Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penzvselet

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Idén (végre) bevezetésre került a befektetési egységekhez kötött életbiztosítások Teljes Költség Mutatója (TKM). A TKM azok számára lehet igazán hasznos, akik hosszú távon ilyen típusú megtakarítást terveznek indítani, hiszen egyetlen számmal mutatja meg, hogy az adott…..
Kedves Barátaim, kedves Olvasó!Ezt is megértük! Egyre többször fogunk találkozni a különböző Unit Linked biztosítások esetén a TKM fogalmával, és az alábbi – kötelezően előírt – szöveggel:Mi a TKM?A Teljes Költség Mutató (TKM mutató) az Ön tájékoztatását…..
Tekintettel arra, hogy újra letelt egy év, az FHB küldött egy levelet, miszerint újfent módosítani kívánja a havi törlesztőrészlet összegét. De hogy ne legyen ennyire egyszerű a helyzet, egyből azt is közölte, hogy - a szerződés szövegével ellentétben nem most, hanem - két…..
 Az egyik népszerű fórum oldalon találtuk a következő weboldalt: hitelmindenkinek.dynamicweb.hu. Ezen az oldalon többek között aktív BAR (KHR) listásoknak is kínálnak hitelt. Azonban az egyébként is gyanús és sok szempontból drága hitelajánlaton túllépve, kicsit…..
Újabb három bankkal bõvült a hitelkártyás feketelistánk. Egyre inkább úgy tûnik, hogy piaci bevezetésük után az összes bank megváltoztatta a hitelszámolási konstrukcióját kártyáinál. Feri a CitiBanktól ment át HVB-be, de utánanéztünk, azóta már ott is átálltak: A…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi furcsaságra: hibás a népszerű privatbankar.hu internetes oldal hitelkalkulátora. Éva 10 millió forint lakáscélú hitel felvételére készül, melynek kapcsán első körben betévedt egy hozzá közeli MKB fiókba. A fiókban - ahogy azt…..
Az eddigi talán legtöbb kérdést felvető minősítésünk egy fiatal egyetemistától érkezett. A fiatalember rokkantnyugdíjas édesanyja, a tavalyi évben, telefonos megkeresés alapján igényelt személyi kölcsönt. A kölcsönhöz a tájékoztatás alapján automatikusan járt egy…..
Leállt, illetve csak részben működött kedden a bank számítógépes rendszere és e-bankja. Ádámot felháborította a K&H kommunikációja és kárpótlást követel. Akinek volt pozitív vagy negatív élménye kedden a pénzintézettel, ne habozzon, és írja meg a Homárnak! Egész…..
A hitelválság egyik roppant kevéssé hangsúlyozott mellékterméke a rendkívüli módon megnövekedett volatilitás. Legalábbis semmi mással nem magyarázható, miként tud egy gépjárműhitel THM-je néhány nap alatt 30 százalékkal megugrani és miért lehet a svájci frank bank által…..
Elindult a Pénzt Vagy Életet . hu weboldal hivatalos blogja. A Pénzt Vagy Életet . hu egy olyan közösségi vélemény megosztó oldal, ahol a pénzintézeteket (bankokat és biztosítókat) lehet minősíteni, osztályozni és véleményezni.Az oldal létrejöttének két célja van. Egyrészt…..
Ugye pont kitolta 60 napra a bankok egyoldalú szerződésmódosításának határidejét a kormány, de ez nem akadályozza meg a Raiffeisent, hogy ügyfeleinek kérés nélkül bármikor hitelkeretet emeljen, minthogy ezt mindenki aláírta (Lakossági Ügyfélszabályzat PDF IV/4.1), amikor…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
penzvselet 2010.02.18 22:40:50
Az Erste Bank egyik csalódott ügyfele arról számolt be, hogy alig egy év leforgása alatt a kétszeresére emelkedett a havi törlesztőrészlete. Mit tehet a terhek csökkentése érdekében az olyan ügyfél, aki a maximális futamidőre vette fel a hitelét, az ingatlanfedezete pedig az…..