Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojler Gyuluska

42 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömhírrel jelentkezünk, ma bejelentette a Desire Games, hogy új játékot adnak ki december 5.-én. A játékban átvehetjük az irányítást többek között Vágási Feri, Mágenheim doktor, vagy épp Etus felett az irányítást. Számtalan ügyességi játék és kvízkérdések lesznek a…..
Gondterhelt fiatalokat találtak az Astoria előtt, a fiatalokat Zsömöllye Richárdné, helyi lakos találta meg. Szegény fiatalok abban a szemkápráztató megrökönyödésben részesültek, hogy látták Zalatnay Cinit közösülni egy üregi nyúllal. A helyszínre először a Scotland Yard…..
Most kaptuk a hírt, hogy Tommy Wiseau új filmet forgat.  A közkedvelt Író/Rendező/Színész/Zenész megírta élete főművét, amely talán az elsöprő sikereket aratott "The Room" című alkotást is a földbe döngölheti bevételi szempontból. Tudósítónk Jójójójó Szilárd,…..
Új albummal jelentkezik a "Niggaz In Da Hood Wid Homiez 4 Life" a nagy sikerű cigányzenekar 10 éves csendet tört meg idén, David Bowiehoz hasonlóan. Az új albumon egészen új stílusokkal kísérletezik a négy balkáni fiú, többek közt, a Polkametal, a Fuckstep, a Hip-Wave, Blues-Hop,…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Gumós Irénnét letartóztatták. A vád hűskezelés!  Gumós Irénné 3 napja egy kocsmában bukott le, amikor a csaposnak szemrehányt. Kicsúszott a száján, a "lecidázlak te mézgagéza" szó. Erről rögtön tudták, hogy vaj van a fején. Piliscsabai Kázmér Ottokár, az ügy…..
Összeférhetetlennek nyilvánították Fityula Elbegdordzsot és kedves családját. Fityuláék múlt hét szombaton mentek el egy fajanszmutogató versenyre, amikor is a körzeti megbízott: Talicska Pál elcsípte őket a fülüknél fogva és örömittas állapotban egy magánzárkába…..
Íme az Elhurcolva című fiaskó utolsó bemutatója, ami egyben a hatodik évad záró epizódja is. Vagyis nemsokára évadzárás, az elmaradhatatlan díjátadóval és egy kegyetlen extra epizóddal! Valamint ne felejtsétek el, hogy még van három hét az Oscar határidejéből…..
 Tegnap ünnepelte negyedik születésnapját, az a férfi, aki feltalálta trafóházat. Természetesen őt mindenki ismeri a neve: Lufthanza Edgár A születésnapján, sok híresség tiszteletét tette, többek között,  a méltán híres Heino, Beregi Péter, A Bekakáltam Nyáron…..
 Megbecstelenítettek egy, hidegvágót a múlt hét csütörtökön, a tettest még keresik... Fogós kérdést tettek fel a rendőrök egy Mikszáth rajongó fiatal punknak... Bongyorhajú, cigányokat telepítettek Albertirsára... Fingott az a 70 éves szakállas hobó akit a múlt héten…..
 Új lakást vásárolt egy mángorlónak Schmitt Pál, aki arra hivatkozott döntését illetően, hogy megsajnálta. A mángorló köszöni szépen, jól érzi magát...Tovább bonyolódik a botrány, ezúttal Róth Antal és Grünsteiner Izsák is kifejtette, hogy zsidó gyűlölők.…..
Sörrel koccintott az a tyukodi férfi, akit tegnap előzetesbe helyeztek a fennhatóságiak. A megdöbbentő hírt a mai nap folyamán hozták nyilvánosságra. A sebhelyesarcú Tomon Sándor, azt mondta az üggyel kapcsolatban, hogy: "Leszarom az egészet, hogy bassza szíven magát a Straub…..
 Cicárdit megmérgezte a szomszédja Spakli Pál, aki arra hivatkozott, hogy annyira belebolondult Timótba, hogy nem tudott élni nélküle. A hatóságok ugyanakkor kijelentették, hogy riporterünket balesetszerű mérgezés áldozatának titulálhatjuk. Még mindig köztünk van a gyilkos.…..
 A saját lakásában Felső-Ficeregombócon holtan találták azt a férges hippit, akit 7 éve gyanútlan szavazók, a HHP élére neveztek.A HHP mint ismeretes, a Hódok Hülye Parasztok egyesület rövidítése és mivel Cicárdi Timót, így hívták az illetőt, szóval, mivel Timót…..
 Aszafaszlé Bálint mogyoródi segédmunkás, megdöbbenve tapasztalta, hogy Kulka János egy intim cég reklámarca lett. Tudniillik Kulka fajtalankodásra bíztatta, Zsömléssy Fikász Alpárt és kedves feleségét Törődjvelem Babhüvelyt. Aszafaszlé úr szerint ez csak is undorító…..
Új filmet forgat Nicholas Cage! A filmben egy transzvesztita nőgyógyász lesz a pártnere, ő maga pedig egy sanyarú sorsú pamutzokni szerepét kapta. Sajnos a filmet csak megbecstelenített 56 éves víz-gáz szerelők tekinthetik meg. A film címe: Pedagógiai  problémák a recski…..
Új lemezzel állt elő a méltán híres Préda Kobiashvili. Számos szám megtalálható ezen a best of albumon, hasonlóképpen az ezt megelőző négy best of albumjához mérten. Az album összesen 11 számból fog állni amely, mind a 7 legendásan jó számát tartalmazza. Az albumot a,…..
 Üdvözletem a tisztelt hölgy és úriember olvasóknak!Ezúttal feltárjuk önöknek a sikeres fogyókúra titkát tíz pontba szedve. Mindenekelőtt fontos, hogy betartsák a szabályokat és meg ne próbálják megtörni az egész manővert, mert az akár végzetes is lehet. Ha egy pontban…..
Rendkívül fontos hírt közöltek tegnap délután Iszapszéli Enricóval, többek között állt egy temetésen. A hír melyet kézbesítettek ez volt: " Gyere a Vasmacskalend-i Szarszag Képző és Fejlesztő Kompániához, hogy ismét régi fényedben lengd körül életed." Mint…..
Érdekességek történtek Paszulyfrankón. Két, állításuk szerint óvodás férfit találtak a debreceni kolbászgyár kapujában, mindketten ürítési célzattal guggolt a kapuba. A rendfenntartók hamar előállították őket és 45 év kokain fogyasztásra ítélte őket. Azonban ez csak a…..
Havas Kornél izraeli belügyminiszter kijelentette, hogy otthon elfogyott a 2,8%-os tartós tej, ezért kér mindenkit, hogy aki tud hozzon egy üveggel, mert már nagyon kell neki a vesekőtisztító kúrára.Elfogtak egy férfit az Alpokalján mert a hóba vizelte a nevét, később pedig…..
 Feljelentették a tököli polgárőrségen azt a 49 éves hajléktalan gremlint, akinek két bordája eltörött mikor abban fogadott barátjával Vlagyimirral a teknősbékával, hogy ki tud több hígszékletet elraktározni a gyomorkamrájában. Ebből az következett, hogy Majsai Sanyi…..
Agyinszőlősiben szomorú esemény történt, egy szalagavatós diákot elkaptak, megvetették, és szakmailag eltávolították a szemüvegét. A testére az otthonában találtak, sáros lábfejekkel és kék-zöld foltokkal a lépén. Még mielőtt felboncolták, kivallatták, hogy mit tud Osama…..
A nagysikerű Selyemhernyó együttes mostanában fogja kiadni, a legújabb lemezét, de még mielőtt kiadják elindulnak régebbi számokkal és egy-két új slágerrel reklámozzák az albumot. A legutolsó korongot, melynek címe: A Frigidfejű Aleksandr Mologyin, már elfeledték a kritikusok,…..
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..