Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ata1981

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Ata1981 2017.10.18 10:21:59
@furo80: Azért IS! :D
Ata1981 2017.10.18 10:31:34
@Death Lord:
Szebben nem is fogalmazhattál volna. :)
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Egy 1960-as szovjet diafilm jövendölései 2017-re. Kommunista sci-fi bajkeverő, robbantó imperialistákkal, akik egy csendes-óceáni szigetre szorultak vissza. Élet egy utópisztikus Szovjetunióban, videofonnal, földalatti kvarc-nappal, internet nélkül. "Az alábbi szovjet diafilm kockái pár napja…..
Néhány napja leltem néhány képre Chris Niedenthal fotós gyűjteményében, aki a nyolcvanas évek jellegzetes kelet-európai mindennapjait is megörökítette. Rengeteg fényképet találhatunk tőle Lengyelországról, de van nála Csehszlovákia, Szovjetunió, Románia, és szerencsére Magyarország is. Ma ezt hoztam…..
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok Shane Black semmiképpen nem vádolható azzal, hogy munkássága nagyon változatos lenne: egy adott műfajban kimunkálta stílusát, a közönség pedig ezt azzal hálálta meg, hogy azóta is őt tartják a buddy cop komédiák királyának. Más kérdés, hogy számomra ezt ezzel…..
Ata1981 2016.06.05 18:39:30
@danialves: Nem, valójában nem ez volt az egyetlen észrevételem, ellenben ez volt a legnagyobb.A többit nem írom le inkább, nem ér annyit ez az egész, hogy fárasszam magam. :)
Gratulálok,hogy eredeti szinkronnal nézted, nagyon ügyes vagy, szerintem pont a szinkrontól lesz zseniális,de ettől még ez az írás szar (elnézést a kifejezésért).
Sértettnek itt te tűnsz, gondoltam visszajövök és megnézem, hogy miféle kommentet sikerült reagálni rá, hát a másfél mondatodból pont az jön le, hogy nem én vagyok a sértődött.
Ez a film kurva jó, izzadtságszagú írásod pedig erről a filmről most éppen szar lett.Ugyanúgy tiszted nem elfogadni, ahogy nekünk esetleg leírni.
Ettől független jó a blog, csak ez most nem jött át.
Minden jót. :)
Menj a francba, Mel Brooks! Miattad jön rám a gyomorfájás, ha Robin Hood-ra gondolok, ugyanis mindig nevetőgörcsöt szoktam kapni, mert a te poénjaid jutnak eszembe másodszor, miután kiandalodtam magam Kevin Costner széles vállán. Mert a sherwoodi erdő dögös zsiványának…..
Ha nem tudnánk semmit az egykori Szovjetunióról, az alábbi munkavédelmi plakátok megtekintése után azt hihetnénk, hogy valamiféle Muppet-show-szerű államalakulat volt. A már-már a Targoncás Klaus-féle klasszikus kisfilm színvonalát súroló - olykor véresen realisztikus - plakátok készítői…..
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
Mahmud Ahmedinezsád elnök is megszólalt az euróövezetet megrengető vitában. „Mit is vártunk tőlük, mocskos kis seggturkászok mind” – nyilatkozta a keresetlen stílusáról ismert politikus. „Bár mind a gyehenna tüzén fogtok égni, legalább a loknis hajú kis homárok miatt…..
Ata1981 2015.07.13 17:45:35
Ata1981 2015.07.13 17:46:25
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..
Ata1981 2014.06.18 19:15:57
@nausea:
Ja, hogy a fellépés nem volt szar, de azért a frontembert agyonvernéd egy Zaporozsec féltengellyel...értem.Volt egy videocikk az indexen, nem tudom ki volt ez a h*lye, de az alapkoncepció kb. az volt, hogy a csávó odament egy kamerával pár bebaszott fél-punk/fél-deszkás csávóhoz és megkérdezte őket, hogy mégis mit keresnek ilyen 10 éve lejárt együttes fellépésén mint a Limp Bizkit...Igaz, nem tette hozzá, hogy szar, de fejben nem sok kellett hozzá szerintem.
Szóval nem értem az ilyesmit, oké, hogy hányingert kaptok Fred Dursttől meg pár LB számtól, meg nagyon örülök neki, hogy ezt az ombudsman is megengedi, csak éppen ettől még ezek a cikkezések szarok maradnak.Amúgy no offense, nálam is vannak dolgok amiket nem szeretek, de arról felesleges lenne blogolnom.Nem is akarok veszekedni Veled.
Pl. miért nem olyanról írtok amitől nem kaptok hányingert? :D
Ata1981 2014.06.18 19:51:03
@nausea:
Örülök, hogy végül is annyira mégsem érezted magad szarul :).
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Ata1981 2014.01.29 11:28:15
@Balt: Jóóóó a szó!!! :D
Hepiendhez érkezett néhány héttel ezelőtt panaszkodó olvasónk, akinek használt laptopja tűnt el, miután feladta a postán. A Magyar Posta ezen felül fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Homáron hetente olvasható bejegyzések száma elenyésző a sikeresen kézbesített csomagokéhoz…..
Ata1981 2014.01.21 12:24:12
@fda: Egyet a sok száz közül.Ne érts félre, tényleg becsülendő, de ez csak egy...:)
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
Ata1981 2012.07.14 19:44:39
@Frady Endre:

EMBER,Te beteg vagy....felsírtam.... :))))))))))))
Bear Grylls csupán egyetlen napot töltött Budapesten, de egy IKEA Family kártyával és egy sajtóigazolvánnyal mindent túlélt. Beart Grylls könyvének megjelenése alkalmából látogatott Budapestre. Szerda délelőtt 10-kor kezdett az Örs vezér terén az IKEA-ban, ahol a Family kártya…..
New Yorkban az autó nem érték. Egyszerű használati eszköz, amelynek velejárója, hogy sérül, karcolódik. Ép lökhárítót itt nem látsz, vagy ha mégis, akkor azt vagy egy vadiúj autón, vagy azokén, akik minden parkolásnál lefedik a lököst kimondottan erre kapható…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Ata1981 2011.12.07 22:18:48
@troutman: LOL :D
New York számos világhírű múzeumának ad otthont. Museum of Natural History, Metropolitan Museum, Guggenheim Museum – csakhogy a legfontosabbakat említsem. Mind-mind megérne egy külön posztot, most azonban egy sokkal furcsábbal fogunk foglalkozni: Manhattan nyugati 46. utcájának…..
Ata1981 2011.12.04 10:39:39
@LiberAll: Igen, a legkorábbi verziókat nevezték A-12-nek, úgyhogy teljesen rendben van.