Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melchi Zadek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
Amikor 1984-ben a Judas kijött ezzel a lemezzel, tulajdonképpen már a csúcson voltak, hiszen sorban a 10. anyagukkal zúzhatták le a gyanútlan zenehallgatók agyát, és milyen jól tették. Nem sok olyan zenekart tudok felsorolni, amelyik ennyi anyag után is képes volt megújulni, valami…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
Melchi Zadek 2006.09.19 17:05:37
"Kavics · hmb.blog.hu/ 2006.09.19. 15:58:54
CPG: kézigránát kell ide!"


ez nem CPG, hanem QSS szám.
Íme Madafaka skazados újabb jelentése, a vasárnapi atomenergia-ellenes fesztiválról, olvassák szeretettel: Tüntessünk az atomenergia ellen, mert az rossz dolog. Ez a mai napi mottó. Ennek jegyében megyek le a Tűzraktárba, ahol legutóbb csütörtökön voltam Tanyafeszten. Rövid…..
„Iggyre nem megyek ki, mert 6000 a jegy. A sajátomra kimegyek, mert az ingyen lesz. Ha valaki ad egy ingyenjegyet rá, akkor kimegyek az Iggyre is. A Prodigy is érdekel” – kezdte szigetajánlóját Barcs Miki, a Csáp Géza all time kedvenc együttese, a Flash zenekar…..
Melchi Zadek 2006.08.09 10:21:56