Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borcsok

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dude Perfect az egyik legnépszerűbb YouTube csatorna . Több milliárdan tekintették meg a videóikat . A The Hungary Post-on közölték , hogy 58.3 millió feliratkozóval rendelkeznek . A csatorna főleg olyan videókat oszt meg amelyek sporttal foglalkoznak , humoros előadásban . Nemrégiben közölték az…..
A légitársaságok megbízásából egyre több akkumulátoros repülőgép fejlesztés születik . A tervek szerint 2028-ra némelyik fejlesztés abba a fázisba kerül , hogy már repülhetnek vele az utasok . A klímaváltozás miatt a tudósok is sürgetik ezt az irányt a repülőgép gyártásban . A kép forrása :…..
Elon Musk és a T-mobil főnöke Mike Sievert 2022.Augusztus 25. bejelentették azt a nagyszabású projektet amelynek célja az , hogy a világ bármely pontján lehessen kommunikálni . Tehát ebbe beletartoznak azok a helyek ahol eddig nem tudott senki sem telefonálni pl. sivatag,hegyek és más hasonló helyek…..
Elon Musk a Tesla vezére azt tervezi , hogy több ezer Tesla botot vagy más néven "Optimust" telepít a gyáraiba . A robotok hosszabb távon más feladatokat is elláthatnak - közölte a Reuters. A kép forrása : Youtube Tehát hosszabb távon otthoni munkálatokhoz is használható lesz a robot . Például…..
Manapság egyre többen dolgoznak otthon és ezt csak felgyorsította a covod 19 megjelenése . Néhány tanácsot adok annak érdekében , hogy a munkádat hatékonyan tudd végezni otthon is . A kép illusztráció ! A kép forrása : Pixabay Igyál elegendő vizet ! Tapasztalatból tudom , hogy amikor…..
Tág szemlélet A Star Wars hatás 2022.09.17 16:37:24
Most , hogy már szinte naponta megnézhetném a Csillagok háborúját a Disney+ on újból átjárt az a hatás amit akkor éreztem amikor először láttam a moziban . Akkor még csak fekete és fehér kópiában játszották , de ez nem volt lényeg . Csak az volt a lényeg , hogy valami újat látunk amit eddig még soha…..
Az apró drón szinte bárhol leszállhat majd a tervek szerint és így kiváló lehet az amerikai hírszerzés számára - olvashatjuk a Wasington postban . A drón egy felszállással képes lesz 16 órát repülni . A fel és leszállás függőlegesen fog történni . A leszálláshoz 320 négyzetláb tiszta területre van…..
Két nagy filmgyártó fogott össze azért , hogy filmjeikből létrehozzanak egy manapság nagyon népszerű streaming csatornát . A Paramunt és az Universal legújabb filmjei is szerepelnek majd a letöltésekben . Például láthatjuk majd a Top Gun : Maverick , a jurassic world világuralom és a Sonic a…..
A kutatók azt vizsgálták , hogy milyen hatással van a szünet a dolgozókra . Azt találták , hogy a kis szünetek jelentősen megnövelték a teljesítményt . Ez abban az esetben igaz ha nem túlságosan terhelődik le szellemileg a vizsgált személy. Ha erősen leterhelődött szellemileg a dolgozó akkor csak a…..
Tág szemlélet Streaming dömping 2022.09.12 22:22:07
Most azt a világot éljük amikor a streaming oldalak tömkelege alakul meg . Lassan akkora a választék , hogy nehéz a választás . Persze van olyan lehetőség is , hogy egy hónapra fizetsz be és gyorsan megnézed azt a filmet vagy filmeket amelyek érdekelnek .  De jobban belegondolva hazánkban még nem…..
Cégünk  sokat tehet az ön pénztárcája megkíméléséért. Hogyan ? A fűtés rendszerek egy idő után elszennyeződnek, lerakodik a vízkő vagy egyéb szennyeződés is bekerülhet amit mi  időszerű   eljárással  tudunk eltávolítani.  szerelőink …..
Kezd nevetségessé válni amit a Libri online könyvesboltja művel a partnerprogramjában résztvevő weboldal üzemeltetőkkel.Október közepéig működött a Libri régi honlapja és azzal együtt a partnerprogram is. Alapvető gondok voltak a rendszerrel, mert nem mérte jól a kattintásokat…..
borcsok 2011.09.27 16:52:28
Én is csatlakoztam a librihez. Most ebben a hónapban 140 000 ft forgalmat bonyolítottam le. Persze én könnyen mert a linkpark.hu egyik szerkesztője vagyok. Aki akar az hirdetheti weblapját nálam. Csak keresd a szerkesztők között a Börcsök Attila nevet. Nos én a Librinél eddig 7000 ft ot kerestem de még nem értem el a kifizetési szintet. Hát remélem fizetnek.
Az ok amiért e téma a mai nap folyamán eszembe jutott az, hogy megnéztem a "sorsügynökség című filmet" . Elgondolkodtató, te vajon mit tennél, ha valaki azt mondaná nem jó helyen vagy és el kell hagynod ezért akit szeretsz? Erre nem is várok választ mert tudom mit…..
A lélek szövetsége Energológia 2011.04.17 00:16:00
Az egység fontossága! Világunkban ahol az önzőség számtalan példáját láthatjuk és érezhetjük hatását is, nagy szükség van olyan lelkekre akik önzetlenek és fontosabb számukra a közösség mint maga az egyén. Az ilyen lélek az aki felébredt. Felébredni annyit tesz, hogy…..