Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuper nagyi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A. a XXI. század legegyszerűbb aktusát szerette volna végrehajtani, amennyiben netet, telefont és tévét akart egyszerre egy nagy szolgáltatótól. Állítólag ugye ez a jelen és a jövő. Hát nem neki, mert a raktáros nem úgy akarta. Kaland alant. T-Homológia Tragikomédia két…..
Szuper nagyi 2010.02.03 18:31:32
Kedves Sorstársaim!

A T-H-nál már csak egy cég éri meg a pénzét jobban a Fibernet. Szüleimtől örököltem meg a tv szolgáltatásukat. Rendszeresen kimaradoztak az adások, néhány órára, fél napra stb. Mivel nyugdíjasok voltak igen érzékenyen érintettt őket. Soha nem vonták le az előfizetési díjból a nem szolgáltatás idejét. Időközben fiam elvált, haza költözött. Gondoltuk fiú gyermeknek kell az internet, időköözben mindenki megszerette. Két éve karácsonyra szerettem volna, ha bekötik. Nem úgy van az, három hónapot kellett rá várni, akár hányszor telefonáltam, sose találták a munkalapot! Nagy nehezen már türelmünket vesztve bekötötték, a számlára viszont újra három hónapot kellett várni! És nem hiszitek el még késedelmi kamatot számoltak a három hónapra, amiért ők nem csinálták meg a számlát. Eltelt egy év, megrendeltük náluk a KIT családi csomagot. Az egyben tv-internet-telefon, ahogy az mostanában szokás. Elég borsos árat kértek, havi 16 ezer forintot, de hát így mulat a magyar. A telefonszám hordozására amit a T-Home különböző ürüggyel nem engedett el, nyolc (azaz 8) hónapot vártunk! Ez még mindig nem volt elég, december közepén lejárt az egy éves KIT hűség időm, amit meg akartam hosszabbítani, ennyi pénzért.
Egyszer csak jövök haza, semmi nem működik. A Fibernet kikapcsolt mindent, mondván, hogy én nem fizetem a díjakat.
Ez nem volt semmi, karácson előtt! Természetesen minden be volt fizetve, de ők úgy látták, hogy októbertől tartozom 92 ezer forinttal. Hú a rohadt életbe, ezt hogy találták ki? Bekötni nem kötötték be előzőév karányonyára, elzárni viszont elzárták karácsony előtt a szolgáltatást. Rohanás az ügyfélszolgálatra, amit a XXII. kerületben van, ők is úgy látták, hogy nincs tartozásom. De már vittem magammal a modemet, és az HBO dekódert is. Elég volt a Fibernetből. Gyorsan körülnéztem, ki kötné be legalább a tv-t karácsonyra. A DIGI győzőtt, öt napon belül bekötötték. Két ünnep között a telfont internettel a T-Home, de csak azért, mert a DIGI még Kispesten a kertvárost nem kábelezte be, mert még a T-Home és a Fibernet nem engedte be őket. Műhold vevővel működik a tv, és nem kértek hűségidőt, amivel még szimpatikusabbak lettek.(Azért nem mindent a T-H-tól rendeltünk, mert a T-Home meg akarta velünk vetetni a "műholdas tányért", minden beltéri egységet, plussza a szerelési díjat. Úgy gondoltuk, hogy a fejésből már elég volt. Ha be tud a DIGI jönni mifelénk, valószínű villámgyorsan átiratkozunk egy év után a T-Home-tól egy tisztességesebbnek látszó szolgáltatóhoz. Remélem ilyenek maradnak a DIGI-sek, és nem fognak "elkutyulódni" mint a többi szolgáltató.