Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecarn

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel a megjelenés előtt a Mastodon kirakta a The Hunter című új lemezét teljes egészében a Youtube-ra, így azt mi is be tudjuk mutatni itt a Lángoló Gitárokon. Maga a premier egy egybefüggő 53 perces videót jelent, aminek a visualizer alcímet adták, lévén, hogy mindegyik…..
mecarn 2011.09.21 18:52:28
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
mecarn 2011.05.27 14:35:24
A SkyCourt megnyitása után lángosos, hekkes és egy talponálló is várja majd az ide érkező utasokat. Itt nyílik a világ első duty free turkálója is. „Fontos volt számunkra, hogy a hazai szolgáltatások már a reptéren is elérhetők legyenek. Sajnos a Zóna Taxi távoztával…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
mecarn 2010.12.14 13:12:09
@Browning: más, ha valaki húz az egyik oldalhoz, és más, ha konkrétan képviselője az egyik pártnak.

tehát, kedves antiballibek, írjatok példát arra hogy mikor volt a köztévében szocialista vagy szdsz-es képviselő a kérdező szerepében, újságírónak álcázva
(én nem tudom hogy volt-e ilyen, de érdekel)

ha nem volt ilyen akkor sajnos alaptalan a hőzöngésetek
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
mecarn 2010.09.29 11:44:56
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
mecarn 2010.04.09 11:42:33
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Korunk legelterjedtebb felfogása az államformák osztályozásáról alapvetően kétpólusú. Ennek értelmében egy politikai rendszer „vagy demokrácia van, vagy diktatúra”. Vajon valóban helyes ez a felosztás? A bevett terminológia az ún. „modern demokrácián” természetesen a…..
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
mecarn 2009.06.04 22:18:15
@Paranoid Android2: szépek ezek a tanmesék.

de attól még az erkölcs egy szubjektív dolog marad.

a szex úgy jön ide, hogy szerintem meg pl az erkölcstelen ha házasság előtt szexelsz, vagy mondjuk rockzenét hallgatsz. fuj, erkölcstelen.

pont ezért jók a törvények, mert azok le vannak írva és kész. ilyet pedig simor nem sértett az eddigi hírek alapján.
mecarn 2009.06.04 22:20:24
@vero: igen, relativizálás!csak egy görbe tükröt akartam mutatni, mert szerintem erkölcsökről beszélni egy jogi kérdésben, az aztán a relativizálás
mecarn 2009.06.04 22:22:14
@Alc: mivel a jegybank elnöke köztisztviselő, nehezen tudja kikerülni az abból származó jövedelmét súlytó adót (éppen úgy, ahogy mariska néni, a kórházi ápoló sem)
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
London már nem bírja nagyobb beruházások nélkül tartani a kerékpárforgalom növekedését. A legújabb statisztikák alapján egyetlen év alatt majdnem 10 százalékot ugrott, és ezzel 545 ezerre emelkedett a naponta lebonyolított kerékpáros utak száma. A London Transport…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
mecarn 2009.06.01 11:59:52
@Rosenfeld Koppány: "Akartak tandíjat, akarták privatizálni a mávot, létre akartak hozni magánbiztosításon alapuló egészségügyet"

hát ez az, akarták, de 6 kormányban eltöltött év után sem tudták megcsinálni, mert annyira töketlen balfaszok voltak. az, hogy mit kommunikáltak, innentöl kezdve tök mindegy, mert amit ténylegesen csináltak, az semmilyen koherens rendszerre nem hasonlított (így a neoliberálisra sem) ezért persze megérdemlik hogy kiessenek és eltünjenek a süllyesztöben, ennek kifejezetten örülök is.

csak azt sajnálom, hogy mindenki azt hiszi és még fogja hinni egy darabig, hogy ez a neoliberalizmus, amit az szdsz csinált. pedig nagyon nem volt az.
mecarn 2009.06.01 12:02:29
@Aruna: ha majd hatalomra kerül a jobbik, akkor nem fogsz vezetöként dolgozni multinál, mert az kimenekül az országból...jo lesz az neked?
mecarn 2009.06.01 12:13:48
@Tyrannosaurus Text: www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2009EP.pdf 32. oldal ha jól értem itt a multik állítólagos bűneiről van szó. nyilván ki akarják majd küldeni őket, nem? ha nem, akkor ilyen csúúúúnyán átvernék a választóikat?
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
Mandiner blog Dimitrov tér 2009.05.16 08:01:00
  „Az ország élén egykori diákvezetőnk” - ezzel a főcímmel közöl meghatódott címlapsztorit a Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói magazinja (riporter: Komócsin Sándor, összeállította Kóbor Anna, csak hogy a lelkes hívek neveit is megőrizzük a…..
mecarn 2009.05.16 14:37:23
ergé pár kommenttel feljebb berakta

rajcsányi.gellért (ergé) ·
reakcio.blog.hu/ 2009.05.16. 13:50:34
Mecarn cikke:

***

Ösztöndíj

-Szia! Te, itt?
- Igen..nem kaptam tanulmányi ösztöndíjat, gondoltam megpróbálom a szoctámot. (kínos mosoly)
- Aha..értem. (kínos mosoly) Szia.
-Szia.
A szoctámot persze már könnyebb megkapni, elég néhány hamis papírt beszerezni. Ez mindenkinek
könnyen megy, elég megkérdezni egy DJB-tagot. Amikor viszont másnak azért kell elmenni dolgoznia
– egyébként jó átlag mellett –, mert a rossz anyagi helyzetét igazoló valós papírok már nem
elegendőek a szoctámhoz, elgondolkodtat a dolog. Igen, a csoporttársak is igénylik. Igen, lehet hogy
egy tanár miatt maradtál le a tanulmányi ösztöndíjról. Igen, ha más is csal, én miért ne. A kifogásokat
lehet sorolni, ettől azonban az ösztöndíjjal csalás még ugyanaz, mint amikor a pénztárcádat lopják ki
a zsebedből, vagy a laptopodat a teremből.
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
 Az államcsődöt leszámítva manapság egy fontos probléma foglalkoztatja a gondolkodó embert: akad-e az országban 200000+1 csúnyán kihasználható, beparáztatható, megszivatható, szétalázható meleg és zsidó, illetve a gimnáziumban tornából felmentett, ezért magát élete…..
mecarn 2009.03.12 16:08:32
mecarn 2009.03.12 16:19:48
@Acmee: engem sem a programjukkal gyöztek meg, hanem egyszerüen azzal, hogy új arcok.
ha csak egy kicsi átrendezödést elinditanak, az már óriási haszon.
az ep választáson ezért fogok rájuk szavazni - ha itt kapnak egy kis figyelmet, akkor talán lesz esélyük jövöre a parlamenti választáson is.
az biztos, hogy rosszabbak nem lehenek a parlamenti pártoknál.

www.lehetmas.hu
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
mecarn 2009.03.03 21:50:47
@iqlight: "Az én szememben ez egy törvényes csalás, és az emberek kihasználása."

hogy érted azt hogy törvényes csalás????

jogállamban élünk, nem?

valami vagy törvényes, vagy csalás.
mecarn 2009.03.03 22:00:26
@iqlight: nem, nem fogom megérteni. a törvényekben pont az a jó, hogy nem tudom se én, se te úgy értelmezni, ahogy te gondolod jónak, hanem le van írva és kész. a provident tevékenysége nem ütközik törvénybe, azaz az együttélés szabályaiba.

hülye emberek voltak és lesznek, ez ellen mondjuk lehetne fejleszteni az oktatási rendszert, de ha már felnőttek, akkor nem lehet a kezüket fogni örökké.

ha igen, akkor meg hol húzod meg a határt? hány százalék kamatnál? illetve ha mondjuk jól keresek, akkor magasabb kamatra is felvehetek pénzt?
mekkora kockázatot vállalhatok az élet más területein? bungee jumpingolni szabad? az is elég kockázatos. vagy elmehetek síelni, ha még nem tanultam meg teljesen?

komolyan érdekel a válaszod.
mecarn 2009.03.03 22:08:06
@dimitrij: igazad van, a hülyeséggel nem tud mit kezdeni a jog - de a szemétséggel igen, azt szankcionálja is!

a provident-hitel azért nem szemétség, mert egyrészt szabad akaratodból veszed fel, másrészt tudod hogy mit vállalsz.
Dávid Ibolya gondolt egy merészet, és felkérte Bokros Lajost az MDF EU-parlamenti listájának élére. Kár, hogy ezzel még a párt hivatalos megmondóemberei sem értenek egyet. Katona Kálmán azt hitte, rosszat álmodott. A teljesen ismeretlen és passzív Olajos képviselő, aki az MDF…..
mecarn 2009.02.27 16:29:31
@huta9020: ha nem lenne imf, akkor te most nem kommentelnél, hanem gombákat és bogyókat keresnél az erdőben a hó alatt.
mecarn 2009.02.27 16:43:09
@huta9020: a valutaválság veszélyét háritotta el - az pedig kb azt jelentette volna, hogy az euro 500 ft lenne, elszabadulna az infláció, és még sokkalsokkal több munkahely szünne meg, mint igy.

szerinted ez jo lett volna?
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..