Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muaddib

509 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bergenben a helyiek jól öltöznek, jól néznek ki, nyilvánvaló a külsejükről, hogy jóléti társadalomban élnek, és van pénzük. Szerintem itt található az egyik legmagasabb egy főre eső Tesla gépkocsik aránya. Ha otthon bárhol sétálok Budapesten, ott a szembejövő tömeg nagy része olcsó ruhákat visel, az…..
muaddib 2017.07.06 16:39:58
Most dobta piacra az UMi legújabb alsó-középkategóriás készülékét. A Londonra erősen hajazó okostelefonnak 99 dolláros ára ellenére számos ütőlapja van, így nagyon erősen megfontolandó vétel. Lássuk, mit kínál!..
muaddib 2016.10.28 15:18:55
 A kezdeményezés a Studio Metropolitana városfejlesztő műhely  12% elnevezésű programjának a része. Arra próbálnak választ, és megoldást találni, miként lehetne Buda dombosabb és ezáltal 'combosabb' területein lakókat is rábírni a kerékpáros…..
thx to ildsisy: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/111111/obuda/feed", "width":"550", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
muaddib 2010.05.24 15:04:04
A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ (BFVK) Zrt. nyolcmilliárd forint bevételre számít 2010-ben, ehhez mintegy 12 milliárd forint értékű ingatlanportfóliót különítettek el értékesítésre - mondta a Napinak Gál Csaba vezérigazgató.  A Napi Gazdaság pénteki…..
muaddib 2010.05.23 20:06:28
Május 30 – án Táncnappal egybekötött egészségnapot szervez a Folyondár Vasas Sport és Táncközpont. A nap célja, hogy felhívjuk a figyelmet a nőket fenyegető veszélyre! És rámutassunk alternatív megoldási lehetőségekre!Egy amerikai mozgalom magyar…..
magazine rossz tábla 2010.05.03 21:30:00
A napokban olvastam, hogy szép új táblákat raktak ki a III. kerületben. Eddig nem vettem őket észre, de ma igen. Sajnos. Mert a táblát legalább egy sarokkal eltolták: a Kiscelli és a San Marco utca sarkára, nem a megfelelőre rakták.…..
Minden kerületi polgár biciklire ülhet, és azzal közlekedhet az önkormányzat és egy kerékpár forgalmazó cég összefogásának köszönhetően. Az új kölcsönző április 23-án nyit. 2009-ben Óbuda-Békásmegyer önkormányzata Bús Balázs polgármester javaslatára 20 db…..
muaddib 2010.04.28 15:47:04
@CsL: azaz két egyenként 40.000 forint értékű kerékpár árából, az év 40 hétvégéjén tudtok kettesben biciklizni...
Budapest Száksz Budapestikum 2010.04.27 07:33:00
Sokat nyomkodtuk..
muaddib 2010.04.27 11:49:16
Egy érdekes felvetés a fovarosi.blog.hu-tól, melyben 8 szuperkerültre tesz javaslatot. A harmadik kerületet érintő részt kiemeltük:Abból indultam ki, hogy a kerületek mai határai megmaradnának, mindössze kerületek összevonásával alakulnának ki az új szuperkerületek…..
Mára virradóra Oroszországban földbe csapódott Lech Kaczyński lengyel elnök repülőgépe. Nincsenek túlélők. Legalább 87-en életüket vesztették, köztük Lengyelország kormányának több magas rangú tisztviselője is. Ma este 20:00 órakor a budai Bem téren találkozunk, hogy…..
A boldog disznóból, hagyományosan pácolt, hagyományosan füstölt sonka nem elérhetetlen varázslat, a malackaraj blog összeszedett pár termelőt, hentest. Mi kiemelnénk egy III. kerületit: HU-FI húsbolt Budapest III. Jendrasik u. 1. 06/1 244-1049  Ha tudtok még ilyet, ajánljátok…..
A civil kontroll csapatának leleplező fotója, a subbán: És az igazság minden részletének kibontásával látható, hogy Menczer Erzsébetről van itten nagyban szó... Móka kacagás :) Kampány van kell a reflektorfény, mint egy falat kenyér.....
pamerg óbuda címkéjű képei INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/pamerg/tag/%C3%B3buda/feed", "width":"550", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Óbuda hatalmas betontenger, mintha csak egy nagy szovjet kisvárosban járnánk a végtelen orosz pusztában. Mindent az elnagyoltság és az egyszerűség jellemez, széles, soksávos utak, hatalmas lakótelep, random módon megmaradt retro épületek a "régi" Óbudából.…..
Március 6. 19 h Deák Bill Gyula lemezbemutató koncertje - Deák Bill Gyula kellemes emlékként tartja számon fellépését a Békás Blues sorozatban. – Örömmel mondtam igent az újabb felkérésnek, ahol műfaji megkötés nélkül válogattam össze kedvenc dalaimat és a…..
Ha már a fonódó ügyében beolvastunk Láng Zsoltnak, nem hagyhatjuk szó nélkül Hrabetz Györgyi óbudai munkásságát sem. Hogy miért is indokolt a Bünti blog stílusú cím? Az Európa Szolgáltató Közhasznú Kft. több mint 11 millió forintra szerződött a BKV-val egy…..
Nem először fordul elő, hogy a 17-es villamos közeledését agyhalott parkolók akadályozzák, most Mátyás György blogjából reblogulunk egy történetet : A képek készítóje, Pikó András az élőben a városból blognak  elmondta, hogy az egyik felbőszült utas az autó…..
Közel háromszáz projekt közül az európai Fenntartható Energia Díjra esélyes legjobb 5 közé került az Óbudai Faluház felújítása.Az Európai Bizottság Energia és Közlekedés Főigazgatóságának díját a „Bemutatás és népszerűsítés” kategóriában nyerheti el a…..
2009-ben is óriási érdeklődés kísérte a Hamvazószerdát követő napot, amelyen közel 1300 étteremben ebédelhettünk, vacsorázhattunk fél áron. Reméljük, hogy Önök is jót torkoskodtak, és kellemes perceket töltöttek el családjukkal, barátaikkal. A Magyar Turizmus Zrt.…..
Nem rég olvastuk az obuda.hu-n a szérüskert utcai bölcsi felújításáról szóló hírt, melyhez kis önkormányzati "promóció" is párosult. "A polgármester kiemelte, hogy Óbuda-Békásmegyeren 730 bölcsődei férőhely áll rendelkezésre, ami fővárosi szinten is…..
muaddib 2010.02.09 22:51:42
@Játszóka: a google képkeresője időnként ellátogat az oldalunkra, ha legközelebb erre jár bizonyosan le fogja ő is cserélni a képet. Mi szeretettel látjuk, minél hamarabb, de sajnos sürgetni nem áll módunkban.
Gyerekek, mi van újabban? Gyerekkoromban teljesen elfogadott volt, hogy a javakorabeli férfiak meg a tökösebb legények lapátolták a havat rendesen. Most meg azt látom, hogy pl. Apukámék házában minden hadra fogható egyed csak ül a meleg szobában, és a 80 körüli bácsikákra…..
2008-as képsorozatot ajánlunk a http://blokkok.blogspot.com/ blogról. Faluházas cikkünkre pedig köszönjük a linket :)..