Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimpusek

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minőség legyen magas, a számla alacsony, a megrendelt HD-s csomaghoz meg adják oda a HD-boxot, de azonnal. Ki nem találnák, hogy melyik a legnehezebben teljesíthető feltétel a DigiTV-nél.  Tisztelt Szerkesztőség! 08.21-én döntöttünk úgy a párommal, hogy megválunk a…..
pimpusek 2014.09.03 15:27:10
@Bluemotion: Tudomásom szerint a Digi által adott HD box nem képes műsor rögzítésére. Ellenben lehet, hogy az a HD tévé igen, s csak egy külső HDD kellene hozzá. Ha a UPC-nél tudott műsort rögzíteni, s elégedett volt velük, akkor miért váltott úgy, hogy nem volt teljesen tisztában a Digi által nyújtott szolgáltatással?
pimpusek 2014.09.03 16:02:35
@További magyar hang: Pontosan úgy van, ahogy leírtad. A közszolgálati csatornákon pedig HbbTV szolgáltatás is van, bár ezt csak az újabb típusú tévéken érhető el.
Én tudom, melyik szolgáltatónál vagy, mert én is ott vagyok. :-))
Ja, s ha műsort akarok rögzíteni van egy 500 GByte-os ADATA külső vinyóm...
pimpusek 2014.09.03 17:19:29
@agresszív kismalac: Egyelőre az alábbi rövidítéseknek nézz utána:
DVB-T, DVB-C, DVB-S, SDTV, HDTV.
Javaslom a Wikipedia-t.
Júlia úgy tapasztalta, hogy egységesítették az egyre népszerűbb elsőajtós felszállás tájékoztató rendszerét: Néhány hete nem látni a budapesti buszokon elsőajtós matricákat/táblákat. Először reménykedtem, hogy végre eltörölik ezt a fizető utasok hétköznapjait…..
pimpusek 2013.09.16 12:05:45
@Manyecska: Az valóban jó lenne. Télen fel se férnél a sok csövestől a járatokra.
pimpusek 2013.09.16 12:11:41
@Manyecska: Nem tudom, megoldható-e. De, véleményem szerint Budapesten ez nem jó ötlet.
totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/07/24/legyen_ingyenes_a_bkv/
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pimpusek 2013.04.03 10:41:27
@magyar_ellenállás:
"A szánalmas az, hogy ma már az óvodásoknál is ott a mobil, az emberek mégis annyira alulinformáltak, mint egy 20 éve egy helyben álló kerti törpe."

Hát ebben aztán nagyon igazad van!
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Egy kedves olvasónk vette észre a legutóbbi X-Faktor adásában, hogy az angol nyelvvel hadilábon állnak a készítők. Balee nevű olvasónk szerint a happiness szót semmiképpen nem úgy kell leírni, mint ahogy a tehetségkutatóban tették, és milyen igaza van...
Hihetetlen, de igaz: a közszolgálati tévé műsorainak híre a tengerentúlra is eljutott. Na nem a Hacktion jogaiért könyörög sírva a Fox vagy Jimmy Kimmel szeretne tanulmányútra jönni a DTK-ba, egyszerűen annyiról van szó, hogy az NBC decemberben mutatja be a Maradj talpon! amerikai…..
pimpusek 2011.11.08 17:03:53
@Nevem Earl: Gundi nem rossz. DTK más kategória.
Az Aranypart mai hogyvoltjának egyik kommentelője vette észre, hogy bizony, a nyulával az első adásban beköltöző Bekinek már ott figyel a kezén az a tetoválás, amit "spontán" készíttetett Siófokon, két nappal később, egy másik lakó társaságában. Amikor bemennek a…..
pimpusek 2011.08.26 18:51:20
@Rodzservoterz: Na, ez meg még kevesebb embernek tűnt fel.
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
pimpusek 2011.08.09 21:42:02
@elmoro: Kár volt lestrapálnod a klaviatúrát.
pimpusek 2011.08.09 21:55:32
@Silent Bob: Azért nem teszik, mert örülnek, hogy nap mint nap ki tudják állítani a buszokat. A járműpark katasztrófális állapotban van.
pimpusek 2011.08.09 22:04:54
@igazságos: Hát pedig a dolog nem erről szól, de úgysem tudlak meggyőzni. Úgyhogy köszi a csevejt, jóccakát mindenkinek.
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ági óvatosan kérdezi, hogyan lehet 6000 forintnál olcsóbban tömegközlekedni, ha pénztár nincs és az automata sem működik? Esetleg direkt erre épült az ágazat? A Homár az utóbbi időben nem figyelte a jegyautomaták állapotát, úgyhogy a kommentelőknek kell dönteniük az…..
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
pimpusek 2011.04.12 10:32:14
@fran7: Nem hinném, hogy tíz évvel ezelőtt a törvény más lett volna. Azt pedig, hogy egy ember meghalt nem lehet felülmúlni "rengeteg súlyosbító körülménnyel".
pimpusek 2011.04.12 10:36:30
@mbaye: Igen, talán így helyes a megfogalmazás: "Császár Előd ügyében született megdöbbentően enyhe határozat."
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Egri Viktor után Szántó Dávid is lelép a Telesporttól – tudta meg a Blikk. A Magyar Televízió elveszítette korábbi egyeduralmát, és a hírek szerint belső feszültségek nehezítik a munkát a sportosztályon, feltehetően ez lehet az oka annak, hogy a legnagyobb sportos…..