Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kritikus gusztustalan, nyálkás dolog, nem is ember: állat. Piócaként szívja rá magát mások alkotásaira, genyózik, észrevételez, mindent jobban tud. Nem is ragozom, ismerjük ezt a férget. Megszelídítésének, kezelésének két módja lehetséges. Az egyik a Szeretet…..
Homoerotikus kalandokkal jutalmazott rendőrségi besúgó, letagadott vádalku, ügyvéd az előzetesben. A lebuktatott  számlagyár ára. Kedves Zugügyvéd!   Élvezettel olvasom ezt a blogot, mert a hozzászólások között olyan szarságok   is felszínre…..
A Zugügyvéd egy jól felkészült bírónő által vezetett per történetét kapta meg egy kollégától. Egy példázat arról, amikor a bíróság egy gagyi könyvben kutatja a valóságot, és végül egy szerencsétlen cigányembert szívat meg egy kisebbség elleni erőszak miatt indult,…..
A Zugügyvéd újabb levelet kapott egy értelmezhetetlen nyomozásról. Háziőrizet, elvesztett munkahely, tönkrement egzisztencia egy feljelentés miatt. Borzongató történet a jövőbe látó rendőrségről, és a figyelmen kívül hagyott mentő tanukról.   Kedves Zugügyvéd,…..
 A Zugügyvéd a hozzászólások közül kotorászta ki az alábbi történetet. Rendőri intézkedés egy építkezésen, ami után a szerencsétlen melóst egy kalapáccsal a kezében dobják ki a fogdából, papírok és pénz nélkül, egy idegen városban. De ő még mindig jobban járt,…..
nick 2006.08.22 09:32:45
Egyhetes megfeszített edzésprogrammal készültünk a Prodigyre, elhajlott súlyzók, összetört tricepsz-manipulátorok szegélyezték az utunk a dühöngőbe, mert akármilyen visszafogottan is nyomtuk végig ezt a Szigetet, az utolsó pillanatnak meg kellett adni a módját.Az is…..
Emlékszik még milyen volt a Sziget a kilencvenes évek közepén? Ha jól érezte ott magát, akkor biztosan nem. Vagy mégis emlékszik a közönség majdnem abszolút többségét kitevő szakadt punkokra és többnapos spontán dobolásra? Na és a karszalagos belépő országos…..
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..