Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla bá (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... és futok is tovább, mert nincs időm, hetek óta elönt a munka."Egy budapesti lakásban a zsidó húsvétot ünnepelte vendégeivel egy rabbi, mikor ismeretlenek köveket kezdtek dobálni a lakásba. Ki kellett hívni a rendőrséget, akik a vendégek távozásáig a ház környékén…..
Igazi "állatorvosi ló" ez a sztori: A zalaegerszegi ZalaSprint-M Kft. 24 ezer tonna mészkő és töltésföld felhasználásával készítették el az M7-es autópálya munkálatainak részét képező mezőgazdasági utakat. Nem kapták meg a teljes összeget, így a fennálló…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
béla bá (törölt) 2010.04.20 19:12:46
Kíváncsiságból (és mert emlékszem, hogy Gyurcsánynak mi volt az utolsó intézkedése), megnéztem, hogy mit tartalmaz az első forduló előtti utolsó Magyar Közlöny, ami ápr.9-én, pénteken jelent meg. Rögtön kezdem is egy jó hírrel, mert bár biztos nagyon izgultok: Hála a…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Szívderítő hír a hosszú hétvége utáni első munkanapon: "Több forrásból származó információk alapján Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.…..
Vadai Ágnes honvédelmi államtitkárasszony aggódik. Mondhatnánk, hogy jogosan, elvégre csak pár napja volt a kecskeméti malőr, a ZMNE rektora már hetek óta előzetesben van, a Kalasnyikov-bizniszre is emlékszünk még, és a minisztériumot még mindig a részeges Szekeres vezeti, de…..
Amikor Steve Jobs arról beszélt, hogy az iPhone-ból és az iPod touchból igazi játékgépet lehet faragni, jót nevettem magamban, mert ismertem a készülékemet: sem a sebességét sem az irányítási lehetőségeket nem tartottam alkalmasnak a játékra.Aztán a 3GS-modell és az új iPod…..
Kezdjük egy klasszikus Komár dalszöveggel: "Most dalold ezt velünk Jöjj siess most megyünk Hó felől hő felé Tél felől dél felé Óóó mesebeli Afrika tűzvirágok illata susogva hömpölyög a Kongó és legelész a póniló Csuda Föld Óóó mahagóni fák ölén ott a…..
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
béla bá (törölt) 2010.02.05 12:13:37
@baum: a puszta tény, h ekkorára tudott nőni a párt, bőven igazolja a kompromisszumképességet.