Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desmond

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nosztalgia kezd az ötlettelenség egyik legsúlyosabb tünetévé válni. Nem meglepő, hogy a kreatív válságban lévő amerikai filmipar két képregény-adaptáció között rendre megpróbálja újra eladni nekünk a gyerekkorunkat, de csak vakon tapogatózik a sötétben, hogy régi kedvenceink mitől is lettek olyan…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
desmond 2017.09.03 13:39:40
@vintezis: nem bazmeg nem ment le, azért jelent meg róla egy kritika, ami vegig múlt időben szól róla.
Vannak férfiak, akik számára a slim fit valódi slim fit-et jelent : ugyanis nagyon vékonyak. Annak ellenére, hogy nők milliói szeretnék magukénak tudni a gént, ami felelős a tartós karcsúságért, a férfiak általában nem repesnek az örömtől. Vannak azonban olyan dolgok, amik kifejezetten csak neki…..
desmond 2017.07.18 11:58:39
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
Minden egy nővel kezdődik, ahogy szokott: elsuhan a kariói hotel recepcióspultja előtt, és ugyan főhősünk, Jonathan menten tudja, hogy ez az a csaj, akit soha nem kaphat meg, mert a faszija egy helyi hatalmasság, és egyébként is, a csaj tízes, Jonathan meg csak nekünk az, mert Tom Hiddleston…..
desmond 2016.03.04 14:52:21
@Mitzi von Küche: a beállításoknál kapcsold ki a feliratot. De akár választhatod eredeti nyelven is.
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
Hetek óta motoszkál bennem a bableves gondolata. Persze tudom, hogy januárban friss fejtett babhoz hozzájutni macerás, ha mégis sikerül akkor mindenképp abból keszitsétek, ha nem akkor a száraz bab előre beáztatva. Vagy ha valakinek olyan szuper anyukája van mint nekem akkor nyáron…..
Fél öt van, még abszolút időben vagyunk, hogy a délutáni tévézést egy klasszikussá érett háborús filmmel, A híd túl messze vannal kezdjük (Cinemax, 17:10), amiben tobzódnak a lovagok: itt van Sir Laurence Olivier, Sir Anthony Hopkins, Sir Michael Caine és Sir Sean Connery…..
desmond 2010.03.11 16:47:08
Ma estére komoly játék- és dokumentumfilmekkel készültek a tévék, legalábbis nagy többségük: az m1 levetíti a Szíven szúrt ország című dokut, ami a Cozma-gyilkossággal foglalkozik, és a témája miatt meglehetősen nagy port vert fel annak idején (kezdés 21:30). A TV2…..
A Family Guy készítői eddig sem haboztak, amikor tabukat kellett döntögetni, pont ezért is szerepelnek az ún. Aggódó Szülők Tévétanácsának halállistáján - a bigott és meglehetősen szűkagyú tagság évek óta követeli habzó szájjal, hogy tilcsákmárbe, hálistennek…..
Az előző évadnyitányhoz képest 12 százalékkal nőtt a Lost hatodik, záróévadának nézettsége, legalábbis az első héten biztosan A 12 millió néző, és a 18-49-ben 5.6-os rating persze ahhoz nem volt elég, hogy leverje a szépen lassan unalomba fulladó American Idolt, ami azért…..