Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szociologus01

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Az év munkáltatója, na persze! Talán egy álomvilágban! Barátnőm történetét szeretném megosztani, aki karrierjét egy professzionális lakásfinanszírozó banknál ként kezdte el. Kezdeném azzal, ha…..
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
Szerdán szok lenni, mostan csütörtökön lesz. Mer csak...
szociologus01 2017.10.11 09:30:44
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Az van, hogy ezt a hogyvoltot éppen Pumpás legnemesebb szerve szemszögéből (höhö) is meg lehetett volna írni, mert a farka, petyhüdt, lanka állapotban ugyan, de uralta az epizódot, hiszen a lehető legváratlanabb pillanatokban került elő, például a nyitójelenetben, amiben Pumpás meg a két megmaradt…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Pumped főnök lett. Ez már magában elég vicces, ugye, nem a kora miatt (biztos vannak 22 évesen is kiváló vezetők), hanem azért, mert amit láttunk eddig belőle, annak alapján az embereit két dologra (na jó, háromra) tudja inspirálni: a gyúrásra, a barnítókrém észveszejtő…..
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy…..
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
Ma reggel Barbikától kong a villa, Csabi vekeng azon, hogy most egy kicsit meg van baszva a játéka így, hogy bármerre néz, csak foglalt bulák vannak látómezejében. Hirtelen valamilyen időcsapdába kerülünk, Tomi és Norbi beszélgetnek Diáról és Zsuzsiról, azt hittem ezen már túl vagyunk vagy két hete.…..
Kinga&Robi: Mivel az együttlakás nem vált be, a pár utolsó (utáni) esélyként Robihoz utazik. De ez másfél órára van Budapesttől, borzadozik Kinga, wellness-szállónak tök király, de itt lakni és innen járni be Budapestre, na azt azért nem. Szakértőnk szerint ez márpedig nem lehet probléma, mert…..
szociologus01 2017.05.11 13:29:21
@Mourinho már nem a király: Elég találó lett :-)
Adri&Doma: Breaking news, az álompárnál sz@r került a palacsintába, de ha ennek fejében most az évad végén az lesz a csavar, hogy a másik 3 pár boldogan él, amíg meg nem hal, akkor ha lenne tévém, kidobnám az ablakon. Szerencsére nincs és természetesen a műsort sem nézem.…..
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
szociologus01 2017.05.09 11:13:57
@Crockoo: Te melyik kategóriába tartozol? (aki még nem találta meg párját, és aki már elvált)
Egyébként amit írsz az fél igazság. Sajnos a mai világban már senki nem akarja megbeszélni a problémáját, inkább kidobja azokat. Pontosan úgy, mint mikor elromlik valami, pl a tv, eszünkbe nem jutna szerelőt hívni, kidobjuk a lomtalanításkor és veszünk újat. Párkapcsolatok terén is ez a jellemző, és ezt is erősíti meg a media, nyugodtan lépj le, nem lesz következménye. Ez a helyes cselekedet......(persze van mikor lépni kell, ha nincs más választás)

A másik probléma az önértékelési probléma, mindenki fehér lovagot várt, és max egy szürke jött.....akkor jött rá, hogy ......"én sem lehetek" "én sem nézhetek ki" jobban, ha ezt érdemeltem. Már az elején mondhatott volna NEM-et. Azt senki nem merte.

Szóval szerintem 3 válás lesz a vége ( 1 már van). Kíváncsian várom
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
szociologus01 2016.12.11 17:50:32
@Drago Brutic1: ez tetszett :-)

Viszont a 2 "úriember" nem a popszakmában alkotott anno...csak hogy értsd őket sem kezdem el fikázni, mert már shortoltam 2 részvényt életem folyamán, vagy nem megyek neki az MTA elnökének, mert van 2 egyetemi diplomán...sorolhatnám.
Vitatkozni sem szeretnék, a tények magukért beszélnek vagy értjük őket vagy nem.

Viszont még mindig azon röhögök ahogy Istenes bejelenti hogy a színpadon Demján és Csányi, előadják az ABBA-tól a Money,money, money-t. :-) Majd ott breakelnek a színpadon :-)
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..