Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor, a jobbszélső (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..
Sokan tudják rólam, hogy nem szeretem a terepjárókat. Feleslegesen nagy, környezetszennyező, energiapazarló, kihasznál(hat)atlan vasak, amelyeknek a volánja mögött még a legszelídebb buddhista szerezetes is előbb-utóbb olyanokat mond, hogy "ha nem megy odébb, letolom", meg…..
Karesz rég volt ennyire lelkes. Tegnap reggel megjött a vezérműlánc a motorhoz, azonnal befűzte, átforgatta kétszer önindítóval, volt rögtön olajnyomás - ezt már az előző posztban megírtam. Egész délelőtt és kora délután az olajteknőt rángatta le a motorról, vizsgálta a…..
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.03.11 11:07:04
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.03.08 16:21:27
@Kincs ami nincs:

csak halkan mindenkinek!!!! No erre innet ne legyen ragalas, es meg is all a harmadik beirasanal. De tenyleg csitt legyen mindenkinek!
Nem elég az NKH-nak a maga baja, konkrétan a friss korrupciós botrány, most a mopedautósok is támadásba lendültek – persze nem először. MOPEDAUTÓK és SEGÉD-MOTORKERÉKPÁROK Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete 5200 Törökszentmiklós, Bethlen G. út 4. Tel: 30/9982-725…..
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.03.02 11:30:07
@Gábor, a jobbszélső: csak annyit, hogy mindezt mondom úgy, hogy nekünk nincs ilyesmink, nem is volt, de szerettem volna valóban ezt venni a fiamnak mire 14 évesen megszerzi az első jogosítványt. Most majd száguldozhat 70-es a simójával, én meg tölthetem izgulással a délutánokat, hogy hazaér-e egészben. a mopedautóban sokkal több esélye lenne bajmentesen hazaérni.
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.28 22:22:30
@Csikós Zsolt: El kell hozni! (kibicnek semmi sem drága) április végén meg lehozod megmutatni Hévízre a Rogner parkjába......
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.28 22:53:41
@1kutya: gondolom itt kell még egy elhatározás Csikóstól, aztán bármennyi is gyűlik, az segítség, aki meg szívesen ad, az boldog lehet, hogy ekkora lükeségben -ha csak egy kicsit is- benne lehet. Én legalábbis így érzem a magam részéről.
Pláne ismerős az érzés, vettem én is már harmadik autónak W116-ot, Zaporozsecet (nemtom hogy írják, most meg nem kutatok) E21-et, bármit ami megtetszett nulla kezdőtőkével, aztán pár nap alatt csak került rá valahogy. A zapi gazdáját 3 hétig puhítottam, mire hajlandó volt egy szgépre elcserélni. (32e km volt benn, teljes orgi állapotban, minden eredeti merkuros tartozékkal) Már más szelek fújnak, csak az ábrándozás maradt, na meg a bátorításom olyanoknak, akiknek még nem nőtt be a fejük lágya.
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.10 18:01:26
@pet77: ettél már kecskesajtot, meg kecsketúrót? Sokkal finomabb! no meg a kecske ócsóbban tartható. Megkockáztatom, a termelt tej mennyiségéhez képest kisebb lepényeket fosik, sokkal kisebb az ökológiai lábnyoma! Huu, az a tuti, a kecskepuki egészségesebb mint a tehénpuki. Hajrá kecskekedvelőkőőőők!!!!! A tehenek monnyanak le, és vágóhídra az összeset!!!
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.10 18:02:49
@natuck: van az a pénz, amiért az ember haja a TV-ben főműsoridőben is korpásodik.....
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.10 18:47:51
@natuck: szerintem meg egáltalán nem számít a CO2, csak lehúzni akarnak ezzel is. Balga népség!
  Női autó, most már biztos. Ezt a meredek szögben álló pedálsort tűsarkúban kell taposni. Vélemények azonos című írásunkról...
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.10 12:10:50
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.05 10:17:14
@csumpika1: He alsötétül a TV2 vagy az Retekklub az nem szívás, hanem ajándék! Beszégess az idő alatt kicsit a családoddal, akár társasozhattok is, a gyerekek örülni fognak!
Gábor, a jobbszélső (törölt) 2010.02.05 10:24:01
@dzsi85:

majd ha a tudás alapján válogatnak kollegákat a retekklubba és nem vallási hovatartozás (hogy finoman fogalmazzak) alapján, akkor lehet még emelkedne is a szinvonal. Igaz ezesetben ez egyáltalán nem cél, sőt a cél az, hogy mennél több birka nevelkedjen, akikkel később bármit meg lehet csinálni. Azt hiszik sokan ez ostoba összeesküvéselméletezés, de sajna ez így működik. Ahogy Pálffy István mondta: "Bajban van az én Hazám..."
Tényleg erről jut eszembe: Teljesen véletlen láttam meg ismát Pálffy Istvánt vasárnap reggel az MTV műsorában. Aztán meglepődtem, hogy heti rendszerességgel Ő lesz ott vasárnaponkint. Egy történész is volt többekközt a műsorban, és Trianonról beszélgettek, alig akartam hinni a fülemnek, hogy ezt a királyi TV1-en megengedték. Rendesen Magyarkodtak! Jólesett!!!