Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabiata

25 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy minél könnyebben megszabaduljunk a felhalmozódott zsírpárnáktól, ismernünk kell a zsírszövetek és a szervezetünk energiaraktárainak sajátosságait...
A címben szereplő vendégmarasztaló mondat egy nemolcsó újlipótvárosi kedves kávézóban hagyta el az újonc felszolgálókislány száját. Fokhagymás Rózsi csak pislogott, mint az a bizonyos béka a kocsonyában. Két évtizede törzsvendég (volt) a helyen, eddig kikészítették neki a pultra a kedvencét és a…..
arabiata 2019.08.10 10:36:33
@csúti csüngőhasú tolvaj: Ha nem tudja, hogy milyen kv-t szeret a vendég, akkor megkérdezi *udvarisan*, és nem szól be. Ez a stílus a helyet húzza le, ahol dolgozik, nem csak őt minősíti.
Az orosz matematikus lány kedvence a CCCP-42382 lajtsromszámú 1958-ban gyártott egykori Aeroflot Tu-104A-as repülőgép...
arabiata 2019.06.25 08:07:03
@teéjesenmindegy: Segítek, jó? A csajnak ez a hobbija. Ha őt ez boldoggá teszi, és senkinek nem árt vele, ( veled ellentétben, akinek hobbija a paraszt, gyalázkodó hozzászólás, és ezzel bánt másokat), akkor csinálja nyugodtan. Egy rep.gép üzembehelyezéséhez nagyon sok negedélyt kell megszerezni. A gép, ha valaha fog is repülni, akkor is csak oldtimer-ként, nem rendszeres utasforgalomban.
Te is kerültél már nem kutyásként összetűzésbe egy-egy kutyás vagy épp kutyásként egy-egy nem kutyás embertársaddal? Gyakran látni, hogy egymást acsarkodva támadja a két fél, holott csak egy kis odafigyelés és megértés kellene ahhoz, hogy az acsarkodás a kutyáké maradhasson. Bármelyik táborba is…..
arabiata 2018.03.01 19:14:59
@Nouby: Nem maradtál le, csak nem olvastad el rendesen a cikket. H a gazda nem tudja, hogy a kutya után fel kell takarítani, akkor miért a kutyát kell megmérgezni?
Meglepő tény, de időskorunkra izomtömegünk és izomerőnk akár 60%-át is elveszíthetjük. Ha a kor előrehaladtával egyre nehezebben áll fel a székből, kimerítőnek érzi a lépcsőzést, és a korábban megszokott séta is megerőltetővé válik, akkor valószínű, hogy az időskorra jellemző izomtömegcsökkenés és…..
arabiata 2018.02.02 09:25:36
www.youtube.com/watch?v=zbgZ38c45_c

A videóban közel 90 éves nagymamák edzenek, bokszolnak. Elmondásuk szerint sokat javult az általános egészségi állapotuk, vérnyomásuk is beállt normál értékre.

Minél idősebbek vagyunk, annál többet kell mozogni, és nem kell megijedni egy kis izzadástól
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
arabiata 2015.07.22 13:35:39
@Pistike1: Cukorbetegség is kihozhat hirtelen dührohamot, a video végén látszik a szemén, hogy fogalma sincs a történtekről.
"Consti" rádiójának harmadik (nyolcból harmadik) részét hallhatjuk, ebben a részben az ötvenhatos szovjet támadó és a magyar védekező haditechnika összehasonlításáról elmélkednek. Itt a szovjet oldal helyzetére, a végjáték néhány érdekes momentumára, valamint a…..
arabiata 2015.06.18 15:05:14
@Dávid Kiss: A lövés által létrehozott lökéshullám hatására gondolsz, amikor az elfújja a lángokat? Kigyulladt olajkutaknál is használták ezt a módszert, lásd. a Félelem bére c. film. Első hallásra nem volt tiszta, hogy a küzdőtérben, vagy a járművön kívüli tűzre gondoltak-e.
Nem tudom, volt már ennél szebb nap is, be kell hogy valljam. Az égbolt felettem úgy nézett ki, mint egy elhanyagolt palacsintasütő alja, olyan november illatú szél fújt, aminek éle van, vagy mije. Persze jó ez ilyenkor, amikor közeleg a tél, pont ilyenek is kell lennie, úgyhogy nem…..
Alibanya jegyzetel A randiguru 2014.10.15 08:44:16
  Átlagos egy szerda volt azon a napon, amikor ezt a drámai nyilatkozatot olvastam, egy randiguru tollából. Semmi jele nem volt annak, hogy ilyen felkavaró esemény fog bekövetkezni. Nem potyogtak szeplőtelen férfiak az égből és a szél sem fújt. Felkeltem, ahogy szoktam, vagy fél…..
arabiata 2014.10.18 23:55:55
@Pixynor: A vakság is egy látásmód, csak nem látszik kifelé:)
Informatikusként dolgozom, egyik napról a másikra beleuntam a napi 12-14 órai konyhai munkába, és bevillant, hogy van egy kényelmesebb szakmám is.
Szoktam főzni, és minden, ismétlem, minden házimunkát megcsinálok ha kell. Persze van olyan nő aki ezt férfiatlannak tartja:(
arabiata 2014.10.19 00:09:09
@Pixynor: Te egy ritka kincs vagy. Ha egy férfi egyedül is meg tud élni, akkor a megszokott kaja+nuni+kiszolgálás dolgokkal nem lehet megfogni, megtartani. Ekkor már komoly szellemi partnernek kell lenni hozzá. Vagy csak most magamról filózgatok itten?
arabiata 2014.10.19 00:28:23
@Pixynor: De egy ilyen férfi nem enged annyi beleszólást az életébe mint egy papucs. Hamar kizavar a konyhából, ha valami nem tetszik neki:)

Szerintem nagyon sok közös témánk lenne még, de inkább más virtuális formában ha Neked is megfelel. Ha igen, akkor keresni foglak a neten, és válaszolj.

Sajnos mostanra pilledtem el a whiskey+forralt bor+csilis bab+ pörkölt feladattól, de jó éjszaka kívánásként itt az egyik kedvenc zeném:
www.youtube.com/watch?v=3Yuqxl284cg

Erre azért még válaszolj
Alibanya jegyzetel Zsákutca 2014.10.14 09:24:26
Már megint. Zsákutca.   Sokszor nem értem magamat. Már kezd unalmas lenni a dolog, mi bajom is van nekem? Lehet szakemberhez kellene fordulnom. Azt hiszem egész jól vagyok, aztán jön egy barom apróság és kibillenek mindenből. Tegnap még egész jól voltam, sőt nagyon jól, vidáman gondoltam a…..
arabiata 2014.10.15 08:24:12
@Star Lord alias Micellás Zsizell:
Mundjuk úgy, hogy van olyan nő aki mellett eszembe sem jut nézelődni, hiszen őt mindenkinél különbnek látom
arabiata 2014.10.15 08:28:29
@Alibanya1:
Az intelligencia "terhével" együtt kell élnünk, sajnos-szerencsére nem dobhatjuk le mint a fölös kilókat. Mindketten kilógunk a soról, de fennséges érzés egy hasonszőrűvel találkozni:)
arabiata 2014.10.15 22:19:48
@Hoppácska: Kiskegyed intelligencsia eggyütthatólya a hej(ly)esen leírt szók análizálása alapján igen magos,999. Ez eddig csak egy embernek sikerült, Hoppácskának.

Isten hozott ebben a szűk körű keserédes klubban:)
Igen, még a gugli is ünnepli, mint jeles napot. Én valahogy lelkesebb vagyok a tavasz első napjától, persze ez lehet valami régimódi dolog, és örülni kell a tél, a hideg, és a sötétség közeledtének is.   Szeptember közeledtével nagyon lelkes voltam, hogy hoppá mindent rendbe…..
arabiata 2014.09.25 15:59:58
@notC: Rossz lehet neked, ha csak ilyen "férfiakkal" találkoztál. Amilyen elvárásokat támaszt egy nö egy kapcsolatban, olyan férfit kap vissza.
arabiata 2014.09.25 21:23:52
@notC: Bocs, nem akartalak megbántani, csak olvasva a női kommenteket, mintha mi csak az általad leírt 3 dolgot tartanánk fontosnak, pedig "csak" társat keresünk aki időnként megdícsér, és aki mellett büszkén feszítünk, hogy "figyú_világ_ez_a_nő_engem-szeret". Ezen a témán még kb. az emberiség kihalásáig lehetne eszmecserélni, közös eredmény nálkül:)
Tavaly a BBC az űr Gréta Garbojának nevezte Valentyina Tyereskovát. Ma űrrepülésének 51 évfordulóján néhány ritkán látható képpel tisztelgünk a világ első űrhajósnője előtt. Tyereskova űrrepülésével halhatatlan lett, égi utazását egy üvegmozaik is…..
arabiata 2014.06.20 07:59:59
@Hoppácska: Király vagy:)
A mai napon egy nagyon kedves családtagom ballagott el általános iskolájából Budapesten (Gazdagrét). Felkészültünk az ilyenkor szokásos napsütésre, gyereksírásra, semmitmondó sablonisztikus előadásokra- műkönnyekre és a halotti torra emlékeztető elmúlás érzését keltő…..
arabiata 2014.06.15 20:36:13
@_most_: Valószínüleg azon kevés emberek egyike vagy, aki pontosan látja hogy mi a (nem)hivatalos irány.
Sikerül egymást egyformán szeretni? Gondolom nem, de talán jó esetben ide oda billeg a mérleg, és néha egyiknek, másszor a másiknak fontosabb kicsit a kapcsolat, illetve hol egyik, hogy a másik lapátol bele több érzelmet. Legalábbis remélem, hogy így van. De. Mi a helyzet, ha…..
arabiata 2014.06.12 14:54:24
@Hoppácska: Pontosan, ahogy titeket is csak odafigyeléssel, józan igényekkel, változatossággal lehet megtartani!!, így minket is. Sajnos születésünktől fogva kiszolgá(t) egy vagy több nő, így ehhez is hozzászoktunk.
arabiata 2014.06.13 08:58:06
@Pixynor: A férfiak többsége kimondatlanul egy dugható házvezetőnőt keres, és lealacsonyítónak tartja a házimunkát. Ha a ffi szívesen, és jól csinálja ezeket a dolgokat, akkor hagyni kell + dícsérni. Cserébe mondjuk meg lehet csinálni a reggeli szendvicsét, a dolgozóban dicsekedni fog vele.:)
Akkor én nyúltam mellé, nem éreztem, hogy valaki le akarná bontani ezt a falat.
Az anyamód nélkül kihalt volna az emberiség, az a gondom, hogy az idősebb nő rokonok, stb. nem világosítják fel a jövendő apukákat a várható nehézségekről. Sok kapcsolat pont az anyamód során megy tönkre, mert apu nem érti, hogy miért lett egy dugás után másodrendű állampolgár. A természet fintora, hogy a ffi szexuálisan leaktívabb időszakában "tiltódik el" a dologtól, pont a szex következményeként.
Ha a dugás témában *lelkileg* mindketten elégedettek, akkor ez sem akadálya a hosszú kapcsolatnak.
A stabil partnerség pedig - ahogy írtad - a legalapvetőbb egy normális kapcsolatban.
A hétfői diáktüntetések után gyorsan elterjedt az Apple laptoppal az ölükben tüntető lányok képe. Sokan viccet csináltak belőle, sokan bizonyítékot láttak benne arra, hogy igazából csak a rózsadombi fiatalok jöttek tüntetni a tandíj ellen. Őszintén remélem, hogy ha a…..
arabiata 2012.12.13 21:25:00
@sanyix: pl. szakácsként külföldön évekkel ezelőtt 1000 USD-t kerestem megy egy hónap alatt. Szerinted csak kurválkodással lehet pénzt keresni? Ha a troll szintnél magasabb válaszod van, szívesen olvasnám.
Végre megtudhatják a férfiak, hogy hogyan is néznek ki a próbálkozásaik a gyengébbik nem szemével nézve, a hölgyek pedig láthatják, hogy milyen az elutasító viselkedés a férfiak szemszögéből egy új internetes kisfilm segítségével. „Meghívhatlak egy italra?" „Jössz…..
arabiata 2012.12.13 21:18:07
@Ginlia: 52 vagyok, több mint 10 éve párkapcsolatban. Örülök, hogy megismerhetem a véleményed a témában - asszem egy ritka intelligens egyed vagy - , az udvarlás, a másik nem iránti érdeklődés örök, hiszen az élet alapja.
Párbeszéd nélkül mindig csak rosszabb lesz a helyzet, ezért írogatok itt lelkesen.
Humorból is sok féle van, a tortadobálóstól a szarkasztikus angol humorig. Az udvarlás, ismerkedés kicsit hasonlít egy termék eladásához, csak itt én vagyok a termék, és vevőt keresek rá:) Régiesen kifejezve: ajánlom magamat.
Sajnos kevés emberrel tudok beszélgetni - akár neten keresztül is - szóval, ha van kedved beszélgetni, küldj egy üzit.
V8 / 4.554 cm3 / 235 PS / 403 Nm @ 2.500 / 4WD egyedi kívánságra 8.000 cm3-es (420 PS) vagy 10.000 cm3-es (700 PS) V16-os (dupla V8) vagy 27.000 cm3-es feltöltős (V12, 1.500 PS) Rolls-Royce Merlin repülőgép motorral is rendelhető (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Timelord Villamosutazás 1943-ban 2012.08.26 08:23:00
1943-ban a Budapesti Székesfővárosi Közlekedési Rt. (Beszkárt) kalauzhiánnyal küszködött. A munkaerőhiány enyhítésére és a kalauzok munkájának gyorsítása céljából a vállalat átalakította a jegyrendszerét. 1943 augusztusában bevezették az ún. "előreváltási rendszert".  Ez azt jelentette, hogy az utas…..
Elnézést, hogy ilyen sokára folytatom a blogírást, de amíg Ausztriában voltam az A1 nettel kicsit problémás volt. Ez idő alatt sokat gondolkodtam, hogy folytassam e a Mauthausen bejegyzést, végül úgy döntöttem igen. Hisz amúgy is az a véleményem, hogy mindenkinek meg kéne néznie…..
A Jaguár XK120-ból átalakított Flajole Forerunner első pillantásra levett minket a lábunkról és már számolgatjuk, van-e 200 ezer fontunk (70 millió forintunk) rá. Nincs, de ettől még megmutatjuk. 1953-ben még Jaguar XK120-ként gördült le az angliai Coventryben a…..
A legegyszerűbb adatgyűjtős trükknek dőlt be naiv álláskereső, aki 1000 forintot utalt egy fickónak, aki ezért cserébe beírta a nevét egy füzetbe legjobb esetben, egyéb munkaközvetítés nem történt. A hirdetések a workwaykft@gmail.com címről érkeztek, de az Álláskereső bolg…..