Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katy Mersai

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E héten is visszatekintéssel kezdünk, Quinn terhes,stb, stb. Inkább térjünk rá erre a hétre. A tanáriban nyitunk, ahol Will épp ebédel meg papírokat rendezget, amikor is belép Sue, és elé dob egy újságot, miszerint az évtized szurkolócsapat-edzőjének nevezték. Mindezt olyan…..
A héten a próbateremben kezdünk, ahol Will közli, hogy a heti feladat a balladák, mert a válogatón kötelező egy balladát elénekelni. Bár Rachel megint nekikezd a szokásos okoskodásainak, szerencsére megtudjuk, hogy a balladák lényegében történeteket mondanak el, és most párba…..
Ezen a héten egy rövid visszatekintéssel kezdünk. Quinn terhes, Sue kirakta a pom-pom lányok közül. Az apa elvileg Finn, de amúgy Puck az, akit Quinn „Lima lúzer” jelzővel illet. Kurt bevallja mindenkinek, hogy meleg, az apjának is, aki támogatja ebben. That’s what you missed on…..
Ott hagytuk abba, hogy az RTL már bemutatott nekünk 4, azaz négy férfit, aki miatt jelentkeznünk kellene a műsorba. Feleségkereső műsorba. Ha valakinek még vannak olyan illúziói, hogy egy ilyen közegben megtalálhatja a szerelmet, akkor az meg is érdemli, hogy jelentkezzen. Persze…..
Katy Mersai 2012.07.12 13:16:29
@Mme Chauchat: Dorothy a posztíró, így névből én Őt hölgynek nézem :)
Közvetlenül az 5. epizód kezdete előtt megismerjük a Glee legújabb sajátosságát, a gyengébbek kedvéért eddigi eseményeket frappánsan összefoglaló turbósított „That’s what you missed on Glee” gyorstalpalókat, melyek már önmagukban is élményszámba mennek. Most…..
Új napra ébredtünk, ennek megünnepléséhez kedvelt sorozatunk megajándékoz minket egy pohár jégkásával. Amit Finn arcán szervíroznak. Persze Finn se hálátlan, az italért cserébe üvöltve a szekrényeknek löki a srácot, aki leöntötte. Nevezetesen Karofsky-t. Érdemes megjegyezni…..
Nem azért nem válaszolunk, mert nem volt gyerekszobánk, hanem mert kurva meleg van, rengeteg a meló, és jó munkához idő kell. Minden próbát elolvasunk, mindenkinek jelzünk vissza, csak kell neki pár nap még. Addig is egy vidám nóta.  ..
Most egy kisfiúval nyitunk, aki késő este horrorfilmet néz remegve. Különös hangokat hall kintről, amiben még semmi furcsa nincs, ha az ember gyereke éjjel néz ilyesmit. Kinéz az ablakon, és mindig nincs semmi különös, csak a szomszéd viszi a szemetet a konténerbe. Csakhogy a…..
Katy Mersai 2012.07.04 05:51:47
hogyvolt Odaát 1x04 – Zuhanás 2008.05.01 14:04:00
A Winchester saga-n kívül felidézni valónk egyelőre nincs, úgyhogy csapjunk is egyből a lovak közé. Pálmafás tengerparton vagyunk, illetve nem is, ez csak egy jól sikerült poszter, mint amilyen régen volt őszi tájjal a szobánk falán, a tenger morajlásának hitt hang pedig egy…..
hogyvolt Odaát 1x02 - Fenevad 2008.04.17 10:09:00
Visszatekintéssel nyitunk, az előző rész legfontosabb pillanatait tolják az arcunkba, kihangsúlyozva Papa Winchester üzenetét Deannek. Aztán főcím. Feketevíz-hátságon vagyunk, Coloradoban, ahol gyanúsan morgó valami les két sátort. Az egyikben két srác psp-zik, hiába no, így…..
Kedves olvasók, hogyvoltozók és érdeklődők, újabb (nagyobb) adag sorozat vár szerzőre, köztük olyan csemegék, mint a Mad Men, azaz Reklámőrültek, a Smash, azaz Kasszasiker, a Revenge, azaz Bosszú és a Once Upon a Time, azaz Egyszer volt - ezeket mind a köztévé vetítette vagy…..
C&H Magyarul Vállak 2012.03.11 14:57:18
Sziasztok! Szeretnék elnézést kérni, -mindaz olvasóktól, mind a szerkesztőtársaktól- hogy ennyi ideig nem igen posztoltam. Mint előre szóltam a felvételik miatt. A jó hír az, hogy elég jól sikerültek. Az, hogy hova vettek fel, az csak áprilisban fog kiderülni, de reménnyel telve…..