Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabikA

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromgyermekes apaként, közülük két élsportolóval, a mindennapjaim része, hogyan adhatnék, minél több támogatást gyermekeim számára céljaik elérése érdekében? Nagyon összetett a kérdés. A gyerek eldönti kb. 3 éves korában (na jó, lehet, hogy inkább 5 vagy 6 évesen), hogy ő világklasszis sportoló…..
GabikA 2020.02.29 11:22:18
@spinat: "Szülő sose elemezze a teljesítményt, még másnap se."

miert? mi a gyerekkel mindig megnezzuk a meccs felvetelet, konkretan a gyerek mit hol hibazott, mint csinalt szepen, mire kellene figyelni, egyutt, kozosen.

"Hagyd az egészet a klubra"

na az a par altalanos, egesz csapatra vonatkozo mondat biztos tobbet er...
Az Elnöki Kupát Hasszán Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elnöke eredetileg azért alapította, hogy az amúgy teljesen reménytelen csapatok számára is kínáljon a világbajnokságokon valami motivációt, elérendő, elérhető célt.  Fotó: MKSZ/Kovács Anikó..
Egy olyan témáról szeretnék írni, amihez – véleményem szerint – nincs megfelelő szavunk. Márpedig a szavak fontosak. Egyetlen szó is fontos lehet. Ha létezik, azt jelenti, hogy tudunk róla, hogy elkülönítettük a világ többi jelenségétől. A nőgyilkosságról van szó, vagyis helyesebben a nőkkel…..
GabikA 2018.10.15 12:22:19
@erkölcsi hulla: tobb, kb. 50-50% az arany. csak hat a feministak a verbalis eroszakot nem itelik el. pedig soxor rosszabb, mint egy pofon. (volt reszem mindkettoben, a pofon fajt kevesbbe ferfikent, a megalaztatas meg jobban.)
GabikA 2018.10.15 12:27:15
@sognomignon: mert az kisebb bun, ha csecsemot olnek meg? vagy miert kell a gyerekgyilkossagot kor es indok alapjan szelektalni?
Ha mosogatógépet szeretnél venni, de bizonytalan vagy abban, hogy melyiket válaszd, akkor a legjobb helyen jársz. Bemutatom, hogy milyen szempont alapján lehet összehasonlítani a különböző mosogatógépeket, és saját tapasztalatokkal is várlak...
GabikA 2018.07.20 08:05:00
@firecrest: nekem Beko van (nem pont ez a tipus), ket AEG utan is nagyon jo gep
van 3. talca az evoeszkozoknek, azt nagyon szeretem

a pohartarto kosarat szoktam megvizslatni, sok gepen az rosszul pakolhato, az alapjan szelektaltam mikor a bekot vettem
A családon belüli erőszak (a párkapcsolati erőszak kifejezés nem fedi le sem a gyermekek, sem az idősek, sem a családhoz tartozó nem társ szerepben lévő személyek bántalmazását) értelmezése és kezelése komoly problémákba ütközik hazánkban. Ehhez nagyban hozzájárul a valós ismeretek hiánya, az…..
GabikA 2017.10.31 07:30:38
@Hozzászólok: Bullshit. A nők családon belüli erőszaktevése nehezebben bizonyítható, mivel általában az verbális, érzelmi. De még egy tucat hangfelvétellel is kiröhögnének a rendőrségen, bíróságon....

A válás utáni helyzetről ne is beszéljünk, bírói, gyámhivatali segítséggel veszik el a ferfiaktol OROKRE a gyerekuket.
A Magyar Országgyűlés 2017 október 3 -án fogadta el azt a határozatot (140 igen és 22 tartózkodás mellett), mely Csongrád megye nevét Csongrád-Csanád névre módosította, mégpedig 2020 június 4 -től (a trianoni diktátum aláírásának 100. évfordulójától kezdődően). A döntés történelmileg indokolható,…..
Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán…..
A görög labdarúgás legtragikusabb vasárnapja egyben a futballtörténelem legnagyobb katasztrófáinak egyike. Másnapi görög újságcímlap..
GabikA 2017.02.08 10:51:36
Egyre több pályázó teszi fel a kérdést nekem, hogy ilyenkor mit csináljon. Mégis mennyi pénzt jelöljön meg, honnan tudhatná, hogy mi az az összeg, amivel még figyelembe veszi a hirdető cég a jelentkezését? Vagy elképzelhető, hogy alákalibrálja a számokat és már-már a nevetséges összeg miatt válik…..
GabikA 2017.01.18 10:59:03
@hheni0107: "Azért ennek van egy olyan olvasata is, már a bérigényre való rákérdezésnek, hogy egy cég meg tudja-e fizetni a jelentkezőt, vagy sajnos emiatt kell lemondani róla"

nem rakerdezni kell, hanem kiirni, hogy mennyit szantok a poziciora
es akkor akit nem erdekel, az mar nem is jelentkezik
GabikA 2017.01.18 12:46:21
@hheni0107: "a legtöbb cég belső szabályzata nem engedi kiadni a béreket, pontosan a bér feszültség elkerülése miatt"

az az o bajuk
miota par ev utan egy felnapos teszt megirasa utan benyogtek, hogy tul magas a berigeny, azota telefonon elore kozlom az oradijamat. es tesztet sem irok tobbet...

most szerencsere keresleti piac van
GabikA 2017.01.18 12:51:15
@bunkó: van sok ITs hirdetes, ahol szerepelnek mar a fizuk. a vilag valtozik :)
A dömösi futballpálya története talán nem különleges, de több okból is muszáj megírnom. Egyfelől ráébreszthet minket arra, hogy nem csak a periférián tengődő, leszakadó országrészekre jellemző az a jelenség, amit ebben az írásunkban fogalmaztunk meg: "...a  hátország egyáltalán nem csak a…..
GabikA 2016.11.16 18:08:35
Van egy mondat, melyet több, idézeteket felvonultató oldalon is megtalálhatunk: „A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket!” De, hogy is tartja a mondás? Minden viccnek…..
GabikA 2016.09.27 10:09:35
@Sadist: pontosan... mi 40-es ferfiak valogathatunk kozottuk... raadasul minel tobb vele elo kiskoru gyerek van, annal nagyobb hatranybol indul (es 3 gyerekeskent gyakorlatilag eselytelen)
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
Nem is tudom, hol kezdjem. Az elején, azt mondják, úgy szokás, de ennek a történetnek nem is egyértelmű, hogy hol az eleje. A fordulópontja tisztább: az elmúlt télen, néhány hét különbséggel mindkét magyar kézilabdaválogatott lemaradt az olimpiai selejtezőkről is. Egy darabig még a nők kapcsán…..
Az egyik leggyakoribb kérdés, ami a tartósbérlet kapcsán felmerül, hogy „megéri-e”? Persze minden cég, minden eset más és más, hoztunk most egy konkrét példát, amin keresztül összevethetjük az autóvásárlást és a tartósbérlet konstrukciót. Példánkban vegyünk egy német gyártmányú, családi…..
Három a magyar igazság, péntek este a vízilabdás hölgyek harmadik alkalommal kerültek Európa tetejére. Reméljük itt nem lesz megállás. A Válogatott Blog szívből gratulál az új uralkodó dinasztiának, melynek neve,meglehetősen hosszú, ám kitűnően  csengő: 2016- ban Európa bajnok a magyar női vízilabda…..
GabikA 2016.01.23 09:42:36
Az első részben szó esett arról, hogy játékon keresztül, hogyan tudjuk növelni az edzésgyakorlatok intenzitását, most pedig próbáljunk meg arról beszélni, hogy alap-, vagy alkalmazott koordinációs (például passzgyakorlatok) közben hogyan tudnánk javítani ezen.   Vegyünk…..
Nehéz feladat a magyar női válogatott szereplésének értékelése a 2015-ös világbajnokság után. Nehéz, mert talán egyetlen olyan mérkőzés sincs, amely a jól vagy éppen rosszul megválasztott taktikán, az egyes játékosok jó, vagy éppen nem jó teljesítményén dőlt volna…..
GabikA 2015.12.30 00:30:18
Ebben a mérkőzésben nagyjából benne volt a magyar női kézilabda jelenének minden problémája. Minden. Nem is könnyű magáról a mérkőzésről írni. Hiszen ezzel a vereséggel kiestünk a világbajnokságról, és már csak matematikai esélyünk maradt az olimpia elérésére.…..
GabikA 2015.12.14 21:10:41
Joggal reméltük, hogy az utolsó csoportmérkőzésen le fogjuk győzni Japán együttesét, a mérkőzés azonban még annál is sokkal simább lett, mint amire számítottunk.  Fotó: MKSZ, Kovács Anikó Japán minden mérkőzését eddig jól kezdte. Bár legyőzni csak Tunéziát…..
Hogy rögtön egy méretes közhellyel kezdjem: ez az, amire végképp senki nem számított: rommá vertük Dániát, Dániában, világbajnoki mérkőzésen. Az eredmény még egy kicsit csalóka is, ennél igazából nagyobb volt a különbség a két csapat között.  Fotó: MKSZ, Kovács…..
Azzal kezdtem, hogy megkerestem, mikor kaptunk utoljára ekkora verést (hogy kitől, azt fejből is tudtam). A 2010-es EB-n, Mátéfi Eszter kapitánysága alatt vertek meg minket a norvégok 34-13-ra. Na, azt a 21 gólos különbséget ma nem értük el, hurrá.  Fotó: MKSZ, Kovács…..
Az idén is, mint már jópár éve minden nyáron, négy utánpótlás-világversenyt rendeztek. Az éveként váltakozó rend szerint az idei nyáron a férfiaknál két korosztályban világbajnokság, a nőknél két korosztályban Európa-bajnokság került sorra. Az EB-bronzérmes…..
GabikA 2015.08.24 13:02:58
Itt lehet tippelni a Finnország - Magyarország labdarúgó EB-selejtezőre, a szokásos szabályok szerint. Minden mást majd később. Betta tippje: Finnország - Magyarország 0-3...
GabikA 2015.06.13 14:17:00
0:1
Szomorú emlékek fűzik szerkesztőségünk tagjait, és az egész magyar labdarúgást a mai naphoz. A két mérkőzés egy-egy pillanata. A nagy képen épp gólnak örülünk, a kisebbiken épp nem kapunk gólt... Korosztálytól függően gyermekkorunk meghatározó élményei voltak…..