Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulifa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Ashi! A MÁV eléggé kusza pótdíjrendszerét eléggé nehéz kibogozni.2010.07.13-án kedden (de ez van most nyáron 1,2,4 napokon) a Keletiből 9:13-kor induló Pannónia IC-re pótjegyet kellett venni belföldi utazáskor (eredeti nyomtatott menetrendkönyv szerint…..
kulifa 2010.07.25 19:17:51
@Nem hozzáértő: Már pedig az általam megjelölt napokon Bp-Békéscsaba viszonylatban is lehet pótjegy megváltása nélkül utazni a nem IC jellegű kocsikban. Ki kell menni a Keletibe, meg kell nézni, nem menetrendkönyveket bújni. Pont ezt vetettem fel, hogy erről a lehetőségről nincs sehol info.
Kulifa vasárnap utazni akart. Elvirában, a rádióban a mav-start.hu-n azaz szinte mindenhol azt mondták, hogy a zónázók megállnak Rákospalota-Újpesten a helyzetre való tekintettel. Aztán mégsem... Ezt most így hogy? Ja csak a szokásos mávos sztori: jobb kéz nem tudja mit csinál a…..
kulifa 2010.02.03 18:10:21
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:
Megnéztem a beírt linken szereplő szöveget. Még mindíg ez van fenn :
"Budapest-Székesfehérvár vonalon a martonvásári vonatok újra közlekednek 11 óra után
Budapest-Szob vonalon a váci vonatok újra közlekednek 11 óra után
Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon a monori vonatok újra közlekednek 11 óra után
Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a sülysápi vonatok újra közlekednek 11 óra után
"
Ha a váci vonatok újra közlekednek 11 óra után, akkor ( a szolgálattevő közlése alapján ) hogy lehetett 9:53-kor helyi személy Rp-Újpesten? És miért nem állt meg ott a Nyugatiból menetrend szerint 10:07-kor induló zónázó? A honlapon lévő tájékoztatás szerint az első helyi személynek 11:41-kor kellett volna indulni a Nyugatiból.