Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osszetortlelkek

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy 15 másodpercnyi, de az megérdemelten. Bodajkon egy előmászó tétova nyuszi mentette meg az egész elcseszett hóhelyzetes bejelentkezést. ..
osszetortlelkek 2015.01.25 07:12:25
@shawshank: Ez nem fókuszálás hanem zoom. Szezon/fazon...
Tegnap délután a kocsiban ülve valamelyik rádión belefutottam egy beszélgetésbe. Egy fiatal vendéglátós beszélt a szakmáról és a helyről, amit egy haverjával csinált. Értelmes volt, laza, érződött, hogy szereti és fontos neki, amit csinál. Meg is jegyeztem a hely nevét:…..
osszetortlelkek 2014.12.05 13:21:05
@oszt jónapot: Nem a kaja a drágább, a tányér/doboz tényleg ugyanaz, de ha elvitelre kéred akkor kerül rá egy rápattintható tető. Btw ki van írva a helyen, hogy ez +50ft.
A Blackfish egy tiszteletre méltóan bátor és fontos film. Fontos, mert mindenki számára betekintést nyújt a képmutató delfináriumok világába, ahol a külvilág felé hazudott vidám látszat mögött legális állatkínzás zajlik mindaddig, amíg le nem állítjuk. Mielőtt a…..
Holtak hajnala (2004) Zack Snyder nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor George A. Romero kultikus zombis filmjének a remake verzióját készítette el úgy, hogy előtte soha nem rendezett nagyjátékfilmet. Ezzel debütált, és ehhez képest nem is végzett olyan rossz munkát… Zombis…..
osszetortlelkek 2014.02.25 21:43:46
@endike: Még jó, hogy Danny Boyle 1956-os születésű. Ő kicsit tovább jutott a bólogatós lenin-szobor animáláson és a tokanövesztésen....
osszetortlelkek 2014.02.26 00:59:22
@endike: hajjaj, ha anyázol meg hasonló magas szellemi kvalitásokra utaló interakciókba próbálsz bonyolódni azt bizony ki fogják innen gyomlálni. :)
4K, Ultra HD, fasza kis parasztvakítás ez, de a Fox a Super Bowlra természetesen nem hagyhatta ki, és hat olyan kamerát is elhelyeznek a pálya mellett, ami ebben a formátumban közvetít (4K: horizontális felbontásban 4000 pixel megjelenítése - a 1080p-s vagy 720p-s HD jelenleg 2000…..
Az itt megjelent korábbi posztok ismeretében azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez nem a szokásos liberális, „ha az amcsik a szádba szarnak, te azt is örömmel szopogatod” szellemiségű blog. Mert bár az Atlanti-óceán túlpartján tombol a liberálfasizmus (bármennyire is ellentmondásosnak tűnik a…..
osszetortlelkek 2014.01.14 00:33:06
@Siphersh: teljesen felesleges szavakon vitatkozni ha már off. Keresd ki a hozzászólását és értelmezd ha tudod magad :D

Témában konstruktív(!) hozzászólás valaki, vagy megyek tentézni. :D
osszetortlelkek 2014.01.14 00:35:18
@Siphersh: hu.wikipedia.org/wiki/Demokr%C3%A1cia

BTW, mondjuk a demokrácia is változik. Állítólag itthon az van. De talán soha nem is volt igazán. Mondjuk ezt a nép megint csak magának és a birkaságának köszönheti, 4-8 évente törlődik a memory :D Pedig a többség állítólag nem is szív hozzá :D
osszetortlelkek 2014.01.14 00:44:37
@Siphersh: mármint konstruktív hozzászólást a fenti cikk témájában. Lehangoló, hogy a többség vagy agytalanul fröcsög, vagy demagóg esetleg logikátlan érvelésre képes csak.

gúdnájt
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre.   Pelikán* válasza.   *   Elérkezett a cizellált, pontosan…..
osszetortlelkek 2014.01.02 08:45:53
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
osszetortlelkek 2013.12.11 19:56:13
@// Gery Greyhound: Kétségtelenül tanulságos a lista. Amit te linkeltél meg a fenti is. (na jó a posztban lévő nem tanulságos, hanem lesújtó).

Nincs azzal az mp3-al semmi baj. A többségnek teljesen jó, bármire felmásolhatod, kicsi a fileméret....gyk. eldobható zene. Az igényes audiofilek meg szedik a veszteségmentest.
osszetortlelkek 2013.12.15 07:15:28
@donder: Ezek szerint mégsem szarod le....legalábbis a hozzászólás érzelmi indukcióiból erre lehet csak következtetni.

A zenész az egy szakma, bármily hihetetlen az énekléstől önmagában nem lakik jól, bérel/vesz lakást, nevel gyereket az ember fia/lánya....szóval valóban ritka nagy szemétség, hogy a zenéért pénzt kérnek a gazok (és a rohadék hangmérnökök, producerek, managerek etc is pénzért dolgoznka skandallum)

Viszont a zene ízlés ugyanúgy meghatároz, mint az, hogy mit olvasol, milyen filmeket nézel (írtam én is ennek a Shakespeare nevű ürgének, de nem jött visszajelzés :)

Úgyhogy tartok tőle kicsit át kellene gondolnod mi a pótcselekvés és megkísérelni valami összeszedettebb ,kevésbé fröcsögő véleményt kialakítani.

Gondolom hasonló elvből nincs kedvenc íród, színészed stb....

baromi életszerű....
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..
osszetortlelkek 2013.12.09 01:31:35
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
osszetortlelkek 2013.09.08 15:53:58
 Az Intel bemutatta oktatási céllal készült androidos táblagépé. Az újdonságot előlapi és hátlapi kamerával, stylus tollal, integrált hangszórókkal is felszerelték. A táblagép előre telepített Intel Education Software szoftvercsomaggal érkezik, amelyben többek között egy…..
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
osszetortlelkek 2012.12.20 06:11:00
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
osszetortlelkek 2012.12.20 06:08:20
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
osszetortlelkek 2012.12.09 16:56:35
@Don Quixote de la Ferko: Hát van itt egy pár. De megsúgom te jogosan vetted magadra. :)
osszetortlelkek 2012.12.09 17:11:16
@Don Quixote de la Ferko: Sajnos vége a kávészünetnek, de a teljes szerkesztős nevében akik jelenleg rajtad röhögnek köszönjük a vidám perceket. Mondanám, hogy küldj egy facebook profilcímet, kinyomtatjuk a búrád és megy a faliújságra, úgysem volt még "hónap parasztja" kategória. De gondolom ez csak álom marad, az ilyen gerinctelen kis fikagépek mint te nem szokták az arcukat vállalni. :)

Mondjuk ezt a "kis barátaid" dolgot megmagyarázhatnád végre, mert a kisfiamnak az oviban vannak kis barátai.

A többieknek (mínusz trollok) érdemes Ferkóra rákeresni gúglin, nagyipari trollal van dolgunk. Mondjuk kereshetnél állást is az egész napos gondolat-hányás helyett, de ez már tényleg a te magánjellegú problémád.

Mondjuk ha éppen meleg lennék heteró helyett akkor sem lennél túl sértő. De azért egy analitikussal beszélhetnél a homofóbiádról.

További jó fikázást gyökerek! (kivéve aki nem az csak a PC jegyében) :)
A világ körülötted nem az aminek látszik. Európai tudósok egy csoportja titokzatos energiát fedezett fel, melynek az eredete nem ismert, ám egyes kutatók úgy vélik, hogy az befolyásolja azt, ahogy gondolkodunk.A jövőnk a tét, és el kell döntened, melyik oldalhoz tartozol. Nem,…..
Szmfszm megáll! 1. A youtube jobban irtózik a meztelenségtől, mint sémi nép fia a szalonnától, az alábbi szülős videó csöccsel, szőrös puncival már negyedik hónapja látható. 2. Bár az anyuka az elején magyarul szólal meg, a videót közzétevő személy arabul feliratoz…..
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
osszetortlelkek 2012.10.31 09:44:12
@Alwares: na ennek a 200dollár-80ezer forintnak (még a vámot/áfát/anyámkínját) beleszámolva is számolj utána inkább.
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
osszetortlelkek 2012.10.29 03:37:23
@Botond Harcos: "anyádhoz megyek vissza kis köcsög" "folytassuk személyesen"

lenyilazod hátrafelé, telegraffitized rovásírással? Muszklik helyett nem kéne kis agyat, stílust növeszteni? :)))))

Agyat főleg, mert nem azt osztod aki a blogot írta, de ez fel se tűnt neked. Tényleg egyszerű vagy mint egy faék.
Tegnap azt írtam, hogy az Apple-nek az iPad Minivel azokat kell tudnia megszólítania, akik egyrészt csalódtak az iPhone 5 fizikai méreteiben, másrészt, akik az elmúlt két évben nem érezték a késztetést, hogy (nagy) iPadet vásároljanak.  A tegnapi bemutatón már akkor gyanús…..
Két éve megemlékeztem arról, hogy a magyar sorozattörténelem feledhetetlen karatés rendőrlánya, Linda az egyik epizódban szoftvertolvajokat hajkurászott. Akkor utánanéztem, hogy a sorozatban ICL gépek is szerepeltek, és feltettem a nem költőinek szánt kérdést: miként…..
osszetortlelkek 2012.10.14 22:45:34
@Dester: Hehe, annyit játszottunk vele, hogy rájöttünk, hogy kell pixelre pontosan beállítani a célkeresztet, hogy minden lökéssel egy golyó menjen be egészen a végéig. :)
Filmdroid Skyfall képek 2012.09.28 16:00:00
Már nagyon sok információ, kép, előzetes látott napvilágot az Égszakadás (Skyfall) filmhez kapcsolódóan, mind-mind emlékeztetve, hogy a bemutató napja egyre csak közeledik. Itt egy újabb csokorra való kép James Bond (Daniel Craig) 23. filmjéhez. A főgonosz Raoul Silva-t Javier…..
osszetortlelkek 2012.09.29 04:47:03
A Stan Winston School of Character Arts eddig soha nem látott képeket tett közre arról, hogyan készült a királynő báb James Cameron filmjéhez. Az első képen maga Stan Winston látható, és fogalmam sincs, hogy mi történik a többin, de FX művésznek lenni a 80-as években sokkal…..
  Olasz Vogue - július. Mihalik Enikő a lágy, romantikus énjét mutatja meg. Ellen von Umwerth fotózta, kedveljük a munkáit. Ilyen kis tündés-királylányos-elvarázsolt lett Enikő, bár helyenként van benne elveszett kislány feeling is. Hogy…..
osszetortlelkek 2012.07.12 23:13:56