Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedup Sári

0 bejegyzést írt és 567 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén július 1-jén volt 40 éve, hogy a SONY piacra dobta az első walkmant, amely hirtelen megváltoztatta zenehallgatási szokásainkat. A készülék egy csapásra olyan sikeres lett, hogy a szocialista tábornak is lépni kellett valamit a dologra. Bár a nyolcvanas évek elején egyre tágult a technológiai…..
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
Ha a munkahelyeden volna egy hatalmas sütő, te se néznél bele, mielőtt bekapcsolod?..
Nagy port kavart, hogy az Apple szabványos audio kimenet nélkül fogja piacra dobni a következő generációs iPhone készülékeket, azonban úgy tűnik, ez nem különcködés hanem egy új korszak kezdete lehet...
Helyszín: Ötvenhatosok tere (Dózsa György úti parkoló)Időpont: 2016. június 24 - július 7. Kilencedik alkalommal hozzák el nekünk a magyar fővárosba a cseh sörök széles választékát Csehországból. Abból a Csehországból, amely a sörvilág elismert nagyhatalma!..
Stephen Colbert elég régóta ismert név a showbizniszben, szóval nagyon nem lehet már mivel meglepni. Ez sajnos téves hozzáállás, mert a 70 éves Helen Mirrennek rendesen sikerült meglepnie a Late Night Show-ban. Az egy dolog, hogy Mirren ennyi idősen is remekül is néz ki, de az már egészen más szint,…..
Fedup Sári 2016.03.10 22:25:34
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
Fedup Sári 2016.02.24 21:20:00
@johnnylightning: Egyrészt a beadott kérdés az ellenkezőjét kérdezi, mint a lekésett. Másrészt pedig, ha az őszhajú asszony kérdését hitelesíti a hatóság, akkor hónapokig gyűjtheti az aláírásokat, de nyilván nem fogja, vagyis népszavazás végül nem lesz, de ezzel hónapokig késlelteti a dolgot. (Más pedig nem gyűjtheti helyette össze a kellő számú aláírást, csak a nála lévő aláírásgyűjtő ívek érvényesek.)
A konyhatervezés nehéz dió. Annyi szempont van alapból is, plusz az egyéni igények. Sokáig tervezgettem a konyhánkat, közben álmodozva a közös főzésekről sütésekről ami majd itt lehetséges lesz, és ami a 2 négyzetméteres panelkonyhában csak álom. Szempontok ami szerint alakítottam a…..
Fedup Sári 2016.02.09 08:49:21
A Klubrádió zenés irodalmi műsorának kilencvenegyedik adása (2015. november 16.). Műsorvezető: Vári György. Szerkesztő: Pályi Márk. Rendhagyó adásunkban a 2000-es évek második felében közönségsikernek örvendő Kaukázus zenekar első, jóformán ismeretlen albumának dalait…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Fedup Sári 2015.07.20 01:07:43
@nick papagiorgo: Figyelj, ennek a Vaunatunak fuss neki még egyszer.
Ma egy különleges fiút ismerhettek meg. A texasi David Vettert, aki rövid életét egy steril műanyag kórházi sátorban élte le...
Fedup Sári 2015.07.01 22:20:19
@HgGina: Na pl. ezért faszság, hogy Magyarországon bűncselekmény a nem szerint válogatott spermával a mesterséges megtermékenyítés (vagy a beültetendő embrió nem szerinti szelekciója). Pedig nem is kell hozzá ilyen komoly betegség, hogy azt modja egy pár, hogy vállalom a harmadik, negyedik,... gyereket, ha az ellentétes nemű, mint az eddigiek. Egyszerűen több gyerek születne, ha két egyforma nemű gyerek után lehetne ellentétes neműt "választani" -- ráadásul abortusz nélkül.
Az egyik világmárkánk volt A budapesti ORION gyár története I. rész A budapesti ORION gyár története az Osztrák-Magyar Monarchiában, a XIX. században kezdődött. A cégtörténeti kiadványok csak magyar szempontból világítják meg e nagynevű vállalat múltját. E cikk szerzője megpróbált kutatásai…..
Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa. Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai…..
Fedup Sári 2015.03.27 21:40:33
@Serivor: Ezzel a húsz évvel tévedsz. Farkasházyt Such nyomta ki a rádióból nem egészen 8 éve, amikor a régi Petőfi rádiót megszűntették -- a Kabarécsütörtökkel együtt.
Van egy webáruház hazánkban, ami a törvényi előírásoknak szinte semmiben nem felel meg. A webáruházat (vélhetőleg) a Fidesz működteti. Azért gondolom, hogy a törvényesség bajnokai üzemeltetik, mert a http://www.fidesz.hu/webshop/ internetes címen érhető el, és fideszes…..
Fedup Sári 2014.11.08 00:53:46
@polyvinyl: Na persze, en meg barkit eluthetek autoval, mert ram nem ervenyes a KRESZ, hiszen nincs jogositvanyom.
1959. Emeletes trolibusz balesete a Bellwell Lane-en, Newcastle-ben...
Fedup Sári 2014.07.19 00:00:11
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
Ismert, hogy a kurkuma kiváló természetes ellenszere a vérrögképződésnek. A jellegzetes fűszernövényt a keleti kultúrákban évezredek óta használják gyógyításra, ám nem mindegy, hogyan. Egyik olvasónk vetette fel a problémát, hogy bizonyos kurkumát tartalmazó készítmények…..
És ez nem vicc! Valódi, klasszikus szabotázs történt a Magyar Televízió (MTVA vagy mi) kedd reggeli élő adásában. A kárvallott megpróbálta kivágni magát szorult helyzetéből - na ezt nem kellett volna...Éppen a reggeli lapszemlének kezdett volna neki a két műsorvezető, amikor…..
Fotó: teol.hu, ahol még több kép van a jelenlegi helyzetről "Veszélyessé nyilvánították a bátaszéki templomot. Az ország kilencedik legmagasabb épületét azért zárták le, mert a toronysisak károsodott. A legóvatosabb becslések szerint is 70-80 millió forintba kerülne a…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Hivatalos állásfoglalást kaptam az V. kerületi önkormányzattól a Hercegprímás utcai elbontás ("átalakítás") ügyében. Íme: Állásfoglalás Tárgy: Budapest V. kerület, Hercegprímás u. 5. sz. 24547 hrsz. alatti…..
Fedup Sári 2012.11.14 22:12:21
@retekblog: Ahogy mondod. A homlokzat bontását bámulni megálltunk egy kollégával úgy két hete az épület előtt, amikor az egyik munkás kezéből kirepült és leesett a samu úgy a 3. emelet magasságában, és ő is majdnem utána...
Timelord Villamosutazás 1947-ben 2012.11.12 16:00:00
Az alább bemutatott 1947-es Beszkárt plakátokat a villamosok belsejében helyezték el. 1947-ben a fővárosi villamosközlekedést a bővülő hálózat, átalakuló jegyrendszer, fegyelmezetlen utasok és túlzsúfolt járatok jellemezték. De beszéljenek inkább a…..