Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spookje

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Felpörögni látszanak az események bittorrentileg, ezért mi is visszakanyarodunk kicsikét. Volt ugye egy ügy múlt héten, amiben a Warner szólt a T-Online-nak, hogy lopják a 300 c. filmjüket, erre a szolgáltató felszólította ügyfelét, hogy ilyet többet ne. A Homár aztán kiszedte a…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
spookje 2007.06.22 11:00:25