgato kozott, akkor is magazodnak...es ez igy helyes. mondom ezt egyetemi oktatokent...
Mrazenec 2013.02.14 21:48:56
@Távmunkás: nem allitom, hogy nincs igazad, hiszen termeszetesen egy egyetem komolysagat nem hatarozza meg a tegezodes-magazodas gyakorlata. Viszont ugy latom, hogy abban egyet erthetunk, hogy a tegezodes eseteben a kolcsonosseg a mervado. Ugyanakkor nehez elkepzelnem, hogy a rektor urat visszategeznek a hallgatoi. Engem tanitott Ritook Zsigmond, aki azt hiszem, hogy a 20. szazad egyik legnagyobb klasszika filologusa. Ritook professzor minden hallgatojat megtisztelte a magazodassal...Talan inkabb O lehetne a pelda...
Provokatív, tényfeltáró műsornak nevezi a Csatáry bácsi ellensúlyozása érdekében előkapart, Biszku elvtárs megszólításával elhíresült politikai szardobálást a port.hu, amely műsorismertetőjéből megtudhatjuk, hogy a havonta egyszer jelentkező adásban olyan témát dolgoznak…..
Tegye fel a kezét, aki nem örülne, ha a fürdőszobába belépve Monica Belluccit találná a kádjában! (Na jó, lányok választhatnák esetleg Monica férjét, Vincent Casselt is.) Na, ilyen szerencsés helyzetben azt hiszem egyikünk sincs, de a spanyol Vanity Fair februári számában…..
Mrazenec 2013.01.26 15:12:41
@Kirándulás: mégis melyik filmben dugatta meg magát pénzért te nagyokos?
Mrazenec 2013.01.26 15:15:35
@Kirándulás: az ilyen mint te, amugy minek irogat kommenteket..ezt a kerdest mindig szerettem volna feltenni...valoszinu meg egy filmjet se lattad, illetve loszart sem tudsz rola, de megmondod a tutit...otthon milyen asszony var teged? ja...nincs is asszony...suar ugy...
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Mrazenec 2013.01.26 15:07:11
@$pi$: Luxemburgnak van saját hadserege, részt vállaltak az afganisztáni, a koszovoi és az iraki misszioban is...nagysagukhoz kespest eleg markansan... amit leirsz ai igaz. amugy meg az EU-t es a NATO-ot osszemosni ergyasag...
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
Mrazenec 2012.09.01 01:02:46
@Pepibubó: jaj istenem. Pedig maá pogári kormányunk van két éve...De ez is a komenisták bune...
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..
Mrazenec 2012.03.12 12:57:18
@belepofazok: talan igazad van, s fulem-farkam behuzva kussolnom kellene, s mondogathatnam en is, hogy a bolcsesz egy mihaszna here. Azt mondjuk meg megmagyarazhatnad, hogy miert baj, ha bolcseszdiplomaval nem sirankozom, sot..? Ha megertetted volna a bejegyzesemet, es a mondanivalomat, akkor valoszinu, tegyuk hozza, nem ugrottal volna, mint gyongytyuk a takonyra, de ennek hianyaban ismet egy ertelmetlen vitaba keszulok beledolni...ehhh
A dróton túl Zsoldosok 2011.04.11 16:00:00
Néha előjön ez a dolog a kommentek között, meg a tágabb interneten, főleg ha valami történik Afganisztánban a magyarokkal, hogy a katonák azok "zsoldosok" (úgyhogy magukra vessenek, ha valami bajuk esik, nem érdemelnek semmi tiszteletet, esetleg dögöljenek meg -…..
Mrazenec 2011.04.11 21:27:19
@zolcsik76: jah
Mrazenec 2011.04.11 22:44:17
@Pista bá': veled olyan vitatkozni, mint egy disznóval birkózni. mindketten fülig szarosak leszünk és a disznó még élvezi is... amikor olvasom a vicces bejegyzéseidet azon morfondírozom, hogy vajon felnőtt ember írogatja ezeket a baromságokat, vagy egy túlpörgött gimnazista. még egyszer. voltam Afganisztánban. nem vettem részt népirtásban. nem is asszisztáltam hozzá. viszont részt vettem nem egy iskola felújításában (ahova a "jófej" tálibok alatt lányok még véletlenül sem járhattak) az infrastrukturális fejlesztés más területein is tettünk valamit, még ha csak apróságokat is (pl. kutak ásása stb.) úgyhogy amikor a nyilasokhoz hasonlítasz, akkor röhögnöm kell az tájékozatlanságodon. olvassá!!!(sic!) a személyeskedő részt meg kitöröltem....
Mrazenec 2011.04.11 22:56:33
@Pista bá': a saját szavaimat töröltem ki, mert nem akartam arra a szintre süllyedni, hogy egyszerűen rásüssem valakire azt, hogy egy pöcs. örülök, hogy tudjátok, hogy mi folyik ott valóságban, kellenek az ilyen emberek. minthogy egyedül a jobbik emelte fel hangját, így gondolom velük szimpatizálsz. nem kell bólogatni. innentől kezdve nincs több érvem. győztél. a hülyeséggel szembeszállni nincs kedvem. a végén áruld el, hogy ki lőtte le Kennedyt...
Afganisztánt a hatvanas években hippiföldnek hívták, állítólag rengeteg fiatal jött ide a világ minden tájáról, nem kevesen a jó minőségű hasis miatt... akkor még biztonságos volt az ország, sokkal szabadabban éltek a nők is. Aztán jöttek a háborúk, a szélsőséges…..
Mrazenec 2010.11.16 16:56:50
@orient: érdekes hozzáállás úgy megítélni egy országot, hogy sosem jártál arra. én dolgoztam Afganisztánban hét hónapig, és rengeteg olyan emberrel (férfival és nővel )találkoztam, akikről példát vehetnél...mellesleg meglehetősen régi kultúrával rendelkező országot szólsz le...
Mrazenec 2010.11.16 19:01:11
@orient: korrekt válasz, elfogadva:-)
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
Mrazenec 2010.08.25 23:02:33
@kafferbivalybalamber: lehet, hogy van egy kis kavarodás itt a szerzővel. általában megkülönböztetünk pszicho szűrést, és tréninget. a szűrést Pesten az honvédség Egészségvédelmi Intézete csinálta az általános orvosi szűréssel egy időben, a tréning pedig minden esetben a konkrét misszióra való felkészülés része általában abban a városban, ahol a kiutazó kontingens zöme állomásozik. Az én esetemben ez Szolnok volt, minthogy abban a váltásban a Szolnoki Könnyűgyalogszázad adta ki a kontingens 90%-át...amúgy mindig van pszicho felkészítés, mint ahogy lövészet is mindig van...
Mrazenec 2010.08.25 23:38:27
@Gest anyó férje: ez a zsoldos duma elég bugyuta. nem ártana utánanézni, hogy mit jelent...a zsoldos megnevezés pedig lassan sértővé kezd válni, hiszen mióta állandó hivatásos hadserege van Magyarországnak, azóta a katonák kapnak fizetést... Magyarország afganisztáni szerepvállalása politikai döntés. Azoknak a politikusoknak a döntése, akiket megválasztottatok. Mellesleg lényegtelen, hogy jobb, vagy bal oldaliakról beszélünk. Az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák, így a ti, demokratikus úton megválasztott vezetőitek miatt vannak ott. Szerintem egyszerű...elmondjam még egyszer? tehát: Magyarország afganisztáni szerepvállalása politikai döntés. Azoknak a politiku.....
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Sziasztok! Lassan elveszve érzem magam a jog által alkotott útvesztőben. Speciális terület, tehát nem egyszerű választ találni a kérdésekre, de remélem, akad aki tud segíteni. A téma a Hjt, tehát szerződéses katonákról van szó. Adott egy objektum, ahol kis létszámmal,…..
Bár elképesztően gyenge csapatunk van, de szurkolóink a legjobb fejek, mert megírták a tökéletes szurkolói himnuszt, a szöveget estig kötelező bemagolni. A szőrös fiúcskákkal felvett videót a szöveggel együtt ajánljuk. FIGYELEM: nyers fordítás, jöhet Baudelaire javítani,…..
Mrazenec 2010.06.11 22:32:15
@kisgágó: mégis melyik nemzetnek lehet drukkolni? ejjj, de szánalmas, haímég itt tartunk...
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Mrazenec 2010.02.18 07:11:50
@Bukowszky: 500 szó? www.youtube.com/watch?v=xwsfSFIBYcM tessék számolni....
Mrazenec 2010.02.18 17:20:02
@tom sailor: nos, ami azt illeti 763 szó, megszámoltam:-D az afganisztáni szerepvállalásról tényleg más téma vitázni (mellesleg Irakban csak egyéni beosztásban vannak katonák...) de ha jól emlékszem egészen sokan a NATO csatlakozás mellett tették le a voksukat. Így aki prostinak áll, az ne csodálkozzon ha....ahogy így olvasgatom a kommenteket rájöttem, hogy most már úgyis talajrészegnek kell lennem (minden tiszt alkesz), így iszom is gyorsan valamit....
  A legjobb, amit a cseh konyháról el lehet mondani, az az, hogy rendkívül tömören leírható. Ez is csak akkor, ha tényként fogadjuk el a cseh konyha létezését.  A cseh konyha lényegében olyan, mintha egy Szibériából származó idült alkoholista 3 évnyi második…..
Mrazenec 2010.02.17 23:04:30
@Pueblo: én nem látom ilyen borúsan a cseh konyhát. talán nem olyan sokszínű, mint a magyar konyha (nem az éttermekről beszélek, hanem inkább az anyám főztjéről), de a klasszikus cseh ételeket majd mindenhol hibátlanul készítik. a forró málnás tejszínes fagyi pedig számomra összeegyeztethetetlen a sörrel...az eperrel töltött knédligombóc, forró vajjal nyakonöntve inkább kívánja a sört;-)
bár szavahihetőségem megkérdőjelezhető, lévén, hogy cseh a feleségem (aki mellesleg isteníti a magyar konyhát - milyen furcsa a világ hehe sose semmise jó) ja és én is a derék morkoláboknál élek...
 Bár a legfrisebb közvélemény-kutatások szerint cseheknek mindössze 44%-a büszke a hazájára,  azért a legtöbb cseh úgy gondolja, hogy a világ rengeteget köszönhet a cseh nemzet különleges képességeinek, a kockacukortól a kontaktlencséig.A legfontosabbak azonban,…..
Mrazenec 2010.02.04 22:46:34
@Bukowszky: szerintem nem baj, hogy csehek lakják, bár szubjektív vagyok, hiszen a feleségem cseh...azaz inkább morva...meg ne bántsam:-)