Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mad-man

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer minden véget ér, Márton. Szerintem ne egyetek ott többet. Tisztelt TH blog, A Bocanova éttermet egy családi ismerősünk ajánlotta, többször megfordultunk ott párommal és később barátainkkal is. A zuglói után a józsefvárosiban is többször ettünk. Ennek ellenére…..
mad-man 2016.12.08 13:39:35
@mad-man:
Nem vagyok rá büszke, de 14 óra munka után az éjszaka közepén többet vártunk haverral. Éhesek és dühösek voltunk. Másnap írtak SMS-t hogy összekeverték a kajákat és a címeket, vendégük vagyunk egy másik körre. Inkább egyék meg ők!

Életemben ilyen szart még sehonnan nem hoztak.
A menstruáció természetes dolog, évtizedeken keresztül kíséri végig egy nő, és így aztán egy férfi meg egy egész család életét is. Nyilván nem ciki tehát beszerezni a nevezetes napokra szükséges kellékeket. Mégis valahogy intim dolog tampont venni. Tök érthető, ha valaki nem repes az örömtől, ha…..
mad-man 2016.12.06 15:47:12
@EurósParaszt Lite:
Azóta van kisöcséd/kishúgod?

Elég gáz ez. Mármint hogy emberek tampont lopnak.
Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer annak idején sportolónak készült. Igaz ugyan, a sport fogalmát is sajátosan fogta fel, mint annyi minden mást az életben. Rendszeresen azzal hergelte úszótársait és a bírókat versenyeken, hogy égő cigarettával sétált ki a rajtkőhöz, és az utolsó pillanatban dobta…..
 Rövid válasz: van. Hosszú válasz a poszt alján. Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy jogilag mennyire szabályos az, hogy a bluechip.hu-ról rendeltem 2 db Acer laptopot, melyet 19 000 Ft-ért árultak (az árat elírták, egy nulla a végéről lemaradt). A laptopokat a megrendelés…..
Rég olvastunk ilyen szomorú levelet. Persze az is rémes, ha egy könyves csomag benyomódik, és ultragáz, ha egy nagyértékű bútor vagy elektronikai eszköz érkezik sérülten, de, ha mindez egy hangszerrel történik, az nem zenészként is fáj. Krisztiánt ráadásul többször is…..
mad-man 2016.11.02 10:56:07
@enrico palazzo: Az benyelhető kár, de pár normális keménytok és egy ritkaság gitár nem... Legalábbis én még egy olcsóbb gitár árát sem hagynám annyiban.
mad-man 2016.11.02 11:01:55
@enrico palazzo: Törötten nemhogy új, de még használt árat sem ér. Ahogy a képen látszott, a gitár test volt elrepedve (vagy csak karcolva?). Elég kellemetlen.
Az első kemény tok, konkrétan használhatatlan, a másodiknak "csak" a széle van elrepedve. Óriási.

Az én értelmezésemben ez = mindent vissza.
mad-man 2016.11.02 12:03:46
Amióta a telefonok okosabbak, mint a gazdáik, és drágábbak, mint a gazdi havi fizetése, elég sokan gondolják úgy, hogy ennyit nem adnak érte. Inkább elveszik mástól. Kicsit összefoglalom a módszereket, hogy mindenki felkészülhessen, és könnyebben megvédhesse a telefonját.   Pénzt vagy…..
A Kelenföldi Erőmű látótávolságban van a lakásomtól, mégis, eddig csak videóklipen és képeken láttam közismert régi vezérlőtermét, mert valahogy mindig lemaradtam az időnként megrendezésre kerülő nyílt napokról. Nemrég aztán Jazzcool barátom szólt, hogy szeptember második hétvégéjén a Miénk a ház!…..
Egy igazi állatorvosi ló kerekedett Doki netes tévévásárlásából. A saját gyenge pontjait ő maga is felsorolja, a webshop és a futárszolgálat érvelési és egyéb hibáira tanácsadóink világítanak rá.  Sziasztok A történetem a következő: Hosszabb ideje szemezgetek valamilyen 65"-os LCD TV-vel, nem…..
mad-man 2016.10.28 18:59:22
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nagyjából...

Azt nem értem, hogy emberek hogy találnak ilyen ajánlatokat, lehetőségeket? Fel nem foghatom. Van egy csomó normális üzlet és webshop.

"Azért még írtam az eladónak egy levelet hátha érez némi felelősséget az ügyben, de lepattintott és a futárszolgálatra hárított minden hibát. Egy darabig gondolkodtam a peren, mert van pár furcsa momentum az ügyben, a más doboz a képeken, az, hogy nem webshopban hanem egy apróhirdetési oldalon hirdetnek, amire nem vonatkozik a 14 napos elállási idő (na ezt sem tudtam, eddig), így nem küldhetem vissza a készüléket, de végül letettem róla. Kit is pereljek be? A futárszolgálatot? Áthárítják a felelősséget a feladóra. A kereskedőt? Visszadobja a futárszolgálatnak. Úgyhogy ennyi volt, szolgáljon tanulságként mindenkinek, ha műszaki cikket vesznek addig semmit ne írjanak alá és ne fizessenek ki, amíg be nem kapcsolták vagy ki nem próbálták amit vettek, ha a futár nem hajlandó megvárni ezt, vigye vissza a cuccot oda ahonnan hozta."

Előtte nem volt gyanús? Komolyan mondom úgy felb*szott hogy ekkora agyhalott a poszter!
mad-man 2016.10.28 19:39:25
@Megdobbent: Szopóállarc alapanyag lesz az...

Az enyémre valami fehér habosított zsák volt húzva, és hungarocell távtartók vették körül. Igaz én az üzletben kipróbáltam, és magam vittem haza.
mad-man 2016.10.28 19:40:34
@mad-man: Bocsánat, szopóáLarc! Majd meglátja és leesik az áLLa.
Ha önnek is Note 7-e van, vigye már vissza, az Isten szerelmére! - írta az Index is 2 napja. Könnyű ezt mondani! Imre mást se szeretne, mint megszabadulni Az év technikai kudarca cím nyertes készülékétől, de azt mondja, hiába nyújtja a Telenornak, ott egyelőre hátratett kézzel beszélgetnek vele.…..
Eleget nyüstöltük már a BKK-t, nem beszélve az automatáiról és a panaszkezeléséről, itt az ideje, hogy hangot adjunk annak is, ha működik valami. Lehet, hogy a kifejezetten visszafogott, udvarias és tárgyszerű panaszlevél a titka? Sziasztok, Szeretném megosztani veletek egy pozitív BKK-s…..
Oké, a horgászok türelmes emberek, de azért azzal vigasztalni egy panaszára hónapok óta megoldást váró vásárlót, hogy "3,5 hónap még nem is olyan rossz, másnak 6-9 hónap is kijutott már", azért elég kemény. Kedves Tékozló Homár blog! Az én történetem nem igazán bővelkedik fordulatokban,…..
via GIPHY Az ember azt gondolja, hogy amíg garanciális a mobilja, addig nagy baj nem történhet, pláne, ha a garancia meglétét és a garanciális javítás jogosultságát senki nem vonja kétségbe. Aha. Három hetes vesszőfutás naplózása következik. Garanciás Sony telefonomnak a felső sarkában elvált a…..
mad-man 2016.10.24 13:03:17
@Terézágyú: Szerintem az első, de nem vagyok naiv, tudom hogy sok a nyerészkedő kisköcsög. A jogszabályok pedig hülyén vannak megfogalmazva és/vagy elavultak.

Ha 15 nap van a jogszabályban, akkor a szerviz ne számoljon 15 munkanappal. Az "alkatrészre várunk" gondolom kimeríti a javításra való törekvést. :)
mad-man 2016.10.24 13:39:07
@Terézágyú: Én nem bánom az őszinteséget. Legalább tudom mekkora vadászkalapot/szopóállarcot vegyek fel ha beüt a krach! :D
Roland egy hónapon át járt a pénze után, mivel a MÁV jegypénztárában rossz jegyet állítottak ki neki. Az ügyfélszolgálat azonban vagy nem értette a problémát, vagy mindenki azt várta, hogy majd megoldódik magától, a napok meg csak teltek és senki nem tett semmit. Kivéve Rolandot.  Kedves…..
Nyilván kevesekből vált ki melengető érzést egy doboz tej látványa, míg egy kutya még a legszőrösebb szívű humán egyedekből is képes előhozni néha egy ellágyult tekintetet. Fogyasztóvédelmi szempontból viszont bizony a tej és a kutya ugyanaz az eset. Mi van, ha hibás az áru? - kérdi…..
A DC márka eredetileg deszkás cipőkre szakosodott, és bár ma már szélesebb termékskálával dolgozik, azért alapvetően továbbra is sport(os)vonalon mozog. Ezt csak azért mondom, mert egy alapvetően aktív életformát célzó márka lábbelijétől 2 hónapnál többet vár az ember, akármilyen is a…..
mad-man 2016.10.12 12:27:56
@Fausto(tm): Én elhiszem papa, én is Magyarországon élek. Itt ez a megy, te fizesd ki a termék USD-ről egy az egyben EUR-ra váltott árát +27% ÁFÁ-t, és ha valami gondod van, mehetsz a picsába.
Fogyvéd? Békéltető? Na "neszórakozzál", szart se érnek.
20 rugós cipőért, 100 rugós mosógépért pedig senki sem perel, ez van.
mad-man 2016.10.12 12:30:13
@Terézágyú: És közben még lőttek is rá, mert háború volt.

A fogyasztói társadalomban is működnek manufaktúrák, lehet venni kézműves cipőt, csak megkérik az árát. Van egy kézzel készült bőr csizmám, na az évek óta ugyanúgy néz ki, pedig hordtam már nem keveset. A sarokrésze kicsit kopott, majd kap egy újat és kész!
mad-man 2016.10.12 12:35:47
@Terézágyú: Mondjuk ez is gyanús, de megoldjuk okosba magyaroschba! :D

Az árkalkulációs kommentemben kimaradt az EUR-ról forintra váltás, és a kiskereskedői árrés. Entschuldigung!
Kocsmában dolgozni nem egyszerű, a csaposságon túl kicsit pszichológusnak, kicsit óvónéninek és egész kicsit rendőrkapitánynak is kell lenni egy személyben, egy szombat hajnali műszak meg a legnagyobb szakmai kihívások egyike. De, ha ezeket az alapvetéseket el is fogadtuk, ráadásul olvasás előtt a…..
mad-man 2016.10.10 14:31:59
@Terézágyú: Egy számla volt, a fix összeg helyett háromszor annyi. Határidő előtt befizette, előtte a UPC is elismerte a félreszámlázást. Azt mondták fizesse be és utána jóváírják. Most kapott egy fél havi számlát és ajándékba kikapcsolták a netet. Cukik, biztos a globális felmelegedést akarták lassítani. Mer' ugye már a "fradisták" is globálisan felmelegedtek. Vagy csak Manyecs szomszédai és Újpesten amúgy sem szeretik a zöldeket.
mad-man 2016.10.10 14:43:47
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Hánem? Háde.

Na befejeztem, majd megírom a főnökasszonynak ha kiderül mi a probléma.
Minden amit egy világméretű nukleáris összecsapásról tudni érdemes. Harminc negyven perc alatt - mely nagyjából egy ebédidő hossza -, a teljes földi civilizáció elpusztítható a mai atomfegyverekkel. Visszafordíthatatlanul, az emberiség túlélésének esélye nélkül. Azt gondolnánk fejlett védelmi…..
Azt valószínűleg senki nem vonja kétségbe, hogy ha az ember nem fizet, akkor jogosan macerálják és sújtják mindenféle szankcióval a szolgáltatók. Nade, miért kell piszkálni azt, aki fizetett, és ezt igazolta is? A Telenor ellopja a pénzed! Szeptember 12-én kifizettem a telefonszámlámat (fizetési…..
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Kaptam egy ilyen levelet: „Tudom, hogy a pokol tüzén fogok fergeteges kínok között saját fekáliámban fetrengve elkárhozni, de úgy tűnik, kiszállok a Hacsiból. Egyelőre még nem hirdetem, de az elhatározás megszületett. Szóval, ha lenne kedved egyszer a múltkori visszafogott próba helyett úgy…..
Biztosan lesz pár törzskommentelő, aki ránézésre vágja, hogy mit jelent pontosan a csudaképlet, amivel a Whirlpool megajándékozta panaszkodó ügyfelét, de azért lássuk be, hogy ennek értelmezése nem lehet alapelvárás egy hűtőgépvásárlónál, nem beszélve az angol nyelvű magyarázatokról és…..
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
mad-man 2016.09.28 17:42:11
@Márk_Márk: Szabd már meg az embereknek, hogy mit kommentelhetnek, a véleményük mely részét írhatják le! Retardált troll.