Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patcsipalcsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
patcsipalcsi 2011.10.14 15:49:24
@altimus: Ezt fatálisan rosszul látod szerintem, hiszen pont ez a baj.
A devizahitelesek elterjesztették, hogy a bankok genyóznak s majd jól érvényteleníteni lehet az eddigi szerződéseket.Orbánék visszamenőleges hatályú törvényalkotása is csak szél ebbe a vitorlába, de be kell lássad, hogy amit aláírsz, az kötelez téged. Nincs később meggondolom, vagy majd "bepereljük méltánytalanság miatt" kibúvó, hiszen elfogadtad a feltételeit, létrejött a jogviszony.
Rendet kell tenni a fejekben, mert ezzel a hozzáállással sokan meg fogják szívni.
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
Szépen lassan átalakul a hazai média. A parlamenti tudósítást már Kövér László házelnök ötletei alapján vezénylik, most pedig szemünk előtt születik meg a hírmonopólium, ami az előrágott, nyelésre kész hírterméket szeretné a szánkba lapátolni. Mert fő a…..
patcsipalcsi 2011.02.16 09:09:18
@öcsi55:
jé, egy hülye pártzombi !
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Japán számomra a világ legnagyszerűbb gasztroországa. A távol-keleti szigetországban három hetes tartózkodásom alatt egyszerűen soha nem sikerült közepes vagy annál gyengébb színvonalú táplálékhoz jutnom, pedig nem csak a luxuséttermekben ettem, hanem utcai standon, sötét…..
retro gastro Dianás cukorka 2010.03.10 06:37:00
„Erényi Béla gyógyszerész Diana márkanéven hozott forgalomba mentolos sósborszeszt, amit 1907-ben védjegyeztetett és "Diana sósborszesz és kozmetikai cikkek" névre hallgató üzletében árult. Erényi amerikai stílusú reklámkampányt indított a Diana…..
patcsipalcsi 2010.03.11 09:49:20
@Gournoddam:
ez a kubai szívcukorka volt. Öcsém megvett egy zacsival és 50fillérért árulta darabját az osztályban, a legkeelndőbb az volt, amin I love you felirat volt:)
Ja és semmi íze nem volt...