Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocky_ramone

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
rocky_ramone 2018.05.22 15:19:43
@Grand Prix 1801: Zsidózni annyira 2008, ápdételjed már a szoftvert!
Amióta Rogán Cilike szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a kanális hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a TV2. Andy Vajna összeharácsolt csatornája szellemileg az Anettka TV színvonalát hozza, miközben politikailag az Echo TV babérjaira tör. Szalai Vivenről annyit…..
rocky_ramone 2016.12.15 13:05:38
@Zsoltbacsi: Aranyérmet nyertél a csúcsbéna párhuzamok olimpiáján. Míg egy századrangú, trágya politikusnak vagy celebnek papíron sem erkölcsi kötelessége a tárgyilagosságra törekedni, addig egy híradónak nevezett valaminek - ami történetesen az egyik legnézettebb, országos csatornán megy - igen. Úgyhogy az általad védelmezett foshalom (hívják azt Fidesznek vagy TV2-nek) sajnos védhetetlen.
rocky_ramone 2016.12.15 18:44:55
@Zsoltbacsi: Nem marja ki a szemedet a saját izzadságszagod, amikor a TV2 mindennél szánalmasabb erőlködését először Terry Black, majd Vona száz évvel ezelőtti megnyilvánulásaira, majd az amúgy szintén csúcsbéna Napkeltére hivatkozva próbálod mentegetni?
rocky_ramone 2016.12.15 21:26:07
@Zsoltbacsi: Igazad van, egymilliárd fideszes légy nem tévedhet. Ám ettől még módfelett béna érvvel próbáltad védeni a TV2-t, sorry.
Amióta Orbán kilövési engedélyt adott Vona Gáborra, a komplett fideszes genyósajtó rászállt a Jobbikra és elnökére. Nincs határa az alpáriságnak: befotóznak Volner János szeretőjének szoknyája alá, Terry Black-kel buziztatják Vonát, lejárt szavatosságú sztorikból taknyolnak össze lejárató…..
rocky_ramone 2016.12.09 10:00:13
@wolves841b: "A másik Vona Gábor, aki Orbán legjobb tanítványaként előbb figyelt és tanult tőle, majd nagyra nőtt és korábbi mesterére támadt. És ennyi."

"Vonáék rendesen kapják az ívet a Habony-médiától - kábé abban a stílusban, ahogy azt a Kurucinfótól megszokhatták a Jobbik ellenfelei az elmúlt 10 évben."

Elég szarul mentegeti, ami azt illeti.
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
rocky_ramone 2016.12.06 08:54:53
@Bricostro: Egészen pontosan!
Egyre vadabb eszközökhöz nyúl az Együtt nevű viccpárt, mióta úgy döntöttek: mindenkitől elhatárolódnak és majd ők Külön fogják megdönteni Orbán rendszerét. Szigetváriék régóta mellékvágányon vesztegelnek: Bajnai lelépése óta csak porlad a párt, önálló arcél nincs, a társadalmi támogatás…..
rocky_ramone 2016.10.20 21:09:57
@werecke: Árpi bácsi előzőleg nem hergelt egy rakás félkegyelműt arra, hogy trollkodjanak a más politikai nézetet vallók összejövetelein, plusz nem lopta szarrá egy maffia élén az országot. Úgyhogy hangyányit béna a párhuzamod.
Már megint,ugye? Mi az, hogy legjobb? Mi az, hogy legrosszabb? Tudjuk, hogy mennyire szubjektív ez az egész, de be kell látnunk, hogy kevés zenekar van, amelynek minden egyes termése aranyat ér. Vannak olyanok, ITT találtok is egy listát róla, ez az összeállítás viszont közelről sem…..
Hosszú idő után ítélet született Budaházy György és tettestársai ügyében. Budaházy első fokon 13 évet kapott – ha a másodfok is rábólint, feltételesen sem szabadulhat. Bűnösnek találták társtettesként elkövetett terrorcselekmény, felbujtóként testi sértés és kényszerítés bűntettében, mindezt…..
  A politikusok a kedvenc bűnbakjaink, szinte mindenki őket teszi felelőssé, történjen bármi is az életben! Azzal vigasztalod a lelked, hogy azért nem értél el semmi említésre méltó dolgot az életedben, mert nem az van kormányon akit te szeretnél!Azért verted magad adósságba és azért nem…..
rocky_ramone 2015.08.04 20:27:50
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Így beszél egy másokra mutgató lúzer. Egyrészt a helyzet az, hogy ebben a pöcegödörben is rengetegen élnek, akik képesek voltak élhető mindennapokat teremteni maguknak. És nem csak azok, akik lóvés családba születtek, netalántán vannak politikai összeköttetéseik, hiába szeretnék ezt hinni az autóstáskás, ételhordós gyűlölködő prolik. Sőt, bármily hihetetlen, Kubában, Mexikóban, Kazahsztánban is élnek olyanok, akik kitörtek a mocsokból. Nem mondom, hogy a politikusoknak nincs szerepük abban, hogy egyre nehezebb a helyzet (nagyon is van), de elsőként ajánlatos mindig a saját háztájon söprögetni. Arról pedig nem is beszélek, hogy a politikusokat a "keményen dolgozó kisemberek" választják.
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
rocky_ramone 2015.04.06 12:28:30
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Na, egy - feltehetően - halmozottan jobbikos vagy simán antiszemita fideszes nyomorult jóvoltából ismét eljutottunk a zsidózáshoz, taps! Amúgy mindig érdekelt volna, hogy a szellemi kútmérgezés hozzád hasonló áldozatai hogy viszonyulnak ahhoz, amikor elvbarátaik habzó szájjal zsideszeznek:)
Memento70 Elkezdődött… 2014.09.01 08:47:28
Karinthy Ferenc Naplójában emlékezett meg 1939. szeptember 1-ről. Mint nemrég érettségizett diák, aki ráadásul az uszodák környékén is élte napjait, időnként írt a különböző sporteseményekről az Est lapoknak. Szórakozás is volt ez neki, másrészt pedig pénzkereset is,…..
rocky_ramone 2014.09.02 11:57:42
@Wagem: Gyerekgyilkos egy szó, te gumicsizmás. Előbb meg kéne ismerkedni a magyar helyesírás alapvető szabályaival, utána lehet nagymagyarkodni. És nem a fél világ gyűlöli a zsidókat, cigányokat, arab vagy török bevándorlókat (ki melyiket), hanem egy primitív, bunkó csoport, akik minidig másra rázzák az öklüket saját nyomorukért.
Szerte a világon mindenfelé, vesztésre áll a munka a tőkével szemben –  s ezt nem más írja, mint a baloldalisággal legkevésbé sem vádolható Economist.   A gazdasági lap cikke rámutat arra, hogy a 80-as évektől kedve világszerte csökken a munkáért fizetett pénz az…..
rocky_ramone 2013.12.05 19:02:46
@Sírköves Slomó: Vigyetek már bele valami változatosságot, minden netfasiszta balfasz ezzel indokolja, miért nem vitte többre annál, mint hogy a világ lúzere legyen:D
Szinte minden ellene felhozott pedofil vádat elismert Ian Watkins, a walesi Lostprophets volt énekese. Watkinst többrendbeli pedofil bűncselekmény elkövetésének gyanújával tartóztatták le még tavaly decemberben, de egészen idáig indulatosan tagadott mindent. A beismerő vallomást…..
rocky_ramone 2013.11.27 16:31:36
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Szánalmasan béna vagy.
A rendszerváltás utáni időszakba nagy reményekkel vágott bele annak idején a magyar társadalom. Aztán sorra jöttek a pofonok és csalódások, napjainkra pedig eljutottunk oda, hogy generációk sírják vissza a Kádár-korszak kiszámítható létbiztonságát. Magyarországon semmi…..
rocky_ramone 2013.09.30 18:34:41
@ephart: Amikor az egysejtű elvbarátaid zsideszeznek, arra hogyan reagálsz, barom?
Kaptunk egy továbbított emailt. Ellenzéki provákáció vagy kiszivárgott levél? Ki tudja ..."---------- Továbbított levél ----------Feladó: <dunakeszi@fidesz.hu>Dátum: 2013. június 3. 17:09Tárgy: Bajnai Gordon Dunakeszin -…..
rocky_ramone 2013.06.04 13:04:35
@lomposfarkas: hát ez valóban baszottul színvonalas.
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
rocky_ramone 2012.07.10 23:41:21
@Anti Anyag: Tudod, ez a kutya nem gyújtogatott, nem molotov-koktélozott, meg tört össze parkoló autókat megannyi félkegyelmű fasz társaságában. Így hát a párhuzamod, hogy úgy mondjam, sántít.
Eljött a nyár legmelegebb hete: vasárnap megkezdődött az idei Budapest Pride Fesztivál, szombaton pedig megrendezésre kerül a szokásos melegfelvonulás. E rendezvény kapcsán az ember rengeteg beszélgetésbe bonyolódik, és hát mi tagadás, rengeteg hülyeséget hall. Az elmúlt…..
rocky_ramone 2012.07.07 02:03:31
@nyekk: Megint egy provokáló náci, aki az erkölcs bajnokaként a zsigeri és tudatlan gyűlölet mindenhatóságát hirdeti. A tiltás, feljelentés, fenyegetés leginkább a magadfajta tehetetlenek közkedvelt eszköze, mert az észérvek fegyverével nem képes harcolni.

Ha nem tetszik a "rendőrterror", takarodjál te más országokba.
Michael Knight IMF a barátunk... 2012.04.27 10:46:00
Amolyan magyarosan szembeköpte Bayer, Bencsik, Bogár és Kerényi urakat, és velük az összes békemenetes népnemzeti bohócot a miniszterelnök, amikor menetrendszerű rádióinterjújában kifejtette, - mit kifejtette? Egyenesen leszögezte! -, hogy rosszindulatú értelmezés az,…..
rocky_ramone 2012.04.27 15:54:39
@Sir Galahad: "Érdekes, eddig azért ment a sírás-rívás, hogy miért nem tárgyal Orbán az IMF-fel - most meg azért, mert elkezdődtek a tárgyalások."

A tárgyalások miatt maximum a Vonáék rinyálnak, a többiek meg jóízűen röhögnek, mekkora udvari bolondot csinált magából Viktor Király.
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
rocky_ramone 2012.04.16 15:17:43
@Barát Csaba: Magyar az, aki annak vallja magát. Nem az, aki 2012-ben rovásírásos pólóban bohóckodik.
Subba Eközben a Margitszigeten 2012.04.11 12:30:00
VIA..
rocky_ramone 2012.04.13 17:31:47
@xanax: Gondolkodjál már! Onnantól fogva kire ráznátok az öklötöket, amiért egy bármit is felmutatni képtelen, frusztrált fasz lett belőletek? Sokkal jobb ez így nektek.
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
rocky_ramone 2012.04.04 20:39:23
@Frizuravarjú: Mel Gibson pont olyan magáéleti problémákkal küzdő, komplexusos fasz, mint az elvbarátai.
Subba Bubba iz back! 2012.02.12 10:16:00
rocky_ramone 2012.02.13 23:50:15
@The brain: Nem gyanús, hogy egy libsikommunista gyülekezet védelmében hőzöngsz, barom?
Subba Hofi, hiányzol! 2012.01.17 11:16:00
/thx zmn/..
rocky_ramone 2012.01.18 13:08:06
@pepin_nymburk: "hanem együtt vadászott az elvtársakkal, meg Solymos Tóni nevű cimbijével" Ez épp olyan nyomorult jobber hazugság, mint hogy Göncz Árpád meg Mécs Imre besúgók voltak.

"Plusz egyszerű pártagságot felemlegetni egy olyan országban, ahol gyakorlatilag egy csomó beosztáshoz kötelező volt a tagság"

Csodálkozni fogsz, maci. Voltak, akik elvből nem vállaltak ilyen pozíciókat. Azok pedig, akik pedig elvállalták, ma meg véres szájjal kommunistáznak, finoman szólva is elmehetnek a picsába.
rocky_ramone 2012.01.18 13:56:36
@almtz: "Egyetlen szó sem igaz abból, hogy a férjem és Kádár jóban volt egymással. Csupán legenda az, hogy összejártak, vagy együtt vadásztak. A férjem éppúgy tartott Kádártól, mint bárki más. Nem is értem, miért akarnak párhuzamot vonni kettőjük között, hiszen a párom munkája során csak egy műsorszám volt Kádár" - mondja Ildikó, Hofi Géza özvegye.

Különben mi az, hogy újságoTOKban? Miért az a kényszerképzete a legtöbb hülye jobbernek, hogy Orbán kritikusai automatikusan baloldaliak?
rocky_ramone 2012.01.18 19:52:16
@elmbentria: Elképzelem, amint ti, zavart személyiségű ovináci hülyegyerekek egész nap ilyenek után kutattok a neten, aztán miután kínkeservesen találtok egy ilyet, kiveritek örömötökben, hogy mekkora csapást mértetek a világot átszövő cionizmusra. Hát további jó "szabadságharcot", faszkalap.