Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csomsy

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film Evan Goldberg és Seth Rogen első rendezése: az Itt a vége (This is The End). Nos, bár maradtak volna a kaptafánál! A történet szerint egy rakás híresség – mindenki saját magát játssza a filmben – összegyűlik James Franco házavató partiján és hirtelen kitör a…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Csomsy 2010.10.22 11:11:53
@nem1rem1: ezt a sjaát idejét energiáját szöveget mellőzd lécci.Minimum hogy segit egyik ember a másiknak.Nem mártir,hogy segitett.
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
A tavalyi Blizzconon már látható volt a lent megtekinthető álhirdetés, viszont akkor nem volt szó arról, hogy a Starcraft II-be is belekerül. A küldetések között az űrhajónkon mindenféle ügyeket intézhetünk, a kantinban pedig egy kijelzőn megnézhetjük a legutóbbi híradót.…..
A II. Vatikáni Zsinat Dignitatis Humanae kezdetű, a vallásszabadságról szóló deklarációja szerint Jézus „a világi hatalmat és annak jogait elismerte, megparancsolta az adó fizetését a császárnak, de félreérthetetlenül figyelmeztetett Isten magasabbrendű jogainak…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Csomsy 2010.05.14 21:38:55
@trix: ezt akárhogyan is nézem, a fogyasztók tudatos átverése amit tudtommal más kategóriákban büntetnek.
Olyan ez mint a mc...alds hamburger,képen jól néz ki de a valóságban teljesen más......
Lehet a tervezőknek emberekre kellene tervezni ruhát és nem fogasokra :)))
A másik fele a dolognak,hogy amig melegek tervezik a ruhákat elötérben a kisfius alkat marad nem a nőies.
Csomsy 2010.05.14 22:37:19
@Gyagyás Tóni: tudom :)

de lehet vele szitani a vitát.
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
Csomsy 2010.05.14 21:54:43
@kovi1970: szedjétek le az aratót a kombájnról ugy közelebb lesz a kabin aztán lehet köpködni :)

egy bunkó pesti :)))
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Csomsy 2010.05.12 09:09:57
@Leonine: Bunkó pesti (tisztelet a kivételnek) lenézi a vidékieket, akik pedig százszor kulturáltabbak, mint ő, sír a szája, mert az ő busza "csak" 6-8 percenként jár. Mi lenne, ha elindulna 6, esetleg 8 perccel korábban?

Ne haragudj ezt tanitják vidéken?
Vagy csak irigyek vagytok?
Mi bunkó pestiek pont leszarjuk,hogy mások mit gondolnak,mert sokan vagyunk.
Szeretnénk egyedül lenni de nem lehet mert ez egy nagyváros,de nem nézünk le senkit.
Viszont az elgondolkodtató,hogy mások milyen frusztráltak,ha folyamatosan mások fikázásával vannak elfoglalva.
Tudom nem mindenki ilyen vidéken sem.
Ők is beirnak ide.De nem zavar :)))
Miután szombaton a Jobbik is nyilvánosságra hozta az egyéni választókerületekben induló politikusainak névsorát, most már csak a politikusok újrahasznosításával elfoglalt MDF és a választók elől egyelőre rejtőzködő LMP jelölt-jelöltjeire várunk. A három legesélyesebb…..
A CW tavalyi terméséből kimaradt sajnos a Body Politic cmű sorozat, pedig a Veronica Marsból és a Moonlightból ismert Jason Dohring és a Friday Night Lights egyik jócsaja, Minka Kelly is szerepelt benne. A történet washingtoni politikusok mellett dolgozó asszisztensekről szólt volna,…..
Csomsy 2010.01.15 12:19:06
@EasyFriend: Na végre egy étkézláb ellenvélemény.
Köszönöm.
Ha mesét akarok nézni akkor az nem a politikáról fog szólni :)
Egyébként valóban nem nézek tv-t kb azóta amióta van internetem,meg tudom válogatni mivel pihentessem meg fáradt agysejtjeimet.
Emmy dijat sok más sorozat is kapott ami teljesen lényegtelen az én szempontomból.
AZ hogy valamely téma valamien megközelitésben pedig számomra taszitó,ne legyen már kakaskodás alapja.
Szeretem ezt a blogot mert sok info ezen keresztül jut el hozzám.De attól még nem kell osztanom az értékitéletét is.Van véleményem,saját.
Csomsy 2010.01.15 12:29:03
@EasyFriend: ki akar népszerü lenni?
A véleménymet közöltem ennyi.
Csomsy 2010.01.15 12:30:03
@Csomsy: bocsi fórumotor akadt nem akorok 28 ugyanolyan témáju hozzászólást :)
Mentem dolgozni.
Pesti majmok, bekaphatjátok - ha valaki Pesthez nem kötődő élethelyzetben ilyet mond, semmi gond nincs, egyszerűen hülye. Ha viszont egy városi újság ilyen címmel jelentet meg főszerkesztői jegyzetet, akkor ott valami valakinél nagyon csúnyán bekattant.Egy nagyon rövid és nem túl…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Csomsy 2010.01.13 11:26:18
@doci606: kedves Doci!

ennyi felesleges diplomás mint nálunk sehol sincsen.
Nézd meg hány diplomás állás van betöltetlenül.
Elárulom rengeteg.Miért?Mert szart sem érnek a googlee-ból összeollózott álltallános diplomájukkal,mert sötétek mint a bün,csak az a fontos ,hogy az iwiw-n bejelőlje őket a diplomások klubja.Tisztelet annak a rengeteg embernek aki kemény munkával szerezte a versenyképes diplomáját.Na szerited hogy van ez?
Csomsy 2010.01.13 11:30:46
@Muad\\\'Dib: A francia szakszervezetek rendelkeznek világviszonylatban a legkisebb taglétszámmal(tudtommal)mégis el tudják érni amit akarnak.Miért mert az egyszerü emberek tömege támogatja őket.Ha valaki sztrájkol az emberek megvonják a vállukat és ők is sztrájkolnak,olyan ez mint japánban a földrengés....mindennapos :)
Csomsy 2010.01.13 11:43:21
@doci606: Én szivesen gyloglok veled ha ez minőségi oktatást hoz.A mai már annyira szinvonaltalan ,hogy komolyan gondolkodok otthoni tanitásban majdani gyermekeim számára.Bár azt hiszem azzal meg a beilleszkedés képességét venném el tőlük........
A tendencia érthető,egyre több tudás egyre több igény-több igény több pénz,ahoz meg diploma kell :)
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..
Botrány. A Fico-féle Smer újra teljes jogú tagja az Európai Szocialisták Pártjának.  Na ilyenkor az MSZP gyorsan kidobja a picsába az Internacionálét meg a testvériséget, és elkezd fideszest játszani. Hogy ezt nem lehet, mert nem engedik be a Sólymot. Meg hogy a…..
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
Csomsy 2009.11.24 15:07:38
@Gazz: A franciáknál azért nincsenek jogai a kisebbségeknek mert egyenlőnek tartják őket,történelmi okokból.Effektive ha te ugyanolyan ember vagy mint én akkor ugyanannyi jogod is van,nem rossz példa.Persze a megvalósitása náluk sem mindenhol jó.Sőt.....
Úgy tűnik, lassan hétköznapi dologgá válik, hogy az ateisták és a hívők (elsősorban a katolikusok) hitvitája az utcán, illetve az utcán látható posztereken zajlik. Még el sem múlt az első nagy felháborodás, amelyet a Brit Humanista Szövetség szervezett, itt is van a…..
Csomsy 2009.11.22 23:45:53
@Dövan: attól hogy nem hiszem el amit mások rám akarnak tukmálni,még játhatok nyitott szemmel,és találkozhatok olyan dolgokkal amiket nem ismerünk......még.De ezt biztos nem a vallás szemszögéből próbálom majd feldolgozni.
Csomsy 2009.11.22 23:47:53
@gyz: 5-10 m kb miért?
Ne vegyük már ojan véresen komolyan .....
:) ly
Csomsy 2009.11.22 23:51:17
@gyz: 5-10 m kb miért?
Ne vegyük már ojan véresen komolyan .....
:) ly
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..