Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atmann

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik, ha nem a legnépszerűbb amerikai bulvárbloghub nemrégiben felszabadította sajátmagát. Eddig az tudott hozzászólni a gawkeres blogokon (pl. Gizmodo, Deadspin, Lifehacker, stb), aki jóban volt a szerkesztővel. Na de mostantól bárki kommentelhet, szabadon. A szerkesztők elvileg…..
Már hónapokkal a Sziget előtt azt mondogattam félve, hogy a Leningrad lesz az egy hét együttlét legkiemelkedőbb pillanata, most már belátom, igazam volt. A koncert közben százszor is megbántam, hogy nem hallgattam orosztanárnőmre - aki nyolcadik végén azt javasolta, hogy ne…..
Ahogy már említettük, Barcs Miki, rock and roll-frontemberhez illően lehengerelte az indexes-velvetes női kart. Ennek talán a legplasztikusabb bizonyítéka az alant olvasható, erősen töredékes Flash-koncertbeszámoló Barbara tollából. Ha olvasás közben Önbe beköltözik a bugi, a…..
Először is itt egy képgaléria a vasárnapi Flashről, azaz pontosabban Barcs mesterről, és nemsokára jön a beszámoló is a koncertről. A velvetes csajok már mind beleszerettek, úgyhogy készüljenek fel a legdurvábbakra addig is itt az eddigi leglakonikusabb, már-már haikuszerű…..
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..