Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyomkereső

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Speciális időtorzító eszközöket tesztelnek az APEH tudósai, melyek segítségével Béla esetében például addig sikerült kihúzniuk a fizetéskönnyítési kérelem elbírálását, mire befizették a tartozást: Cégünk nemrég az APEH-tól értesítést kapott, hogy…..
Nyomkereső 2010.02.03 17:11:11
@Secnir: Csak megerősíteni tudom az előző hozzászólót, mivel személyesen ismerem az ügyintézőt (egyébként illett volna rendesen meghúzni azt a hibajavítós fehér csíkot!), bár én nem vagyok apeh-dolgozó. Tényleg nem hat órát dolgozik, jóval többet, ő sem kap 13. havi fizetést, ruhapénzt meg pláne nem. A BKV bérletet ő is magának vásárolja, benzinpénzt meg főleg nem kap, de mindegy, mert autóra sem telik. Most már kajajegyet sem kap. Ilyen ügyeket viszont annál is többet, persze embertelen mennyiségben. Már akkor óriási volt a lemaradás, amikor ő odament dolgozni és behozni lehetetlen, még akkor is, ha senki sem menne haza, hanem megállás nélkül csak ezen dolgozna. De túlórázni, 18 után bent maradni nem engedi nekik az APEH, mert akkor persze túlórát kellene fizetni...

Abban is van részben igazság, amit 230e írt: "Na meg abban is hogy ennyi élőhalott, lusta, tudatlan, élőhalott ember, mint aki a közigazgatásban van sehol máshol nincs a Földön." Tudom, mert én is benne dolgozom, de az apeh-től egészen távol. És mivel nem ingem, nem is veszem magamra. Az is igaz, hogy "aki viszont hajtós, és esetleg érdekelné, amit csinál, azt addig terhelik amíg bele nem rokkan." Tényleg vannak ilyenek is, mint például az említett ügyintéző, de ha olvassa az ilyen kedves kommenteket és csak gyűlik-gyűlik, akkor megint csak egyre vagyis eggyel kevesebben lesznek.

Az is igaz, hogy fejétől bűzlik...

Egyébként is, csak az hibázik, aki dolgozik is. És javaslom Secnir-nek, hogy gyorsan jelentkezzen az APEH-hoz, tanuljon és gürizzen csak annyit, hogy alkalmazzák és utána mondja meg, hogy mi a véleménye, vagy mutasson egy embert, aki ennek tudatában bármikor szívesen cserélne vele!

tisztelettel

a közigazgatás egyik még elvakult elmebetegge, aki ezen változtatni szeretne