Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JátékmesterSzN

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szimat a neten A végső sorrend 2010.04.19 17:24:00
HelyIskolaCsapatnévCsapattagokTanáruk1.        Az egri Felsővárosi Ált. Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája[TIM]Borza Márton,Czibere Richárd,Ferencz Dominik MártonKatona Zsolt2.        Az…..
Szimat a neten Meghívó 2010.03.17 09:45:00
Sziasztok! Íme, hát eljött a vég!!! (Úgy értem: a 4. forduló és a feladatok vége.)De remélem találkozunk még március 29-én:              Kedves Szimat-csapat!Tisztelettel meghívunk a gyöngyösi…..
Szimat a neten Negyedik forduló 2010.03.01 08:48:00
Sziasztok Nyomozók!!Az anyagok, amiket küldtetek, technikai és tartalmi szempontból is nagyszerűek  voltak, rengeteget tanultam belőlük.Gratulálok, de ne feledjétek, még van egy forduló, amelyet teljesítenetek kell!!Az utolsó feladathoz a kreativitáson kívül leginkább humorra…..
Az állatok többsége az ember helyett a természethez alkalmazkodott, hagyjuk ott őket, ahová valók, mert minél többet ragadunk ki a természetből, annál kevesebb szépség marad a Földön. Pufók képű, rengeteget szunyókál és kézzel eszik.Az óriáspandát vagy más néven bambusz…..
Az e-mailekből és a blogon történő mozgásból az látszik, hogy sokan már kész vannak a 3.fordulóval. Nekik holnap, kedden lesz még egy átállítási feladat: A "Speciális tulajdonságok" menüben a bejegyzés láthatóságát publikusra kell állítani.Akik még…..
Szimat a neten A meghívókról! 2010.02.19 18:17:00
Kérünk minden csapatot, akik jelenleg még nem láthatók szerzőként a blogon, hogy a szimataneten(kukac)gmail.com-ra írják meg, megkapták-e a meghívót! A biztonság kedvéért hétfőn éjfélig azt is jelezzétek majd e-mailben, ha elkészültetek a bejegyzéssel a blogon. (Azért…..
Szimat a neten A játékmesterről 2010.02.09 08:52:00
Sziasztok Nyomozók!Mivel nagyon sokan teljesítettétek a feladatot, hogy magatokról írjatok, én is bemutatkozom nektek, mert ez így dukál!Eperjesi Gábornak hívnak, huszonöt éves vagyok és egy Heves megyei hófödte kis faluban élek jelenleg.Mint ti, én is szeretem a…..
Információszimatolás és –közreadás a blogon Egy négytagú sarkkutató expedíció, amely két hete indult el a sarki fény kutatása céljából az Északi-sark felé, krízishelyzetben van. Az expedíció vezetőjét, Dr. Kurt Swiczlapfent jegesmedve-támadás érte, ezért az…..
 Válasszatok egyet a pirosal jelölt témakörök közül. Keressetek és tanulmányozzatok minél több weboldalt, cikket, képet, filmet, stb. a témával kapcsolatban. Ezután írjatok saját megfogalmazásban egy kis összegzést, szerintetek mi a legfontosabb, amit a választott…..
Szimat a neten Eredmények 2010.02.05 11:23:00
Az fordulók eredményei: A kiemeltek továbbjutottak a harmadik fordulóra! Csapatok 1.Forduló 2.Forduló 3.Forduló 4.Forduló West-esek 92% 35% n/a…..