Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed?

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rossz volt szombaton a Tigris étteremben vacsorázni. Még annál is rosszabb, mintha a keresztrejtvénypályázaton mikrosütő helyett kétszemélyes szextúrát nyernénk Makaóra a mindenkori pénzügyminiszterrel. Ezúton is óvnék mindenkit, hogy valaha kipróbálja, az élményeim…..
Subba Vasárnapina: Itt a tavasz 2010.02.28 11:30:00
 KatonadologAlettaMost online cset Tawny Party LichelleHármanRebecca  ..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.26 21:40:33
@órarugógerincű felpattanó: miért is érzem, hogy bájos személyedben egy utolsó, szarházi neonyilast tisztelhetünk? Nem is tudom...
Karácsony előtt a vásárlási őrület idején az Örs Vezér terén lévő IKEA garázsából jutott ki hasonló nehézségek és fuldoklás közepette egy posztolónk, most Lajos élt meg egy ilyen nem túl felemelő élményt a Művészetek Palotája mélygarázsában. Feltette a kérdést ő…..
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..
Szerda este, fél 7, a delegáció hajókázik, Budapest leáll. A hidakon legalábbis nem lehet keresztezni a Dunát, az imént hívott egy cimborám, hogy hiába próbált meg kerékpárral átjutni a Margit-hídon, a strázsáló rendőrök közölték, hogy nem lehet gyalogosan átmenni, csak…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.24 13:58:58
@shua55: bérkommentelő, mert nem nyalja kedvenc fideszed és szent viktorod seggit? :DDDD
Félrefordítások Fájdalmas 2010.02.24 11:02:00
A beküldő nickje még tisztázásra szorul (kekecutas, közben kiderült), de gyorsan ki akartam tenni - egyben mindenki meg van dicsérve, mert ugyan a cikk már majdnem egy napja kint van az Indexen, még senki sem küldte be közületek, tehát nem olvastok bulvárt.Erről van szó:…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.24 12:20:13
@Leiter Jakab: szerintem olyan hülyék, hogy azt sem vették észre, róluk szól...
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.24 12:29:55
@Leiter Jakab: jabocs, hogy te is szerkesztőségi tag vagy, azt mindig elfelejtem. Akkor meg mit kell azon csodálkozni, hogy főoldalon vagy?
(ha tévednék, akkor javaslom, olvasgasd egy kicsit ezt a szennylapot! Sajnos bármit írnak, a színvonal kb. azon a szinten mozog, ahol a posztban említett cikk fordítása)
Korábban írtam róla, hogy az Apple úgy döntött, az AppStore nem lesz bikinis lányok gyülekezőhelye, és elkezdte kitiltani a szexuális jellegű tartalmakat, dacára a korábban pont ilyen célzattal bevezetett Parental Controlnak. Akkor még csak arról tudtunk, hogy a felsőtestre…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.23 19:12:42
@tony zionist: anyád a zsidó.
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.23 19:14:54
@Sisko86:
"Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak legfontosabb jogaink egyikétől, kiskorúnak, éretlennek, felelőtlennek minősítettek minket, s kirekesztettek bennünket a társadalomról folyó vitából. "

Ennyit olvastam. Ebből az jön le, hogy a poszt szerzőjének fáj, hogy nem tagadhatja le a múltat.
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.23 19:15:32
@tony zionist: anyád? Nem tudom, nézz körül az elaggott kurvák menhelyén.
Kissé túlsúlyba kerültek a szomorkás posztok, ezért most következzen egy könnyed móka. Egy fiú és egy lány az ötödik randi után úgy dönt, hogy végre egymáséi lesznek. Mindketten izgatottan toporognak a vágy küszöbén, de amikor komolyabban nekilátnak, rájuk nyit az alattuk…..
A haldoklás egy mesterien kidolgozott jelenet, amely ugyancsak hemzseg a kliséktől és az elkoptatott közhelyektől. Haldokolni ugyanis minden színész álma! Ebbe aztán bele lehet rakni minden érzelmet amit a vietnámi bambuszharcosok irtása közben elrejtettünk a pisztolytokunkban. Nekem…..
„Kell egy pofon?” Kidobó fiúk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban a kopogtatócédula  gyűjtő aktivistákat. Az ügy pikantériája, hogy a lakóparkot építtető cég tulajdonosa valamikor önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.21 14:32:05
@Piréz Vitéz: a hős magyar jobbikos-fideszes aktivistákat kitiltották, miközben a zsidóbérenc maszoposokat tárt karokkal várták. Így gondolod? :D

Az külön tetszik, hogy már megint megjelent pár faszkalap, akik mást se tudnak, csak a nyugdíjasokat fikázni... kíváncsi lennék, volt-e az ilyeneknek apja-anyja...
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.21 14:33:24
@vagyok59: pl. az ork cégének vezetői. Esetleg épp azért, hogy a köcsög politikusok ne zaklassák a lakókat.
"Kinek adja?!"Anyukámnak muszáj volt válaszolnia az erőszakos fideszes aktivistának.Történt egyszer, hogy a Fidesz felszólította egy kampányban a saját híveit, hogy a választásig viseljék a kokárdájukat. Akkoriban mindenki figyelte a másikat. Kin van, kin nincs. A…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.17 19:06:32
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.17 08:08:00
@summer02: mostanság rendszeresen botlom lejárt árukba. Egy ideig még fárasztottam magam azzal, hogy szóltam az eladóknak. Miután észrevettem, hogy sok helyen le se szarják, nem foglalkozom vele.
Sarki élelmiszerboltban fél éve lejárt konzervet találtam. Egy hónappal később még ott volt. Párom két hete hozott az Újpesti Áruház aljában lévő üzletből tavaly decemberi lejáratú aprósütit. Figyelni kell, ez van. :(((
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.15 07:21:38
@lancelotbeka: egyáltalán valahova eljutni tömegközlekedve, már az is egy csoda... Budapest-Balaton 3-5 óra úticéltól függően. :(
Szánalom.
Subba Vasárnapina: Selyemsonka 2010.02.14 12:25:00
 Limo KetrecSelyemsonkaErdőPartKukucs!Szöszi..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.14 20:31:42
Varánusz A kommunizmus ígérete 2010.02.13 08:00:00
Kezembe került a Magyar Kommunista Munkáspárt választási programja.Igen, van az önkínzásnak olyan módja, hogy minden magát választási alternatívaként ajánlgató párt kínálatát elolvasom.Thürmer Gyula és csapata igazán kitett magáért.Szerintük ők az egyetlen baloldal,…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.13 11:10:21
@Fedor: olvass kicsit figyelmesebben! :)
Azt mondtam, hogy nem _akkora_ baromság, mint amekkorának a szerző beállítja.
Bizonyos szempontból szép lenne és jó lenne, ha az emberi természet nem lenne olyan, amilyen.
Sziasztok! Irodában dolgozom, ez az első munkahelyem. A vezetőséggel elégedett vagyok, a kollégákkal viszont nem túl jó a kapcsolatom. Egész másképp állnak hozzá a dolgokhoz, mint ahogy az normális lenne szerintem. Mindenki igyekszik túlélni a munkanapokat és mindent elkövetnek,…..
A faszirigy lányok jellemét és viselkedését pellengérre állító, a férfi nem ellen elkövetett bűneiket kíméletlenül leleplező doktori értekezés komoly visszhangra talált. Sokan vádolták a Bünti blogot elfogultsággal, hímsovinizmussal és túlzott macsósággal. Aztán egy…..
Sixx! Anyádat is lenyuggerezed? 2010.02.13 09:38:02