Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolta

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéri Ádám előadásában egy letűnt korszak vizuális kultúráján, az idő során magukat újra-és újraértelmező vizuális kódok bemutatásán keresztül ér el a jelen képnyelvéhez. Ehhez maga a magyar koronázási palást és az azt rekonstruáló, üzeneteit dekódoló tudományos…..
Március 10-én este hat órától a festőművész, grafikus és a MKE tanszékvezető egyetemi tanára Kéri Ádám tart előadás a Kolta Szabadegyetemen.Előadónkról röviden: 1963-1969: a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán Bernáth Aurél és Kmetty János voltak a…..
Kedves volt és eljövendő látogatók.        Akik jelen voltak, azoknak nagyon köszönöm, és az eljövendőkben oldottabb és barátibb hangulatot ígérhetek, meg vendégmarasztaló zsíroskenyeret, ami jól itatja majd a büfépult mögött sorakozó…..
A szabadegyetem ingyenes, de aki mindenképpen támogatni szeretne minket megkönnyebülhet, a felajánlott összeget köszönettel elfogadjuk.Regisztrálni sem szükséges, az előadások szabadon látogathatók. Az ELTE és Pázmány Bölcsészettudományi Karain, a főbb fővárosai…..
 Nièpce: La table servie…..
 Az Kolta Szabadegyetem első félévének előadásai:                           2010. február 10. 18 óra…..
"Az összes fénykép a tér és idő struktúra egy meghatározott metszéspontjának lenyomata, időkonzerv, mely megőrzi és tanulmánozhatóvá teszi azt az idő- és térszeletet, melyet a fényképész belesűrített. A valóság minden mostani és következő pillanata potenciális…..