Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakkermann

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A helyzet az, hogy Gajdics Ottó nem tartozik a nagy kedvenceim közé. Néha azonban megfogalmaz lényeges gondolatokat, ahogyan azt a múlt hétfői Sajtóklubban is tette: "Miközben a magyar társadalom jelentős része, majdhogynem száz százaléka teljesen egyetért abban, hogy annak, ami a második…..
bakkermann 2021.03.17 08:39:57
@Glokta: Úristen, de sötét vagy. Vagy csak egy mocskos kommunista.
Mint azt korábban megírtuk a BKK C5 nevű közbeszerzését a M6 L.O.G. Kft. leányvállalata a B6 Euro Car Kft. nyerte el. Azonban a végeredményt a Széles Gábor érdekeltségi körébe tartozó VT-Arriva megtámadta, amit jogosnak ítélt a közbeszerzési hatóság, így végül velük kötött szerződést a fővárosi…..
Óránként 15.000 csirkét dolgoznak fel a Master-Good kisvárdai üzemében. Erre a világon jelenleg, csak három üzem képes. Egy kedves ismerősöm, aki igazán bátor a csirkenyak elnyisszantásában, majd gyakorlott a feldolgozásában, most csak annyit mondana; aaaaa… De ez a történet most nem a sárközi, házi…..
bakkermann 2020.01.14 10:59:20
@RedRum: Nagyon megható hozzászólás.
Bár Tórának a héber Biblia első öt könyvét, azaz Mózes könyveit hívjuk, tágabb értelemben azonban minden olyan bölcseletet értünk a kifejezés alatt, mely a mózesi hagyományokhoz kapcsolódik. Ilyen módon a Misna, a Talmud és a rabbinikus munkák is mind-mind a Tóra „fennhatósága” alá tartoznak.…..
bakkermann 2019.12.28 07:55:59
                        „Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz” – A haverok elfogadták a barátnőt, de a család nem, különösen Levélírónk bátyja rontja el az örömöt, aki már most a házassági szerződések…..
bakkermann 2019.11.11 18:09:52
bakkermann 2019.11.11 18:10:30
Világunk nem egyetlen alkotmányból és törvénykönyvből áll, amely természetesen az országok közötti is és azok belső jogviszonyán megmutatkozik. Léteznek azonban irreális és igazán humoros szabályozások, amelyek megszegéséért komoly szankciókat alkalmazhatnak. ..
Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. ..
Hogy egyszer csak hirtelen vége, és közvetlenül utána sokkal rosszabb, mint előtte. Miután beleélted magad a hangulatba és 3-4 órára megfeledkeztél a magyar hétköznapok szürke és nyomasztó valóságáról, egyszercsak visszazökkensz oda. Mint amikor a legszebb álmodba hasít bele a telefonod kegyetlen…..
Jól van, Gyurikám, csak így tovább a minőségi sportújságírásért...
bakkermann 2017.05.09 21:26:02
Botka Lászlónak sikerült egyszerre hitelteleníteni a "Fizessenek a gazdagok" MSZP-s üzenetet, egyszerre leépíteni a plebejus baloldali vezető imázsát, és egyszerre elrogámosodni, vagyis hazudni a vagyonnyilatkozattal. Itt, a Kávézóban úgy gondoljuk, nem szerencsés, ha valaki gazdag ember, és…..
bakkermann 2017.05.05 21:35:44
@hullajelölt88: hogy-hogy ss? Tudod te egyáltalán, hogy az mit jelent?
Hiába puszta kézzel dolgoznak a munkások, még mindig a hírhedt pakisztáni Gadaniban bontják a leggyorsabban a hajókat. A roncstelep fénykorában 30000 munkás dolgozott itt életveszélyes körülmények között, éhbérért. ..
bakkermann 2017.03.18 22:46:12
@ZON: papírvágó ollóval
Van egy városrész, ahol minden gyerek ismer valakit, akit az elmúlt évek bandaháborúiban gyilkoltak meg, és szinte mindenkinek van olyan rokona, vagy barátja, aki valamelyik bandának a tagja...
bakkermann 2017.03.07 07:41:06
@Kunhallmi Agnes: szerencsétlen idióta
Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a…..
Kutyákat engednek rájuk, rugdossák, kézzel és botokkal ütik, órákon át alázzák a rendőrök a menekültstátuszért folyamodókat határsértőket a magyar-szerb határon.  A filmet a Press Port News készítette a B1 blog számára...
Friss hír a nagyvilágból!  Aktuális orosz hírszerzési jelentések szerint napokon belül erőszakos migránsok léphetnek be az országba a Vereckei-hágó irányából, a Kárpát-medence legfontosabb keleti kapujánál. Az elsődleges friss információink alapján az alábbiakat tudjuk megerősíteni:..
bakkermann 2017.01.27 06:13:36
Földi Lászlót folyamatosan „szakértőként” aposztrofálja a közmédia, pedig már többször bebizonyosodott, hogy hülyeségeket beszél. Amikor éppen nincs semmi különösebb üzennivalója a Fidesznek, akkor beküldik a „szakértőjüket”, aki minden adásban leszögezi: Európát megtámadták a menekültek.  ..
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...
bakkermann 2016.12.20 13:48:25
Az elmúlt években sokszor hallhattuk, hogy a szurkolók tartják vissza a családokat, „békés polgárokat” a magyar bajnoki mérkőzések látogatásától. Sorozatunkban korabeli tudósításokra támaszkodva mutatjuk be, hogy az erőszak a kezdetektől fogva része volt a magyar futball mindennapjainak. Az…..
bakkermann 2016.11.10 17:37:19
@kicsitomi: csak egy karddal!!!...
Reflektor A Moszkva-nagykoalíció 2016.10.25 11:46:29
Az, hogy ma a magyar függetlenséget elsődlegesen Oroszországtól kell félteni nem újdonság. Pláne nem újdonság ez most 1956 hatvanadik évfordulóján. Magyarországon mégis sokan a nyugati beavatkozások (dörmögő mondatok a magyar demokráciáról és szólásszabadságról különböző diplomatáktól)…..
Kedves, jó Colleen Bell! Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.". Ebben…..
bakkermann 2016.10.07 23:47:44
@randomnotexists: szélsőjobbos közhely? Te szerencsétlen, féleszű idióta...
Hosszú idő után ítélet született Budaházy György és tettestársai ügyében. Budaházy első fokon 13 évet kapott – ha a másodfok is rábólint, feltételesen sem szabadulhat. Bűnösnek találták társtettesként elkövetett terrorcselekmény, felbujtóként testi sértés és kényszerítés bűntettében, mindezt…..
Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtti beszédére épít az olimpiai csatornákon vetített klip.   Az m4 és m5 állami televíziós csatornákon, a gyakorlatilag folyamatos kormánypropagandát megszakító olimpiai közvetítések között, augusztus 16-án, kedden déjà vu érzésem támadt. Kivehetetlen szövegű…..
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..