Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanijoe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1890. Két ainu nemzetiségű nő a népükre jellemző ajaktetoválással. Az ainuk elsősorban Japán legészakibb szigetein és az orosz fennhatóságú Szahalinon és Kuril-szigeteken élnek. Történelmük szerint a japánok megjelenése előtt már legalább félezer évvel már a térségben voltak. A nők is könnyen…..
Egy jogállamban a közbeszerzés az nem barátság kérdése, és nem is a kormány dönt, hogy kitől vásárolnak, hanem kiírják a nyílt tendert, világosan lefektetett feltételekkel, mindenki pályázhat, aki az abban leírt követelményeknek megfelel, és közülük a legolcsóbb nyer… Na ezért nem kapjuk, és soha…..
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
Megint egy jubileum. Szinte felfoghatatlan, de már a háromszázadik részét láthatjátok a sorozatnak, amely hat éve indult el itt a blogon. Eddig mintegy 6100 képet nézhettetek meg az oldal legnépszerűbbnek számító bejegyzéseinek számító válogatásokban. Hogyan kezdődött a mániám? A digitális…..
Subba A nap képe 2012.12.17 15:26:55
VIA ..
nanijoe 2012.12.17 16:49:38
Borzasztó komótosan. ..
nanijoe 2012.10.19 04:18:59
Subba Yeah! 2012.10.07 22:08:25
..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
nanijoe 2010.07.29 00:18:29
Bár most pillanatnyilag leállt a pólók árusítása, ez nem akadály, hogy kirakjam a képeket, amelyeket elküldtetek nekem.  Ha ti is küldenétek magatokról, tegyétek meg nyugodtan. Köszönök mindenkinek, aki rendelt eddig! Képeket küldte: András,Dolfin,GTCS és TwistR.…..
Budapest a szocialista autók városa, mi? :)A Deák téri garázs... Afféle autós csendélet ez, egy Aston Martinnal, egy Ferrarival és egy Bentley-vel.A luxus, a sportos és a kettőt ötvöző autó békésen megfért egymással a mélygarázsban. ..
Gondolom már mindenki halálosan unja a picsogásom arról, hogy az új készletek milyen nagyok, kevéssé játékosak és egyébként is: hova lett a báj a legóból? Elárulom, már én is.  A mai posztban megmutatom miért lettem ilyen tutuka, nem pedig olyan, akinek minden tetszik, csak…..
Misskate ezen találatával már csak egy lépésre van az RJB címtől:A minap a Daylight című Stallone opusz volt műsoron, ebben hangzott el egy mondat, amely akár beléphetne a klasszikusok közé, akkora szöveg: "Én hat nappal vagyok idősebb a bátyámnál. Már anyám sem tudott…..