Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horányi Dubček László

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Kicsit belterjes lesz most ez a poszt, mert az eheti alany kedves ismerősöm, Páll Zsófi alias Sophiaso. Cserébe viszont nettó játékcsaj, nincs semmi csapda, nem jár úgy senki, mint múlt héten, amikor egy pixelló fogadta a címlapról ide kattintókat. Zsófi az IDDQD…..
Madonna a lurkókkal. És valamelyik szúrja is. De vajon MELYIK?!               Egyébként meg Isten éltesse 153. születésnapján!!..
Horányi Dubček László 2011.08.19 21:36:01
Május 9-én jelent meg az AC/DC új koncertvideója Live At River Plate címmel, és ebből az alkalomból a tagok adtak pár interjút, amiken előkerült az a velük kapcsolatos állandó kérdés, hogy mikortól lesz letölthető legálisan az AC/DC-életmű. A válasz: soha. A legnagyobb…..
             via..
Horányi Dubček László 2011.05.15 18:58:25
Gazdagrét Hangja! El(s)őszó 2011.03.16 22:07:06
Köszöntjük a kedves látogatókat, és reméljük, hogy nem is sokára hallgatók lesznek belőlük! Sokan óvtak minket ettől a történettől, de azt gondoljuk Gazdagrétnek csak jót tehet egy színes (pontosabban két színes) folt. Egy olyan folt ami sok örömet, vidámságot okoz,…..
Ugye milyen ciki, hogy senki se tudja, hogy kell ejteni a világ (egyelőre még) legstílebb diktátorának nevét? Na, mostantól nem lesz kétség, íme az összes lehetséges kiejtési mód. Nincs mit.  ..
Horányi Dubček László 2011.03.29 03:27:12
 Sokat lehet tanulni a játékokból, nyelvet például mindenképp, vagy ezt-azt a második világháborúról, de egyet jegyezzünk meg jól: a földrajz nem minden fejlesztő erőssége.Ezen a képen az Assassin's Creed: Brotherhoodból láthatunk egy részletet, egyrészt a játékból,…..
Horányi Dubček László 2010.11.22 10:38:52
@Álmos: hajaj, próbáltál már külföldre vonatjegyet venni a MÁV-nál? :D odamegyek, "jónapot kívánok, Pozsonyba lesz szíves két retúrt holnapra." vad lapozgatás, majd tudálékos fejjel rámnéz: "namost, a Bratiszlava, az a cseheknél van, nem?"
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
Horányi Dubček László 2010.10.14 15:01:27
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A címben szereplő nevek kiejtését nem mindig tükrözi az írásképük, főleg a "th" miatt. A "th" betűkapcsolatról tudjuk, hogy az /θ/ és az /ð/ hangok egyikét szokta…..
Horányi Dubček László 2010.07.19 00:58:57
@Donjuan: hát, igazság szerint kishazánkban még mindig elég nagy szó, ha valaki beszél angolul. a színészek meg bohém emberek, nem érnek rá holmi nyelveket tanulni. meg is látszik. elvárás is, hogy a szinkronstúdióknak leadott filmfordítások utolsó oldalán minden, filmben szereplő idegen szó kiejtése fel legyen tüntetve - "magyarosan" leírva. szóval george: dzsordzs. hát így mégis mit lehetne várni? :D
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Horányi Dubček László 2010.06.16 02:24:09
@tamasss: na az baszna be, ha nem lenne érvényes. egy csomó postán lehet bkv bérletet kapni, nekik meg senki nem ad bkv színű tintát a pecséthez. állatok.
A DKV alighanem a tömegközlekedés OVB-je - rajtuk kívül már mindenki tudta, hogy az elsőajtózás hülyeség nem működik. A város legújabb hírportálján, a Dehíren ma megjelent szösszenet bevezetőjét idézem: Egy hónapja fokozottan ellenőriz a DKV a buszokon, trolikon és a…..
Horányi Dubček László 2010.06.03 23:00:27
@hami: meg mondjuk olyan apró helyeken, mint london. amúgy bp-n is egyre több alvállalkozós vonalon vezetik be, nincs vele semmi gond, legalább az utasok megtanulnak sorba állni a megállóban meg beljebb menni a buszban.
Kisebbfajta vihart okozott Spanyolországban, hogy az FC Barcelona két játékosát, Zlatan Ibrahimovicot és Gerard Piquét félreérthető helyzetben fotózták le. Egy riporternő Ibránál érdeklődött a dologról, aki válaszában meginvitálta a házába, hogy bizonyítsa férfiasságát.…..
Horányi Dubček László 2010.05.10 03:56:56
@economico: na most vagy katolikus vagy svéd. mondjuk mivel a szülei bosnyákok, a katolikus esélyes, de ennek vajmi kevés köze van svédországhoz.
Túl vagyunk a parlamenti választásokon, és ennek apropóján egy háromrészes sorozattal kedveskedünk olvasótáborunknak a 90-es évek országgyűlési választásairól. Rég letűnt pártokkal és arcokkal, szlogenekkel, kampányfilmekkel. Elsőként kukkantsunk vissza 1990-be, a mai…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
Horányi Dubček László 2010.04.06 18:17:32
@tasavallan presidentti: A 18-56 decembertől elvileg újra hosszabb vonalon fog járni, csak utóbbi nem a Krisztina körúton, hanem az Alkotás-Villányin. Amúgy Budatétényen sajnos 30 éve nincs villamos, bár egyszer valaki felvethetné, hogy azt is visszaépítsék. A Savoya Park Albertfalván, a Városház tér Budafokon található.
Első szerelem, szüzesség elvesztése, 18. születésnap és a lány miatt sokat síró fiú, aki nem érti mi történt, úgyhogy kérdez, a válaszokat pedig a kommentekbe várja. 2008 május 7. Magyar kisérettségi, és találkozó egy győri csajjal:) én budapesti vagyok, és elsem hittem,…..
Nem kenyerem a hazudozás. Őszintén bevallom, hogy az alábbi képen azután módosítottam, hogy "ei vittu oikeesti" jelezte, hogy Csí fecske volt és nem bagoly :) Azt hiszem, ennél jobban semmi nem jelzi az irodalom tanításának válságát, vagy az is lehet, hogy a biológia…..
Horányi Dubček László 2010.02.04 13:32:24