Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blg73

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve követem a Hungame blogot, és egyre nagyobb tisztelettel adózom azelőtt, hogy a bloggazda, Várady Zsolt kitartóan bővítgeti. Jelenleg már ez a legteljesebb online lista/gyűjtemény magyar fejlesztésű videojátékokról, annak ellenére, hogy simán lehet még bővíteni. Most elhívtuk Zsoltot, és…..
No, végre valami, ami kiveri a fejedből az "Everything is Awesome" című nótát. Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel) és a legendás Star-Lord (Chris Pratt) megalkotják a Galaxis Őrzőit, Rhomann Dey (John C. Reilly) szerint viszont csak…..
BevezetésJames Cameron saját rémálmából született sci-fije a Terminátor: A Halálosztó (The Terminator) 1984-ben nem várt sikert aratott. A film mindössze 6,5 millió dollárba került, ám világszerte 78 milliót kaszált és egy szűkebb réteg számára igazi kultmozivá is vált. Tette mindezt úgy, hogy a…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
Ennek a résznek a legfontosabb mozzanata sokunk számára nem az, hogy Demsa mindent tud a beépülésekről, meg mindenről. Ugyan. Dehogyis. A legfontosabb, hogy megjött a jócsaj Szivar helyére, akire már olyan régóta vártunk.Pista garázsában folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk. Alter…..
comment:com Buzi-e vagy? 2007.01.20 10:13:00
A Grace klinika a boldog egymás mellett élés toleráns utópiája, koreai, afroamerikai és fehér orvosok gyógyítanak a munkahelyi szerelmektől fűtött falak között, szeretjük egymást, gyerekek. Persze a forgatás az más, ott színészek esnek egymásnak és lennének képesek a másik…..
blg73 2007.01.22 14:14:18
költözés Drága olvasók 2006.08.18 11:05:00
Költözik az Index, elitista hozzáállásához méltóan Angyalföldről Újpestre, ami nem is feltétlenül tartozna Önökre, eltekintve persze attól, hogy a következő pár nap várható káosza miatt a címlapon egy nagy, üres fehér mező lesz látható. Mégis írunk róla, vagyis főleg…..
Mi már megkezdtük az öreges sztorizgatást a legendás szigetes évekről, de önöktől is várjuk a leveleket, mert mi kevesen vagyunk, Önök viszont marha sokan. Bátorításul bepostoljuk az első hozzászólást, ami egy klassz történet, függetlenül attól, hogy igaz-e, de miért is ne…..
„Iggyre nem megyek ki, mert 6000 a jegy. A sajátomra kimegyek, mert az ingyen lesz. Ha valaki ad egy ingyenjegyet rá, akkor kimegyek az Iggyre is. A Prodigy is érdekel” – kezdte szigetajánlóját Barcs Miki, a Csáp Géza all time kedvenc együttese, a Flash zenekar…..