Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamusz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
A rajt előestéjén, délután 5 körül beálltunk a starthelyre. Nem mondhatni, hogy látható helyre kerültünk, sőt, azt mondhatni a perifériára szorultunk, de ezt csak az bánhatja, aki kimaradt a buliból.Történt ugyanis, hogy a Hetes Busz - Utasellátó búcsúbulit tartott a…..
Tegnap késő este elkészültünk a matricázással. Közel 100 négyzetméter. Nem volt egyszerű. Akárcsak tavaly, most is Nagy "Four Finger" Miki (DB Team) és barátai, kollégái segitettek, hogy szépen ruhában induljon útnak a járgány. Köszönet érte!Később még teszek fel…..
Csodálatos képeket vizionáltunk eme társasházi backdoor-gyöngyszemtől, de hiába, FairyHarry szerint sem röpült be semmi az ablakon. Szevasz Homár, van a házunkban egy ideggyenge nyomi lakó, aki még a lepkefingra is rendőrt hívna szíve szerint, íme legújabb alkotása, amihez…..
A kórházban indítunk, Pratt veszekszik valakivel telefonon, Morris meg számol erősen. Érkezik egy új medikus, akit Pratt elsőre Morrisra tenne, aztán Morris heves ellenkezésére inkább Gatesre sózza. Morris tovább számol, a betegei életkorát adja össze, mert szerinte, ha a…..
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
Utálom a postaládámat időről időre megtöltő reklámszemetet, ami jobban idegesít a mailboxomat eldugító spamáradatnál is, pedig néha már azért is ölni tudnék. A Honda által készített direct mail viszont nemhogy nem kerülne azonnal szemetesbe, de a jól ismert Levelet kaptam…..
Mindannyian ismerjük a kanapétévézéses bealvás szindrómát. Ez a kór minden előzetes figyelmeztetés nélkül törhet ránk bármikor. Azért vannak magasabb kockázati csoportba tartozó műsorok, mint pl. vasárnap ebéd utáni F1-es futam, vagy késő esti „még ezt megnézem, és…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Voltak visszajelzesek, hogy a szavannas cikkben Gyulat bantottam. Ez nem igy van, ha megis igy erezne valaki, bocsanatot kerek itt is, ahogy ezt mar megtettem a buszon. Mindenki a buszon 100%-ig halas Gyulanak, h itt vagyunk. Ha o nem lenne, Budaorson maradunk.A szavannan kozos volt a…..
Budapest-Bamako Megérkeztünk! 2008.01.27 12:08:00
Kirk kapitány jelenti: "A bkv busz heroikus küzdelem árán érkezett meg szombaton este a bamakói célba. A csapat még mauritániában, Kifában bevállalta, amit Villám Géza csapata már nem, hogy megpróbálja megjavítani a tuningbogarat. Ez részben sikerült, és a csapat 400…..
mamusz 2008.01.28 12:36:34
Budapest-Bamako Halte douanes 2008.01.20 18:05:00
Amíg az ellenőrzés folyik, addig Kirk Kapitány dokumentál, a 7-es buszért aggódoknak pedig azt üzeni, hogy minden rendben velük, csak kicsit lemaradtak.(Egyébként az ott nem egy sörösdoboz a Flying Gizis kollega kezében? Vagy a rácson innen még lehet?) ..
mamusz 2008.01.20 18:30:51
Ma reggel csodálatos napfelkeltére ébredtek a Budapest-Bamako résztvevői. A Tatuin bolygó átmeneti megszállói a reggel 7 órás eligazításra mindannyian felsorakoztak. Izgatottak voltak hiszen az úti cél a nyugat-szaharai Dakhla városa. Az út mentén még ma is több helyen aknás…..
mamusz 2008.01.20 17:16:25
Kedves kommentezőnk, Tuszinger információi szerint a Kontroll csoport tegnap este ért az Olasz-Francia határra. Ennek örömére elkészült róluk az első videó is, ahol megnézhetjük, ahogy a fiúk gyógyszertárba mennek, elmerengenek a biztosítás fontosságáról majd elindulnak Afrika…..
mamusz 2008.01.16 11:41:51
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Az agyrohasztó meleg próbára teszi a fogyasztók idegrendszerét, főleg ha szolgáltatójuk egy 8 hónapja rendezett tartozás miatt még mindig ki akarja kapcsolni az áramot, mint ahogy Carlo esetében láthatjuk: Itt ülök a munkahelyemen mélyen lesújtva! KINT 37 fok és el kellene…..