Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobo82

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire jött rá Táncsics a börtönben? Hogy nem ő van bezárva, hanem az ajtó. A jól ismert poént most valahogy alig találom viccesnek. A Táncsics név és a hozzá kapcsolódó díj a mindenható magyar kormány jóvoltából sajátos megvilágításba került. Nem tudtuk mi hiányzik…..
Kobo82 2013.03.15 10:39:27
@Crass:
Csak keress rá erre a jó emberre: "A szamosháti Csengerben született, Csegöldön, Fehérgyarmaton nevelkedett. Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa. " Remélem, azzal tisztában vagy, hogy ez a hithű magyar úriember olyan időkben járt a moszkvai egyetemre, és lett ott tudósító, ahová akkoriban nem juthatott el fű-fa-bokor, csak a rendszerhű emberek.
Kobo82 2013.03.15 10:51:29
@Cubase:
Ilyen az élet. Az még nem is zavarna annyira, ha valaki attól tartja magát igaz magyarnak, hogy testméretű kokárdát aggat magára, de ha még gondolkodni sem tud, az annál inkább probléma.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Kobo82 2012.09.19 13:50:41
@Richmond23:
Szerintem nagy meglepetés fog érni, ha megteszed hendivel a bayernt. A valencia a spanyol bajnokságban egy reál elleni idegenbeli döntetlennel és egy barca elleni szűk egy gólos idegenbeli vereséggel nyitott, tehát nem annyira rossz csapat, mint azt gondolod. A bayern a német bajnokságban messze nem játszik ilyen erősségű csapatokkal.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Kobo82 2012.09.14 11:44:42
@Szabi00000:
Én is majdnem ugyanezt rakom az egyikre, annyi módosítással, hogy az Eisbaren helyett a Reims-Montpellier V megy. Bár elég cinkes, de ha nem akar a Montpellier lemaradni, muszáj nyernie egy friss feljutó ellen, Bl ide, Bl oda.
Kobo82 2012.09.14 12:22:59
@TorpeRaul:
Meglehet bizony, bár a tegnapi 3,05-ös vendég odds jobban tetszett. Meglepetés szelvényemre be is tettem.
kaposvár-újpest V, 2,59
Monaco-Dijon D 3,1
Syrianska - Norrköping H 2,4
De Graafschap - Maastricht V 3,75 :)
Azért csak erre, mert elég hektikus a csapatod, ha a debrecen elleni játékot hozza, a kaposvár pedig a pápa ellenit, akkor sima ügy. Kölcsönadjuk Rudolfot erre az egy meccsre?:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Kobo82 2012.09.13 07:03:28
A tegnapi Lucena-Sd Logrones V 3,9-es szorzós tippemmel nagyon mellélőttem, szerencsére a másik meglepetésem jött ill. a brazilok is hozták
Alcoyano-Tenerife H 3,7 Ok
Real Jean-Caudal H 2,00 Ok
AtléticoMG-Sao Paulo H 1,75 Ok
Vasco-Palmeiras H 1,73 ok 200-->4480-ft

A mai kínálat foci terén nagyon silány. A bundás finnek meccsét néztem ki: Kups-Turku V 2,44. Kups otthon a 2. legrosszabb 4-2-7-es mérleggel, ráadásul nemrég kapott otthon egy 6-ost a másik Turkui csapattól. Igaz a Turku sem az idegenbeli játékáról nevezetes 3-3-4. Mégis vendéggyőzelmet várok. De finneknél talán érdemes a 2,5 overre is fogadni, általában szarják a gólokat.
Izraeli bajnokság Ashdod-Beitar H 1,7.
A legutóbbi bajnokságban az Asdod a felsőházban harcolt a kupaindulásért, a Beitar az alsóházban végzett. Az Asdod múlt évi alapszakaszbeli hazai mérlege elég jó, 15 meccs 10gy,4d,1v, Beitar idegenben harmatos 4-2-9. Az idei bajnokságot az Asdod 1 hazai és 1 idegenbeli győzelemmel indította, míg a Beitar 1d,1v. Az utóbbi két év bajnoki meccsein az Asdod hazai pályán 2x 3-0-ra nyert a Beitar ellen.

Jégkorongot nem igazán szeretem, amit eddig kinéztem belőle, az a Rögle-Lulea V, 2,22. Utóbbi az európa-ligában mindenkit szétcsap, előbbi most juthatott fel, mert 2010-ből látok legutóbb egymás elleni meccset. Lulea legutóbb alapszakaszgyőztes volt, de a play-offban hamar megunta a küzdelmet.

Valakinek van valami jó tippje jékkorongra?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől.…..
Kobo82 2012.09.07 12:41:01
@Walter Sobchek:
Elgondolkodtató. A horvátokat ismerve inkább könnyelműségre gondolok, jellemző rájuk.
Kobo82 2012.09.07 13:49:59
@Walter Sobchek:
Lehet, hogy igazad lesz, megnéztem a Grúzok eredményeit, és Fehéroroszokét. Mindketten produkáltak érdekes eredményeket. Én azért bízom benne, hogy a jobbik arcát mutatja a fehérorosz, és bízom az összeszokottságukban.

Észt-románról mi a véleményed. Esetleg egy holland-török hendis hazairól? (VG első tétmeccse)
...a magát továbbra is az antikommunizmus lángpallosú élharcosának beállító, a posztkommunista korszakot átlagban hetente lezáró kormánypárt leszavazta a kommunista állambiztonság ügynökaktáinak nyilvánosságra hozataláról szóló ellenzéki javaslat tárgysorozatba…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Kobo82 2012.01.22 11:07:04
@prolee:
Azt azért ne felejtsd el, hogy akik ma kereszténykednek és magyarkodnak, azoknak a nagy része 90 előtt jani bácsi és munkatársai hátsóját nyalták tövig.
Magyarországon már nem érdemes jobb és bal oldalról beszélni, mert a tetteik és összetételük nagyrészt másról árulkodnak. Nincs itt ballib sem és keresztény nemzeti sem, ebben az országban minden politikus éppen ott helyezkedik el, ahonnan többet szakíthat. Választást lehet nyerni azzal, ha 14. havi nyugdíjat, és hozsannát ígérsz, teljesen mindegy, hogy az megvalósítható vagy sem.
Kobo82 2012.01.22 11:29:16
@Morbo, a megsemmisító:
Minden pénznemmel szemben erősödött a chf, csak nem mindegy mennyivel, 30%, vagy 10%. Márpedig ez jórészt a gazdaságpolitikán múlik, ha jó gazd.pol van, nem akar senki spekulálni a pénzünkkel negatív irányban.
Szükséges föltételek:Végsőkig lolyális bármijen hatalomhoz (MSZMP tagság előnyt jelent)Flexibilis (rendszerváltás előtti pártfunkciók, MSZP polgármesterlyelöltség, FIDESZ támogatottság előny)Büntetett előélet (min. 4 hónap, legalább felfüggesztett büntetésről szóló…..
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Vastagbőr Hajrá Lászlóné! 2011.12.22 08:31:00
Még egy minisztercserét sem tud ez a nyomorult kormány ortodox módon levezényelni? A szupersúlyos, évi 600 milliárd felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére sikerült egy olyan jelöltet találni, akiről senki nem tud semmit. A Lászlónét! Nekem egyből Kivágó Iván…..