Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tasli a blogger (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Tasli a blogger (törölt) 2010.02.27 05:43:33
  Gyurcsány Ferencet az MSZP központi kampánystábja úgy dugdossa a nyilvánosság elől, mint mi szoktuk a féknyomos alsógatyát az asszony elől. Ennek ellenére a volt miniszterelnök elemében van, s underground turnéja egyik állomására Nénike kollegával mi is bejutottunk.…..
Tasli a blogger (törölt) 2010.02.25 07:51:59
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
  Nem egészen két hete gyűjtik a pártok az ajánlószelvényeket, és szűk négy hetük maradt a leadásig. Ahogy telik az idő, a cédulák fogytával úgy lesz egyre nehezebb ajtóról ajtóra járva újabb ajánlásokat szerezni (saját bevallása szerint csak a Fidesz…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Majdnem átsiklottunk a szombati "szokásos" antifasiszta szeánsz felett ... a választási kampányban be kell vetni a jó nevű Magyar Antifasiszta Ligát, a Demokratikus Hálózatot, Németh Pétert és a Népszavát, mindenkit, aki él és mozog ... mert már csak 56 nap és…..
Tasli a blogger (törölt) 2010.02.15 09:45:01
@zero:

Hogy elvetettem a sulykot? Azzal hogy a hazaárulókkal nem kívánok párbeszédet folytatni? Valóban nem értetted meg a poént?

Azzal, hogy a moderátor törölte a "Hazaárulókkal nincs párbeszéd!" hozzászólásomat és kitiltott, egyúttal nagyon azt a látszatot keltette, hogy ő az "antifasiszta" demostrálókra értette a "hazaáruló" jelzőt. Szerintem ez egy vallomással felér.