Regisztráció Blogot indítok
Adatok
entro

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Miután kiolvasta a brit író novelláskötetét, a Books of Bloodot, Stephen King azt nyilatkozta: "Látom a horror jövőjét, úgy hívják, hogy Clive Barker". Természetesen nem kell mindent beszopni, amit a világ leolvasottabb horrorírója állít, s Barker életpályája sem mondható…..
A teljességre törekszünk, de azért így is elsuhanhatunk ez meg az felett, és úgy alakult, hogy a napokban nem is egy, hanem mindjárt egy maréknyi trailer maradt ki a szórásból, így az alábbi posztban láthatjátok Mark Wahlberget egy igen olcsónak tűnő háborús propagandafilmben,…..
entro 2013.08.03 10:04:50
Talán még nem késő, hogy a Budapest Film gyorsan "Machete öl"-re cserélje a magyar címet a szofisztikáltabb fentihez képest, ugyanis ez a folytatás olyan szögletes erőszakkabaré lesz, melyet azóta nem látott a közönség, hogy Owen Wilson Clive Owen sárgarépával gyilkolta le…..
Geekblog A szökés 2013.08.01 06:00:00
Van egy jelenet A szökésben, aminek férfiassága, keménysége, pusztítás-eufóriája keresztbe lenyeli a ’80-as évek összes pózoló izomkötegekkel telepakolt akciófilmjét – pedig még csak a haja szála se görbül benne senkinek. Bonnie és Clyde szellemi örökösei, Doc és Carol…..
...legalábbis ahogy azt Spike Lee látja. A híres és permanensen morcos New York-i rendező mostanában a közelgő Oldboy-remake utómunkálataival volt elfoglalva, valamint már javában gyűjti az adományokat következő (vámpír)filmje költségvetéséhez, de azért a tanítást sem hagyta…..
Geekblog GEEXKOMIX 62. 2013.07.26 06:00:00
The Crow - Curare #2 Történet: James O'BarrRajz: Antoine DodéIDW Publishing James O'Barr jó hosszú kihagyás után tavaly az IDW égisze alatt tért vissza kultikus képregényhőséhez, a nem túl jól sikerült Skinning The Wolveszal. Az akkor ejtett csorbát azonban most egészen…..
Geekblog Farkas 2013.07.25 00:01:00
Szép dolog, ha az ember próbálkozik, ha jó szándékkal és lelkesedéssel teszi, akkor meg főleg. És a Farkas stábjáról sok mindent el lehet mondani, de hogy ne próbálkoztak volna, és ne így, azt nem. Tanultak a katasztrofális X-Men Kezdetek: Farkas hibáiból, és egy sokkal…..
Az utolsó szimulákrumban Dick 25. magyarul megjelent művét köszönthetjük. Akinek volt szerencséje mindhez, talán már elmondhatja magáról, hogy kezdi megismerni a Dick-univerzumot, és lassan összeáll benne a kép. A többiek – beleértve magamat is –, akik csak az életmű…..
aeon flux farkas: a magyar szinkron 2013.07.21 11:55:00
Már fölösleges is számolni, hányadik X-Men-film is kerül a mozikba jövő héten, de a Farkas sok szempontból adhat okot bizakodásra a képregényfigura kedvelőinek. A mutánsok mozis maratonja lassan másfél évtizedesre nyúlik, és természetesen a kezdet kezdete óta szinkronizáltan…..
entro 2013.07.22 06:00:34
@Torres: Tényleg, basszus, pedig a Kulka is kiváló, de a Heat valami nagyon fura lett. Elkezdtem nézni a szinkronnal, próbáltam megszokni, de nem ment, muszáj volt átváltanom feliratra.
Ugyan a tegnap megtartott Comic-Conos Marvel-bemutató csak Thort és Amerika Kapitányt ígért, végül Joss Whedon is befutott rá, hogy leleplezze a Bosszúállók-folytatás címét, és ami még ennél is nagyobb ovációban részesült, az James Gunn és a Guardians of the Galxy (majd) teljes…..
entro 2013.07.21 11:59:57
@Németh Barna: A rakétás mosómedve szerintem kb. annyira furcsa, mint a kicsi, barna, világító ujjú űrlény, vagy a nagy, szőrös kutyaszerű, aki űrhajót vezet, és társaik. Rengetegen fennakadnak rajta, pedig szerintem láttunk már furcsábbat is:)
entro 2013.07.21 12:01:49
@Németh Barna: Jah, és az eredeti képregény karaktere, nem Hollywood szülötte.
aeon flux nem lesz avengers 2 2013.07.21 08:05:00
Nem bizony. A Marvel törölte a címet a naptárból, a tegnapi Comic-Conon ugyanis személyesen Joss Whendon író/rendező jelentette be, hogy minden idők legnépszerűbb szuperhősfilmjének folytatása immáron új címmel büszkélkedik: a 2015 májusában érkező film a továbbiakban az Avengers- Age of Ultron…..
Megöregedtek, élőben hibáznak és már rég nem írnak olyan jó dalokat, mint a 80-as, 90-es években, de mikor a Comic-Conon prezentált trailer azt írja, ők a legnagyobbak, az embernek még sincs kedve vitatkozni, mi több, egyre szignifikánsabb pulzussal, egyre jobban bólogatva figyeli,…..
Adam Sandler és bandája holnaptól a mozik felé irányít majd jó sok magyar nézőt, ez tény. Jó kísérlet lenne, ha feliratosan futna a Nagyfiúk 2: akkor is pályázhatna 150-200 ezer látogatóra? Vagy mi lenne, ha a magyar hangokkal forgatnának itthon egy ugyanilyen filmet? Jobbnál…..
Geekblog Bram Stoker's Dracula 2013.07.12 06:00:00
- What are you? - Úristen, Drakula! - sikoltott fel egykor megannyi Hammer stúdiós női mellékszereplő (vagy ilyesmi), és sikolt fel (képletesen) mindmáig megannyi horror-megszállott. Akad ebben a sikolyban rémület, nosztalgia és fásultság is jócskán, ahogy az a zsáner egyik…..
aeon flux filmkirakó: 2. forduló 2013.07.06 09:20:00
A szabályokat itt találjátok. Megoldás: Képeslapok a szakadékból (Postcards from the Edge). Megfejtő: dzsoker1976 (egy kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)..
entro 2013.07.06 10:08:25
Geekblog Evil Dead (2013) 2013.07.02 06:00:00
„Ó, nézd, a vaksötét, dögszagú pincébe vezető csapóajtó csupa vér! Hé, menjünk, nézzük meg, mi lehet odalent.” Istenemre, ha az átlagember csak feleolyan ostoba lenne, mint az átlag horrorkarakter, az emberiség rég kihalt volna. Már Sam Raimi 32 évvel ezelőtti eredetijének…..
entro 2013.07.02 08:18:37
@kukilopezromero: Azért érdemes végignézni egy filmet, amit véleményezel. A finálé nem kicsit tér el az eredetitől.
entro 2013.07.02 13:05:09
@batboy: Bár nem értek egyet mindenben a kritikával, nekem kifejezetten tetszett a film, de a hiányosságok felmutatását ne nevezzük már fikázásnak. Bár kétségtelen a kritikus hangnem, sztem érezhető a különbség az általad említett filmekről készült szövegek, és ezen írás hangsúlyai között. Lehet, hogy én értem félre, de ez távolról sem egy földbe döngölő kritika.
entro 2013.07.02 14:38:05
@Werewolfrulez: Abban meg én értek egyet veled, hogy a vállalás nem volt teljesíthető, nincs olyan, hogy legrémisztőbb film. Teljesen rendben volt szerintem, nem csalódtam.
Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy felelevenítek egy régi játékot, melynek az a lényege, hogy filmekből vágok ki képeket, melyeket aztán torzítás mentesen posztolok, nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik filmről van szó. A képek a nehezebbtől (általánosabbtól)…..
entro 2013.06.30 15:57:30
Szkeccsfilmet készíteni olcsó dolog. Nem igényel sok pénzt egy forrásból, és a Movie 43 aranyba foglalható példája annak, hogy a kreativitást is csak visszatartó tényezőnek fogják fel, gondolván, eleve sokféle látásmód egyesül benne. Ez öreg hiba, ha a tematika kimerül a…..
Zsánerfilmes Oscar, ahol a műfaji filmesek krémje dönt akciófilmekről, sci-fikről, horrorokról - szóval itt most a Bosszúállók küzdöttek Batmannel és a hobbitokkal, James Bond mérkőzött meg Pível, de a csata tegnap véget ért. A győztesek pedig... LEGJOBB SCI-FI THE…..
Brad Pitt az egyik pillanatban még zabpelyhet eszik, és a családjával barkóbázik, a másikban már egy olyan, szupergyorsan terjedő zombijárvány elől menekül, amely pillanatok alatt kényszeríti térdre a világot, miközben tálalásban megmarad családbarátnak és polkorrektnek. Hát…..
A rövidke, ám annál felvillanyozóbb mozgóképes ízelítő mellé érkezett még néhány állókép is a Ridley Scott/Cormac McCarthy álompár drogos thrilleréből, mi pedig semmiképpen nem szeretnénk megfosztani titeket attól az élménytől, hogy gyönyörű embereket nézegessetek…..
entro 2013.06.26 15:00:06
- SPOILERMENTES - Ötfős csapat érkezik egy meg nem nevezett korban egy meg nem nevezett erdő közepén álló kis házba, hogy közös erővel segítsenek egyiküknek, Miának megszabadulni a drogoktól. Hamarosan azonban rádöbbennek, hogy a kunyhót istentelen dolgokra használták, és ha ez nem lenne elég intő…..