Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyitraig

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Kínai délnyugati részén, a Világörökségi cím elnyerésével ismertté vált legújabb természeti kincsek a "danxiák".   A danxia  szó egy vöröses színben pompázó felszíni formát jelent, melynek szó szerinti jelentése "rózsaszínű felhő" vagy "vörös napsugár", mely…..
A kormány rendre beleüvölti a nagyvilágba, hogy mi igenis magasról teszünk a nyugat-európaiak szempontjaira. Félő, hogy így előbb-utóbb egyszerűen le fogunk kerülni a mentális térképükről. Eredeti terveink szerint a mai napon, a karácsony előtti utolsó megjelenésünkkor a…..
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..
nyitraig 2010.10.27 13:31:41
@Dillinger: A gond szerintem, hogy a mostani választásoknál nem arra törekedtek a választók, hogy a lehető legjobb nyerjen, hanem, hogy biztosan ne az MSZP. Ez így nem választás. Csömörből vödörbe.
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
nyitraig 2010.10.21 13:02:23
Folytatódik a kiegyensúlyozott állami gazdálkodás megteremtése a költségvetés bevételi és kiadási oldalának összhangba hozásával, az állami jó és a magánvagyonok közötti egyensúly továbbformálásával – jelentette be a tizenkilencedik akciótervének ismertetésekor…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
nyitraig 2010.10.08 14:53:44
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
nyitraig 2010.10.06 12:16:35
@belekotty: Hopp, az ilyen ember fogadja el a 40% császár arányt. Elvégre nyilván mind a 40%-nál valami nagy bajtól mentették meg a gyereket. Apucik biztos bevették és terjesztik az igét, hogy ezentúl minden nő csakis császár, mert különben hopp.
Meg persze nem vagyunk a vadonban, hogy hüvelyen keresztül szüljünk. Különben is tök gusztustalan az egész.
Le vele. Apák meg mit keresnek ott? Valami hülye orvos elkezdte ezt Magyarországon, hogy beengedi az apákat a szülőszobába, abba az undorba. Felháborító. Szerencsére azt a rohadékot, aki kitalálta a szülőszobába az apukákat jól meghurcolták annak idején. Ja, most jut eszembe ez a némber volt az is. A Geréb Ágnes.
nyitraig 2010.10.06 12:21:37
@Billy Cole: Waldorfról hallottam, sztem hülyeség, de magánvélemény, Védőoltás mind megvan, csapvíz, kenyér a boltból.
De, ha valaki sütne 30km környezetemben rendes kenyeret tőle venném :). Az étkezés iránti igényesség nem hiszem, hogy otthonszülés függő :)
nyitraig 2010.10.06 13:19:43
@belekotty: nyugi pajti, tudom, te mindent tudsz, pont ezt írtam.
  Tegnap éjféllel lezárult Demszky20: Szerettem Budapestet jeligéjű pályázatunk (a poszt nyitányaként ergé kolléga versenyen kívüli fotója látható), a metrós péniszpumpától a szociofotóig meglehetősen sokszínű a mezőny. Mivel videóval senki sem nevezett,…..
Két hete apám megkérdezte, hogy volna-e kedvünk Dórával ellátogatni egy magánvadasparkba. Volt. A helyszín egy 13 hektáros erdő, amit egy vállalkozó megvett magának, elkerítette, majd benépesíttette. Jelenleg vagy egy tucat szarvas, több dámvad, néhány őz és jópár vaddisznó…..
Mindenki ismeri az otthonszülés bírósági eljárás alatt álló pápanőjét, aki Birkenstock-szandálos szektája élén azt próbálja elfogadtatni a hatóságokkal, hogy a nők önrendelkezési jogának része életveszélynek kitenni a megszülető gyereküket. Gollam Ágnes - a név…..
nyitraig 2010.05.25 10:11:37
@uruk.hai: Csak azért írtam le, hogy mások is lássák a média mennyire felkapja, ha otthon történik gáz. Azt persze nem kapják fel, ha kórházban cseszik el a dolgokat, oxitocin, stb segítségével. Mi otthon szültünk, de szülés előtt több kórházat is felkerestünk, nem volt eldöntve előre az otthonszülés. Úgy vettük észre a kórházban az életben maradás kockázata jobb, de az egyéb sérülések veszélye sokkal nagyobb (és szinte biztosabb) Összeségében néztünk, ami nálunk az otthonszülés oldalára dőlt. Ettől függetlenül, ha lenne normális választási lehetőség otthonszülésben, azt nem bánnám...
Mert így, hogy egy szervezet van monopol helyzetben, verseny nélkül...gáz