Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magil

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bene Krisztián gyermekorvosra másodfokon akár 8-10 év feletti börtönbüntetést is kiszabhatnak előre kitervelt, különösen kegyetlen módon elkövetett emberölési kísérlet miatt. „Nagyon jó iskolákba járt, példás családi neveltetés, magasan kvalifikált, orvos-közgazdász, jó kapcsolatai vannak,…..
A szőnyegválasztásban az a legnehezebb, hogy többnyire szerelemből történik, ezért nem gondolkozol. Meglátod és nem nézed, hogy hányas a lába, mennyit keres vagy hogy milyen a szemöldökének az íve. Egyszerűen csak beleszerettél és vele akarod leélni az életedet. Ez persze nagyon jó az életben, de…..
 Már két interjút adott Lopez a különköltözés óta. Egy Vanity Fair címlapot és egy US weekly címlapot ért a buzgalom, az előbbi elég nagy megtiszteltetés még egy Lopeznek is (bár volt már ott címlapon régebben is). Most áldozat üzemmódban van, Marc Anthony-t szidja,…..
Jobban teszik a multik, ha önként átadják minden vagyonukat a hazai rászorulóknak, mert ha egyszer elindul a vasvillás menet, tuti nem ússzák meg. Például itt van Krisztina, aki szerint az évente megsegélyezett magyar árvízkárosultaknak kellene adományokat gyűjteni, nem pedig a 20…..
magil 2010.11.08 13:42:18
@RaveAcE: Engem megszerezne (ha nem is vásárolnék eleve ott)
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Klasszikus magyar mentalitással tojták le a fogyasztókat az alant következő, botrányos kajaügyben. A főszereplők a SPÉKÓ, a United Food és a lisztérzékeny fogyasztók. A SPÉKÓ (Speciális Ételek Konyhája) orosházi cég és glutén- tej- és tojásmentes meleg ebédek…..
magil 2010.02.17 10:48:03
@megélhetési sünöző - Mindenkit megsünözök!:
Szerintem te pusztultál volna ki...
Amúgy meg, az őskorban nem is fogyasztottak glutént (pl kenyeret) - ettek helyette bogyókat meg mammutot